Havanna Project 1.5.2 by Apolo

Započeo Apolo, Maj 07, 2022, 11:10:23 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Po slikama nije lose, idem da isprobam

Citat: Lukasenko poslato Maj 23, 2022, 21:10:25 POSLE PODNE
Po slikama nije lose, idem da isprobam
Mislim da bi trebalo pregledati code, tj. sam gamemode, a ne slike...

Zasto meni se ne ucita plugit i odma propadnem kroz mapu
Loading plugin: sscanf
  Failed.
Loading plugin: crashdetect
  Failed.
Loading plugin: streamer
  Failed.
Loading plugin: SKY
  Loaded.
Loaded 1 plugins.

Skini plugine decko ;)
Yoker

SAMP 2006-2022

Citat: njoBe_ poslato Februar 10, 2023, 23:11:11 POSLE PODNE
koga boli k za tdove.. pokazi nesto sto server posjeduje od sistema ili generalno funkcionalnost njegovu. ocekujemo update.. gl

BTW,ovo uopste nije lose koliko sam mislio zbog toga jer je izvorni IG,ali svaka cast braticu @Apolo sta je sve dodao i izmenio.Mod je savrseno optimizovan,bugova nisam nasao iskreno,steta sto ce dosta njih koristiti mod,bolje da si ga ostavio neoptimizovanog da srw puca na 10 igraca.U kod ne ulazim jer je ipak to IG.Jos jednom svaka cast Apolo ;D
Yoker

SAMP 2006-2022

koga boli k za tdove.. pokazi nesto sto server posjeduje od sistema ili generalno funkcionalnost njegovu. ocekujemo update.. gl

Hvala buraz, to sam bio govorio sve sam izmenjao na modu al dzabe ljudima pričati kad teraju svoje.

Citat: Apolo poslato Jun 04, 2022, 18:44:54 POSLE PODNE
Hvala buraz, to sam bio govorio sve sam izmenjao na modu al dzabe ljudima pričati kad teraju svoje.

BOLJE BI BILO DA JE NEOPTIMIZOVAN DA PUCA SERVER NA 10 IGRACA, OVAKO SVAKI KID PROMENI TD I CERA
Yoker

SAMP 2006-2022

Citat: Fake_Yoker poslato Jun 04, 2022, 18:21:02 POSLE PODNE
BTW,ovo uopste nije lose koliko sam mislio zbog toga jer je izvorni IG,ali svaka cast braticu @Apolo sta je sve dodao i izmenio.Mod je savrseno optimizovan,bugova nisam nasao iskreno,steta sto ce dosta njih koristiti mod,bolje da si ga ostavio neoptimizovanog da srw puca na 10 igraca.U kod ne ulazim jer je ipak to IG.Jos jednom svaka cast Apolo ;D

Savrseno optimizovanim  :D
HTML / CSS / Javascript / Inspect : Entry Masterclass.
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.
C / C++ / C# / C-objective - kroz Pawn Lang : Entry Masterclass
Grupisano Pravljenje Objekata : Filterscript.

Sta je to web development?
To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.
Onda jednostavno shvatis da si bio glup i resis problem, das sam sebi lajk,
skuvas NES 3u1 i pripremis se za sledeci projekat.

znaci bog i battina skriptanja,ja sam novi,dobar mod za pocetnike jee >:( >:( ;D :D

Citat: darkezz.exe poslato Jul 27, 2022, 00:11:12 PRE PODNE
znaci bog i battina skriptanja,ja sam novi,dobar mod za pocetnike jee >:( >:( ;D :D
nemoj drugar, stvarno

Citat: almvx poslato Maj 15, 2022, 14:27:11 POSLE PODNE
srrannjjee, jos se IG edituje -.-
da se nadovezem na ovo, koliko je mod optimizovan udarim kurcem po sred monitora kresaju 4 plugina i sve filterskripte jer ste bogalji raspali koji jos edituju Frankovu skriptu koju je vedrox jebeni na strimu sjebao na max. I koliko sam vidio ovaj se server kao nesto opet otvara doc cu i opet cu pokusati istu foru mozda sad samo kresa strimer  :P
BIGDOG ENTERTAINMENT