IG/Login-TD

Započeo Sablje, Mart 30, 2022, 17:19:24 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

// pravila
Poslednja Izmena: April 02, 2022, 12:47:34 POSLE PODNE od Shomyy

Nije ensto samo radi za pocetak je dobro kao sto sam ti vec rekao koristi hex boje

Citat: Mvp poslato Mart 30, 2022, 17:22:25 POSLE PODNE
da moze u minusu bi ocenio
Kao sto sam i rekao Novi sam ucim jos da radim TexDraw

To sto si na pocetku i ovo su ti neki radovi, ne znaci da ti niko nece reci istinu. Ocajni su. Prelosi su. Umesto sto gubite vreme, slikate, pravite, objavljujete, mogli bi malo za promenu da se fokusirate i zapravo zaigrate sa textdraw editorom, uraditi nesto dobro, da skontate kako se sve moze iskoristiti, da uzmete neke brutalne tdove, da vidite princip rada, da bi se dobilo tako nesto. Toliko od mene.

Citat: Mvp poslato Mart 30, 2022, 17:22:25 POSLE PODNE
da moze u minusu bi ocenio

Nije ovo vredno ocene...
HTML / CSS / Javascript / Inspect : Entry Masterclass.
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.
C / C++ / C# / C-objective - kroz Pawn Lang : Entry Masterclass
Grupisano Pravljenje Objekata : Filterscript.

Sta je to web development?
To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.
Onda jednostavno shvatis da si bio glup i resis problem, das sam sebi lajk,
skuvas NES 3u1 i pripremis se za sledeci projekat.

Citat: neshallon poslato Mart 30, 2022, 18:25:13 POSLE PODNE
To sto si na pocetku i ovo su ti neki radovi, ne znaci da ti niko nece reci istinu. Ocajni su. Prelosi su. Umesto sto gubite vreme, slikate, pravite, objavljujete, mogli bi malo za promenu da se fokusirate i zapravo zaigrate sa textdraw editorom, uraditi nesto dobro, da skontate kako se sve moze iskoristiti, da uzmete neke brutalne tdove, da vidite princip rada, da bi se dobilo tako nesto. Toliko od mene.

Nije ovo vredno ocene...
Upravu si sto se tice tog da napravim nesto Ljepo ali jos ucim treba jos truda i vremena!!

Brate ocajno je, za pocetak si mogao dosta bolje TD-ove da uradis...