tipovana vozila

Započeo keenoo, Februar 27, 2022, 22:14:59 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Pitanje/savjet: ona misija sa claude-om na MW modu kako da dodam ona tipovana vozila
Opširnije: //
Dodatno: //

ma ono ba kad odes na crno trziste i odes do aktora kucas Claude i izbaci ti Claude: Trenutno nemamo tipovanih vozila

Evo ovako.

[pawn]SendClientMessage(playerid, -1, "Claude: Trenutno nemamo tipovanih vozila!");[/pawn]

Za takav vid pomoci neko mora preuzeti mod, ako vec koristis nesto tudje, prostudiraj sistem i nauci kako radi, nece niko skidati mod samo da dadne odgovor na to pitanje, jer te niko nije ni silio da ga uzmes  ;D

idi samo tamo gde su ti komande i dodaj ovo

[pawn]CMD:claude(playerid, params[]){

IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, 0, 2348.3872,-1245.8571,22.5000); // proverava ti da li je igrac na toj nekon lokaciji, ako nije nece izbaciti poruku, nakon ovog 0, imas kordinate, tu ces ubaciti svoje gde zelis da ti posalje poruku
   SendClientMessage(playerid, -1, "Claude: Trenutno nemamo tipovanih vozila!"); // salje poruku igraca koju je na toj lokaciji ukucao komandu claude

return 1; //zavrsava komandu, doslovno je to kao tacka na kraju recenice
}[/pawn]

tu ti je malo objasnjeno, naranvo ne razumem tacno sta zelis i sta ce ti ali nadam se da ce ti pomoci, samo idi ig /save na te kordinate i promeni onde u isplayerinrangeofpoint

nema komande druze govorim kako da dodam tipovana vozila..

Citat: Luka Nikolic poslato Februar 28, 2022, 23:33:51 POSLE PODNE
idi samo tamo gde su ti komande i dodaj ovo

[pawn]CMD:claude(playerid, params[]){

IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, 0, 2348.3872,-1245.8571,22.5000); // proverava ti da li je igrac na toj nekon lokaciji, ako nije nece izbaciti poruku, nakon ovog 0, imas kordinate, tu ces ubaciti svoje gde zelis da ti posalje poruku
   SendClientMessage(playerid, -1, "Claude: Trenutno nemamo tipovanih vozila!"); // salje poruku igraca koju je na toj lokaciji ukucao komandu claude

return 1; //zavrsava komandu, doslovno je to kao tacka na kraju recenice
}[/pawn]

tu ti je malo objasnjeno, naranvo ne razumem tacno sta zelis i sta ce ti ali nadam se da ce ti pomoci, samo idi ig /save na te kordinate i promeni onde u isplayerinrangeofpoint
Hahahahahahahaha kakav si ti mali kurcoglavi kancer :D :D :D :D

Citat: choppa100 poslato Mart 01, 2022, 00:30:07 PRE PODNE
Hahahahahahahaha kakav si ti mali kurcoglavi kancer :D :D :D :D
zasto se mesas u temu kad ne zelis pomoci? I za to cu traziti da te kazne

Citat: choppa100 poslato Februar 27, 2022, 23:34:23 POSLE PODNE
Evo ovako.

[pawn]SendClientMessage(playerid, -1, "Claude: Trenutno nemamo tipovanih vozila!");[/pawn]
Legendo?????
Ajde ti meni reci gde ovo da ubaci???
Gde god da ubaci nece da radi jer nema cmd i returna....

Citat: Galardo poslato Mart 01, 2022, 00:42:09 PRE PODNE
@choppa100 nemoj ih  :D
Hahah necu, ali zao mi ih je :D

Mislim  ::)
[pawn]IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, 0, 2348.3872,-1245.8571,22.5000); // proverava ti da li je igrac na toj nekon lokaciji, ako nije nece izbaciti poruku, nakon ovog 0, imas kordinate, tu ces ubaciti svoje gde zelis da ti posalje poruku[/pawn]

Citat: choppa100 poslato Mart 01, 2022, 14:12:36 POSLE PODNE
Hahah necu, ali zao mi ih je :D

Mislim  ::)
[pawn]IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, 0, 2348.3872,-1245.8571,22.5000); // proverava ti da li je igrac na toj nekon lokaciji, ako nije nece izbaciti poruku, nakon ovog 0, imas kordinate, tu ces ubaciti svoje gde zelis da ti posalje poruku[/pawn]

Meni je tebe jako zao...
Sta fali kodu?

Citat: Luka Nikolic poslato Mart 01, 2022, 14:30:00 POSLE PODNE
Meni je tebe jako zao...
Sta fali kodu?
STA FALI KODU AHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA  :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D