YSI

Započeo njoBe_, Februar 21, 2022, 14:31:32 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Could not include "https://github.com/Zeex/amx_assembly" - ensure its files are in "include\amx_assembly\"
Deo skripte: [pawn]#include <YSI_Coding/y_va>[/pawn]

Includovao sam y_va iz najnovijeg YSI, ali on pokusava da includuje nesto sa neta sto bas i ne znam...
Poslednja Izmena: Februar 23, 2022, 16:49:20 POSLE PODNE od 'xza

Moras da skines fajlove sa tog linka i ubacis ih u ysi folder amx

trazice ti jedno 5-6 puta sam oposkidaj to sa neta im ubaci u foldere... Mada bolje skini sampctl

Citat: Fr0z3n poslato Februar 21, 2022, 19:41:44 POSLE PODNE
trazice ti jedno 5-6 puta sam oposkidaj to sa neta im ubaci u foldere... Mada bolje skini sampctl

Ne zna čovjek 1 warning da sredi i predložiš mu sampctl, nemam riječi :D

Jebalo vas skidanje sa gita kao zip, iskreno to je najveca greska github-a. Hteli su kako je bolje, napravilu su samo glavobolju u nekim slucajevima.
Imas lepo releases tamo imas sve vec includovano.

https://github.com/pawn-lang/YSI-Includes/releases/latest 
Nemoj samo jos source da skines...

Inace nmg da verujem da niste u stanju da pogledate sta pise i da skinete 4 paketa na koje se YSI oslanja...

Citat: 'xza poslato Februar 21, 2022, 20:00:40 POSLE PODNE
Ne zna čovjek 1 warning da sredi i predložiš mu sampctl, nemam riječi :D

2022 godina je, ne znam ko jos skida includove...

Citat: Fr0z3n poslato Februar 22, 2022, 00:02:04 PRE PODNE
Nema to veze sa godinom bratski, meni na primer ne odgovara sampctl i jos uvek ga ne koristim.

Citat: Fr0z3n poslato Februar 22, 2022, 00:02:04 PRE PODNE

Evo ja sam do skoro radio i skidao sve, nisam nikad imao ama ni 1% potrebe za sampctlom, i 2025 da bude i skinem samp, opet ga neću koristit

Citat: 'xza poslato Februar 22, 2022, 11:26:29 PRE PODNE
Evo ja sam do skoro radio i skidao sve, nisam nikad imao ama ni 1% potrebe za sampctlom, i 2025 da bude i skinem samp, opet ga neću koristit
Jer nikad neces praviti mod od 0 nego ces ceo zivot da editujes san marinouuuuuuuu  :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Citat: srbski southclaws poslato Februar 22, 2022, 14:09:32 POSLE PODNE
Jer nikad neces praviti mod od 0 nego ces ceo zivot da editujes san marinouuuuuuuu  :'( :'( :'( :'( :'( :'(

I? To treba neka uvreda da bude? Igra starija od tebe i ja bih trebao da se bakćem da pravim nešto par mjeseci da bih dokazao nekom nešta? HAHAHAHAHAH ee dečak dečak idi pravi discord servere i strimaj kako skriptaš, ko da nekog boli kurac za vaš kod na igri od koje je sam kreator digao ruke, aj mrš

rijeseno moze lock.. sto se tice sampctl nisam nesto za njega, moja stvar isto kao sto je i vasa sto ga koristite

Citat: 'xza poslato Februar 22, 2022, 15:26:07 POSLE PODNE
I? To treba neka uvreda da bude? Igra starija od tebe i ja bih trebao da se bakćem da pravim nešto par mjeseci da bih dokazao nekom nešta? HAHAHAHAHAH ee dečak dečak idi pravi discord servere i strimaj kako skriptaš, ko da nekog boli kurac za vaš kod na igri od koje je sam kreator digao ruke, aj mrš
On se iznervirao  :( :( :(

Citat: srbski southclaws poslato Februar 22, 2022, 14:09:32 POSLE PODNE
Nema to veze sa bilo cime. Ja prvi ne koristim sampctl jer nemam potrebe za njime a jos mi pravi probleme u odredjenim situacijama. Da ne spominjem da mu hvali dobar version control...

Citat: Deleted User poslato Februar 22, 2022, 19:01:33 POSLE PODNE
Nema to veze sa bilo cime. Ja prvi ne koristim sampctl jer nemam potrebe za njime a jos mi pravi probleme u odredjenim situacijama. Da ne spominjem da mu hvali dobar version control...
Ti si druga prica bre u odnosu na lika koji nije izasao iz ath moda :D

Citat: srbski southclaws poslato Februar 22, 2022, 16:35:15 POSLE PODNE
On se iznervirao  :( :( :(

Eh kad bi mene mogao iznervirat neko zbog igre još uz to da se zove srbski southclaws :/ idi postavljaj tagove na sve živo da izgleda profesionalnije, aj mrš o5