Sublime Text 3 includes

Započeo .ysi, Februar 20, 2022, 19:53:18 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Skinuo sam Fushion Gaming i ubacio gamemode u sublime, izadju mi neki errori za include YSI,a kada compile u obicni pawno nema errora ( prebacio sam sve include u brzi pawno )
Deo skripte: [pawn]C:\Program Files\Brzi Pawno\include\YSI\y_ini.inc(1266) : warning 219: local variable "i" shadows a variable at a preceding level
C:\Program Files\Brzi Pawno\include\YSI\y_iterate.inc(696) : warning 219: local variable "i" shadows a variable at a preceding level
C:\Program Files\Brzi Pawno\include\YSI\y_iterate.inc(820) : warning 219: local variable "i" shadows a variable at a preceding level
C:\Program Files\Brzi Pawno\include\YSI\y_master/once.inc(343) : warning 219: local variable "i" shadows a variable at a preceding level
C:\Program Files\Brzi Pawno\include\YSI\y_master/once.inc(399) : warning 219: local variable "i" shadows a variable at a preceding level
C:\Program Files\Brzi Pawno\include\YSI\y_master/once.inc(446) : warning 219: local variable "i" shadows a variable at a preceding level
C:\Program Files\Brzi Pawno\include\YSI\y_commands.inc(874) : warning 219: local variable "i" shadows a variable at a preceding level
C:\Program Files\Brzi Pawno\include\YSI\y_commands.inc(967) : warning 219: local variable "i" shadows a variable at a preceding level
C:\Program Files\Brzi Pawno\include\YSI\y_commands.inc(1049) : warning 219: local variable "i" shadows a variable at a preceding level
C:\Program Files\Brzi Pawno\include\YSI\y_commands.inc(1184) : warning 219: local variable "i" shadows a variable at a preceding level
C:\Program Files\Brzi Pawno\include\YSI\y_commands.inc(1361) : warning 219: local variable "i" shadows a variable at a preceding level
C:\Program Files\Brzi Pawno\include\YSI\y_commands.inc(1399) : warning 219: local variable "i" shadows a variable at a preceding level
C:\Program Files\Brzi Pawno\include\YSI\y_commands.inc(1880) : warning 219: local variable "i" shadows a variable at a preceding level
C:\Program Files\Brzi Pawno\include\YSI\y_commands.inc(2598) : warning 219: local variable "i" shadows a variable at a preceding level
C:\Program Files\Brzi Pawno\include\YSI\y_commands.inc(2650) : warning 219: local variable "i" shadows a variable at a preceding level
C:\Program Files\Brzi Pawno\include\YSI\y_commands.inc(2686) : warning 219: local variable "i" shadows a variable at a preceding level
C:\Program Files\Brzi Pawno\include\YSI\y_commands.inc(2724) : warning 219: local variable "i" shadows a variable at a preceding level
C:\Program Files\Brzi Pawno\include\sscanf2.inc(149) : warning 219: local variable "i" shadows a variable at a preceding level
C:\Program Files\Brzi Pawno\include\sscanf2.inc(193) : warning 219: local variable "i" shadows a variable at a preceding level
C:\Program Files\Brzi Pawno\include\eSelection.inc(92) : warning 219: local variable "i" shadows a variable at a preceding level
C:\Program Files\Brzi Pawno\include\eSelection.inc(95) : warning 219: local variable "i" shadows a variable at a preceding level
C:\Program Files\Brzi Pawno\include\eSelection.inc(141) : warning 219: local variable "i" shadows a variable at a preceding level
C:\Program Files\Brzi Pawno\include\eSelection.inc(153) : warning 219: local variable "i" shadows a variable at a preceding level
C:\Program Files\Brzi Pawno\include\eSelection.inc(325) : warning 219: local variable "i" shadows a variable at a preceding level
C:\Program Files\Brzi Pawno\include\eSelection.inc(328) : warning 219: local variable "i" shadows a variable at a preceding level
C:\Program Files\Brzi Pawno\include\eSelection.inc(535) : warning 219: local variable "i" shadows a variable at a preceding level
C:\Program Files\Brzi Pawno\include\eSelection.inc(538) : warning 219: local variable "i" shadows a variable at a preceding level
C:\Program Files\Brzi Pawno\include\eSelection.inc(620) : warning 219: local variable "i" shadows a variable at a preceding level
C:\Program Files\Brzi Pawno\include\a_pause.inc(41) : warning 219: local variable "i" shadows a variable at a preceding level
C:\Program Files\Brzi Pawno\include\ProgressBar.inc(141) : warning 219: local variable "i" shadows a variable at a preceding level
[/pawn]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): [pawn]//[/pawn]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): //
Poslednja Izmena: Mart 02, 2022, 22:04:35 POSLE PODNE od 'xza
e

Ima jos mnogo warninga ( 672 )
Poput:
[pawn]
C:\Users\Emrah\Desktop\MODPACK - Fusion Gaming\OLD MODE\Fusion Gaming v4.2\gamemodes\FGaming4.2.pwn(4449) : warning 219: local variable "i" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\Emrah\Desktop\MODPACK - Fusion Gaming\OLD MODE\Fusion Gaming v4.2\gamemodes\FGaming4.2.pwn(4471) : warning 219: local variable "i" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\Emrah\Desktop\MODPACK - Fusion Gaming\OLD MODE\Fusion Gaming v4.2\gamemodes\FGaming4.2.pwn(7522) : warning 217: loose indentation
C:\Users\Emrah\Desktop\MODPACK - Fusion Gaming\OLD MODE\Fusion Gaming v4.2\gamemodes\FGaming4.2.pwn(7524) : warning 217: loose indentation
C:\Users\Emrah\Desktop\MODPACK - Fusion Gaming\OLD MODE\Fusion Gaming v4.2\gamemodes\FGaming4.2.pwn(21788) : warning 219: local variable "i" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\Emrah\Desktop\MODPACK - Fusion Gaming\OLD MODE\Fusion Gaming v4.2\gamemodes\FGaming4.2.pwn(21818) : warning 219: local variable "i" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\Emrah\Desktop\MODPACK - Fusion Gaming\OLD MODE\Fusion Gaming v4.2\gamemodes\FGaming4.2.pwn(21868) : warning 219: local variable "i" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\Emrah\Desktop\MODPACK - Fusion Gaming\OLD MODE\Fusion Gaming v4.2\gamemodes\FGaming4.2.pwn(21888) : warning 219: local variable "i" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\Emrah\Desktop\MODPACK - Fusion Gaming\OLD MODE\Fusion Gaming v4.2\gamemodes\FGaming4.2.pwn(21966) : warning 219: local variable "i" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\Emrah\Desktop\MODPACK - Fusion Gaming\OLD MODE\Fusion Gaming v4.2\gamemodes\FGaming4.2.pwn(21977) : warning 219: local variable "i" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\Emrah\Desktop\MODPACK - Fusion Gaming\OLD MODE\Fusion Gaming v4.2\gamemodes\FGaming4.2.pwn(21988) : warning 219: local variable "i" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\Emrah\Desktop\MODPACK - Fusion Gaming\OLD MODE\Fusion Gaming v4.2\gamemodes\FGaming4.2.pwn(21999) : warning 219: local variable "i" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\Emrah\Desktop\MODPACK - Fusion Gaming\OLD MODE\Fusion Gaming v4.2\gamemodes\FGaming4.2.pwn(22013) : warning 219: local variable "i" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\Emrah\Desktop\MODPACK - Fusion Gaming\OLD MODE\Fusion Gaming v4.2\gamemodes\FGaming4.2.pwn(22030) : warning 219: local variable "i" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\Emrah\Desktop\MODPACK - Fusion Gaming\OLD MODE\Fusion Gaming v4.2\gamemodes\FGaming4.2.pwn(22055) : warning 219: local variable "i" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\Emrah\Desktop\MODPACK - Fusion Gaming\OLD MODE\Fusion Gaming v4.2\gamemodes\FGaming4.2.pwn(22064) : warning 219: local variable "i" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\Emrah\Desktop\MODPACK - Fusion Gaming\OLD MODE\Fusion Gaming v4.2\gamemodes\FGaming4.2.pwn(22928) : warning 219: local variable "i" shadows a variable at a preceding level
[/pawn]
na ovaj fazon
e

Citat: Fr0z3n poslato Februar 20, 2022, 20:39:20 POSLE PODNE
u brzi pawno?

To se ne zove brzi Pawn, to je Community Pawn compiler, zvati ga brzim Pawnom samo zbog toga sto je updateovan je absurdno.
DEntisT

Citat: Fr0z3n poslato Februar 20, 2022, 20:39:20 POSLE PODNE
u brzi pawno?
Ne znam kojii je al skinuo sam ga sa link on V01D,ima na njegovom yt kanal
e

Ja mislim da to nije do sublime nego do includova i moda ,mislim da svi imaju te warninge i errore

Citat: Qubz poslato Februar 20, 2022, 21:57:53 POSLE PODNE
Ja mislim da to nije do sublime nego do includova i moda ,mislim da svi imaju te warninge i errore
Brat procitaj malo bolje,kada compile sa obicnim pawno nema erora a sa sublime pawno ima
e

Verovatno nisi include-ove ubacio u compiler koji si povezao sa sublime-om

Citat: V01D poslato Februar 20, 2022, 23:49:33 POSLE PODNE
Verovatno nisi include-ove ubacio u compiler koji si povezao sa sublime-om
Ubacio sam brate sve evo na kojim linijama mi otp izbacuje errore:

[pawn]
foreach(Player, i)
[/pawn]
[pawn]
for(new i = 0; i < sizeof(FirmaInfo); i++)
[/pawn]

ovako sve sa "i"
e

meni se to desavalo kada zaboravim zatvoriti compound provjeri da to nije slucajno

Bukvalno ti pise ....

Promeni svuda gde je i u neko drugo slovo primer b .

i se koristi verovatno negde kao globalna varijabla u nekom include. A ti pokusavas da je kreiras u funkcijima opet .

One And Only
Old Member
Since AVGUST 2013. :)
GAME OVER - SCRIPTING
SINCE 2009 - 2020

Citat: xLanmi poslato Februar 21, 2022, 21:24:50 POSLE PODNE
Bukvalno ti pise ....

Promeni svuda gde je i u neko drugo slovo primer b .

i se koristi verovatno negde kao globalna varijabla u nekom include. A ti pokusavas da je kreiras u funkcijima opet .
Pokusavao sam i izadju errori
e

Sad sam video da nisam imao includean foreach i ubacio sam i opet ista stvar
e

i sada sam evo video da ima komandi i sa ZCMD i YCMD a da pritom nije includean zcmd a kad bi se include izbacilo bi warning
e