Spawn [ NA NE TOLIKO CESTIM MJESTIMA,NE DOVRSEN ]

Započeo .ysi, Januar 28, 2022, 01:49:48 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Nije loše mogo si samo uzet jos neku texturu osim bijele i crne boje 6/10

Bilo bi odlicno ako vec nisi zavrsio mapu a jos je zelis i objaviti da je objavis zapravo tek kada je i zavrsis. Ideja nije losa, medjutim teksture poda mi se iskreno i ne svidjaju, dal je do mene ili do njih, nisam siguran, isuvise su crne i ne lice na orginalni asfalt. Mozda ga uopste ne kreiras rucno buduci da tu svakako imas podlogu. Inace nije lose, malo samo da je realisticniji taj pod, bilo bi odlicno  ;D

Pff. Koristio si samo dvije texture crnu i bijelu boju. Pokusaj oklupit druge texture

Inace pohvale za trud 6/10  :-*

Citat: RaCckI poslato Februar 13, 2022, 09:00:58 PRE PODNE
Pff. Koristio si samo dvije texture crnu i bijelu boju. Pokusaj oklupit druge texture

Inace pohvale za trud 6/10  :-*
Dobro je prijatelju, vec si komentarisao ovo, ne mora 5 puta.

O ukusima se ne raspravlja, al ovo je bezukusno iskreno  :(
HTML / CSS / Javascript / Inspect : Entry Masterclass.
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.
C / C++ / C# / C-objective - kroz Pawn Lang : Entry Masterclass
Grupisano Pravljenje Objekata : Filterscript.

Sta je to web development?
To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.
Onda jednostavno shvatis da si bio glup i resis problem, das sam sebi lajk,
skuvas NES 3u1 i pripremis se za sledeci projekat.

Ovoliko uličnih svetiljki je bespotrebno. Ovaj "ulaz" ili kako već da ga nazovem, "rampa", može daleko bolje da se uskladi. Mnogo crnila po putu, objekti trave se ne uklapaju uz teksture. Ovo je strašno za današnje standarde. Ali, nastavi samo sa radom, biće bolje. :D
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Svidja mi se mesto i nije lose samo druga textura za ovaj put  ;)