sampctlrunner - don't ask me anything

Započeo fajnydzieciak, Januar 13, 2022, 07:59:38 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Posto trenutno ucim C++, odradio sam mini projekat kao, vezba se malo i tako to znate, tako da no hate ako je ovo useless idk, mozda posluzi nekome.

Check this out
https://github.com/emmett-white/sampctl-runner

Niko nema nikakvo misljenje, neki savet sta i kako bih mogao mozda bolje da radim a?

(bitno da se gledaju athlone i anderpojint modovi)

Citat: Emmett White poslato Januar 14, 2022, 07:27:30 PRE PODNE
Niko nema nikakvo misljenje, neki savet sta i kako bih mogao mozda bolje da radim a?

(bitno da se gledaju athlone i anderpojint modovi)
Ne fermaju te ni 2% hahaha

Da znam da se razumem malo vise pa bi iskaza misljrnje ovako tesko ali tebi pohvale

Dobro ti dodju ovakvi manji programcici, em sto naucis sto sta i bude ti zabavno.
Ovo ako bi pokazao na samp discordu, rekli bi ti zasto si to radio kada vec postoji takva opcija, barem je to bio u mom slucaju komentar kada sam radio nesto izvan sampctl-a i kao glavni razlog ce ti navesti da ta opcija vec postoji u samom sampctl.
Nece ti appreciate rad, barem ne oni, u mom slucaju bilo sta sto se napravi van pawn-a, u drugom programskom jeziku, i prezentuje na forumu ima lajk.

Kul, svakako ćeš sa svakim "manjim" projektom dati sebi krila za veći, svakako početi raditi u bilo kojem "OOP" jeziku je odlična stvar, nebitno o kakvom se projektu radi
Nisam do sada radio sa manipulacijom fajlova u CPPu, više sa jednostavno klasama, objektima i manipulacijom memorije pa ti iskreno ne mogu dati savjet, ali vjerujem da ćeš se svakako kroz praksu sam poboljšati  ;D

Citat: Slade poslato Januar 14, 2022, 19:26:38 POSLE PODNE
Kul, svakako ćeš sa svakim "manjim" projektom dati sebi krila za veći, svakako početi raditi u bilo kojem "OOP" jeziku je odlična stvar, nebitno o kakvom se projektu radi
Nisam do sada radio sa manipulacijom fajlova u CPPu, više sa jednostavno klasama, objektima i manipulacijom memorije pa ti iskreno ne mogu dati savjet, ali vjerujem da ćeš se svakako kroz praksu sam poboljšati  ;D
ly