◄ Glavni razgovor #49 ►

Započeo Muma, Januar 01, 2022, 00:39:56 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Galardo poslato Novembar 01, 2022, 09:53:56 PRE PODNE
:D

... ubi dosada na poslu, pa malo gledam neke od svojih prvih poruka na forumu, sta je ovo  :D

Vise se ne druzimo.
HTML / CSS / Javascript / Inspect : Entry Masterclass.
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.
C / C++ / C# / C-objective - kroz Pawn Lang : Entry Masterclass
Grupisano Pravljenje Objekata : Filterscript.

Sta je to web development?
To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.
Onda jednostavno shvatis da si bio glup i resis problem, das sam sebi lajk,
skuvas NES 3u1 i pripremis se za sledeci projekat.

Sta je Samp jos ziv? nisam ga igrao 10 godina, kakvo je stanje, koliko igraca ima?

|

|Samp Igrac od 2006 Godine |

Citat: Sceneâ,,¢ poslato Novembar 01, 2022, 15:44:24 POSLE PODNE
Sta je Samp jos ziv? nisam ga igrao 10 godina, kakvo je stanje, koliko igraca ima?

Na kom si serveru igrao
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.

To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.

Citat: aezakmi poslato Oktobar 27, 2022, 22:37:20 POSLE PODNE
pa sto blejis onda ovde i dalje?

Jel je slagao nesto?
ajde ti kad si tako pametan reci mi jedan ziv forum ovog tipa?
cak i oficijalni samp forum vise ne postoji
Poslednja Izmena: Novembar 01, 2022, 18:11:16 POSLE PODNE od SteXi.ılllı.

Citat: SteXi.ılllı. poslato Novembar 01, 2022, 18:09:24 POSLE PODNE
ajde ti kad si tako pametan reci mi jedan ziv forum ovog tipa?
cak i oficijalni samp forum vise ne postoji
Gde si ti video da sam ja rekao da je neki drugi forum ista zivlji od ovog?
Ako mislis da je ovaj forum ziv sa ovima sto nemaju blage veze i ne trude se da nesto nauce vec traze sve na gotovo ti si prso...
Nemoj da pises neke glupsti cisto da bi nesto napisao...

Citat: aezakmi poslato Novembar 01, 2022, 20:23:15 POSLE PODNE
Ako mislis da je ovaj forum ziv sa ovima sto nemaju blage veze i ne trude se da nesto nauce vec traze sve na gotovo ti si prso...

Ban za 3 2 1   8)

Citat: aezakmi poslato Novembar 01, 2022, 20:23:15 POSLE PODNE

ne razumem, sta traze na gotovo? ako mislis na pawn deo ne znam kako moze da od toga zavisi da li je forum 'ziv' ili ne.. mene nikad nije zanimao konkretno pawn i deo skriptanja ovog foruma tako da te rubrike ni ne posecujem, a kao sto vidis ovde ima jos drugih stvari osim toga. ja dole u dnu foruma vidim oko 80ak clanova koji dnevno udju na forum, nisam rekao da nije istina to sto je on rekao ali budi malo realan pa pogledaj realno stanje ove igre koja kako vreme prolazi sve vise propada, ne znam sta ocekujes onda od ovakvog foruma? da na njemu budu ovi sto ti kazes imaju blage veze a verovatno imaju po 30+ godina? onda si ti prso druze
tako da ne znam ko ovde pise gluposti

Citat: SteXi.ılllı. poslato Novembar 01, 2022, 20:54:46 POSLE PODNE
ne razumem, sta traze na gotovo? ako mislis na pawn deo ne znam kako moze da od toga zavisi da li je forum 'ziv' ili ne.. mene nikad nije zanimao konkretno pawn i deo skriptanja ovog foruma tako da te rubrike ni ne posecujem, a kao sto vidis ovde ima jos drugih stvari osim toga. ja dole u dnu foruma vidim oko 80ak clanova koji dnevno udju na forum, nisam rekao da nije istina to sto je on rekao ali budi malo realan pa pogledaj realno stanje ove igre koja kako vreme prolazi sve vise propada, ne znam sta ocekujes onda od ovakvog foruma? da na njemu budu ovi sto ti kazes imaju blage veze a verovatno imaju po 30+ godina? onda si ti prso druze

Citat
ne razumem, sta traze na gotovo?
Sve, nizasta ne umeju da otvore google i da lepo potraze sami i da nesto nauce vec ako bi moglo sve da im neko drugi odradi za dzabe i da mu...

Citat
ako mislis na pawn deo ne znam kako moze da od toga zavisi da li je forum 'ziv' ili ne..
Da nije istog tog pawn dela 90% ljudi ne bi ni posetilo ovaj forum, Stvarno mislis da je neko dosao na forum da bi se druzio sa nekim i pronasao prijatelje, ne buraz...

Citat
mene nikad nije zanimao konkretno pawn i deo skriptanja ovog foruma tako da te rubrike ni ne posecujem, a kao sto vidis ovde ima jos drugih stvari osim toga.
To je tvoj problem, a to sto ima drugih stvari? Ima cega? Forumskih igri koje sluze za nabijanje postova?

Citat
ja dole u dnu foruma vidim oko 80ak clanova koji dnevno udju na forum, nisam rekao da nije istina to sto je on rekao ali budi malo realan pa pogledaj realno stanje ove igre koja kako vreme prolazi sve vise propada, ne znam sta si ti ocekivao od ovog foruma?
Od tih 80 dal ima i 10 da imaju imalo znanja o sampu a ovi ostali su dosli cisto jer su u 2022 godini saznali za samp i kao sto rekoh malo pre pokusavaju napraviti nesto bez imalo truda.
Koje realno stanje igrice, igrica je propala odavno, jedini serveri koji su opstali  su ovi rpg/dm serveri koji su i davno bili jaki... 
A od ovog foruma ne ocekujem nesta jer ja od njega ne zavisim.

Citat
da na njemu budu ovi sto ti kazes imaju blage veze a verovatno imaju po 30+ godina?
Mogu da oni imaju i 5 i 60 godina sto se mene tice samo nek budu normalni...

Citat
Ti gluposti a ja facts..

hahahah au kako si ti zagoreo brale, umesto sto ides i seres po forumu treba da ti je barem iole drago da ovo i dalje postoji, dal tu dolazila deca koja nista ne znaju ili ne..ali da ovde i dalje postoje ljudi koji bleje na forumu i pronasli su prijatelje sa kojima su se mozda i IRL upoznali. to kod tebe verovatno nije slucaj jer si ogranicen kao teresa sa tim tvojim facts talk sranjima, pa ocigledno ne znas da je fact da su ove novije i mladje generacije mnoooogo drugacije nego 92-00 godista tako da ako hoces ti probaj da ih usmeris gde treba, pomozi ako ne samo jednostavno gledaj svoja posla i zaobidji temu..  ''to je tvoj problem'' meni to uopste nije problem druze, udjem gledam ono sto me zanima, tebe ako nista ne zanima mozes slobodno da odjebes sa ovog foruma i ne znam kako ocekujes da neko ko ima 10ak godina bude kao sto ti kazes normalan, pa svi smo mi bili retardirani kidovi koji nista nisu znali

Dva supermoderatora gledaju temu, sklonite fouxa i daddya  :D

Citat: neshallon poslato Novembar 01, 2022, 22:54:32 POSLE PODNE
Dva supermoderatora gledaju temu, sklonite fouxa i daddya  :D
ufff, mislis da ce biti banova nekih :D

forum ce biti ziv dokle god ja budem tu da se proseravam i stvaram probleme tamo gde ih nema.

https://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=142785
bacite pogled na work in progress temu direktno iz Marylanda!