◄ Glavni razgovor #49 ►

Započeo Muma, Januar 01, 2022, 00:39:56 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Veceras razotkrivam objektivno nejtana i sve zive drame vezane za njega

Citat: Nikolas poslato Septembar 19, 2022, 11:07:16 PRE PODNE
Ja volim dzem
Sunce greje lagano šetam se po Voždovcu
Moja kučka i ja, furam je na povodcu
Zove se Lola i nije nešto lepa
Ali meni daće lapo kada dokopa se repa
Rođena na ulici, dolazi iz geta
I zato je gangsta kučka, a ne starleta
Zahvaljujući njoj meni dignuta je đoka
Krov je spušten, vožnjica od bloka do bloka
I ako glumiš mangupa jebaće ti mamicu
U tašni nema lak za nokte, ali ima palicu
Odrasla na Medaku, iz huda je sestra
Nijedna Snoopova kučka nije tol'ko gangsta
Za nju sam 'Pac, ona moja je Madonna
Ako znaš još neku takvu javi mi preko fona
I kada njesra izbije ona ne vata pištolja
Već nabada na prvu jer je gangsta drolja

Ko si ti bese? Nek me neko podseti posto mislim da te niko ne zna

Citat: .fuck poslato Septembar 19, 2022, 12:12:13 POSLE PODNE
Ko si ti bese? Nek me neko podseti posto mislim da te niko ne zna

Obican lik koji je dugo dugo pratio sta se desava, bio dobar sa nejtanom dok me lik nije odjebao i napusio bez razloga

Citat: .fuck poslato Septembar 19, 2022, 10:57:38 PRE PODNE
Isto sam cuo, al sad je to veliki udarac za njih jer su spremali GTA 6 da ne bude leakovan cim ga brisu
Al mislim da ce biti do Jaja igrica za igranje, cuo sam da ce biti radnja u Vice City to je do jaja a i sad imamo i zenskog karaktera pored muskog.
Cuo sam takodje da su na igrici krenuli da rade 2018/2019 cak i ranije mzd
Postoje tracevi da je pocelo da se radi na igrici davne 2014-15 godine, sto iskreno mislim da nije tacno. Snimci sto je covek objavio je snimljeno 2018-2019 godine sto je i sam leaker rekao, sto znaci da je sada daleko bolja i da izadje sada leak za 2022 godinu rekli bi da je ovaj sad trenutni leak neka skroz 10 igrica. Vidi se da je pocetak neka kao alpha verzija igre, cak je i sam covek koji je leakovao napisao da je kako on veruje igrica skoro pa zavrsena i da ovo sto on trenutno izbacuje je cisto da vide ljudi ono glavno (Karakteri, mesto radnje, neka fizika igre itd itd) nista specijalno generalno sve ono sto smo ocekivali ocekivali od same gta 6 igre.

Citat: Goku ^ poslato Septembar 19, 2022, 13:55:35 POSLE PODNE
Postoje tracevi da je pocelo da se radi na igrici davne 2014-15 godine, sto iskreno mislim da nije tacno. Snimci sto je covek objavio je snimljeno 2018-2019 godine sto je i sam leaker rekao, sto znaci da je sada daleko bolja i da izadje sada leak za 2022 godinu rekli bi da je ovaj sad trenutni leak neka skroz 10 igrica. Vidi se da je pocetak neka kao alpha verzija igre, cak je i sam covek koji je leakovao napisao da je kako on veruje igrica skoro pa zavrsena i da ovo sto on trenutno izbacuje je cisto da vide ljudi ono glavno (Karakteri, mesto radnje, neka fizika igre itd itd) nista specijalno generalno sve ono sto smo ocekivali ocekivali od same gta 6 igre.
Vjerovatnon da jest neki pocetak bio, ali uvjerili smo se da je GTA5, pa kasnije i GTA: Online imao bruku zaradu od jednih te istih igraca koji cekaju GTA6. Kako pise da je igra spremna za rad, nisam siguran u to bas, jer animacije, po mom zapazanju tokom gledanja videa, nisu bas najfleksibilnije... Samim tim, mozda kako su i najavili (pretpostavke), 2024.-2025.
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

CitatVidi se da je pocetak neka kao alpha verzija igre
Ne postoji alpha verzija igre, igra je jos uvek u razvoju, i ono sto se videlo ne pravi se 5 minuta.

Ne, ono nije nikakav pocetak developmenta igre, ono je snimljeno na 40% igre (citav grad, 90% interface-a, dosta novih modela)
Tamo uopste niste mogli videti nove animacije, fiziku, dosta modela, voicelineova, karakteristika..

To sto je leakovano, nije ni procenat od citave igre, a pritom je i dosta toga izmenjeno od poslednjeg leaka.

Citatnisam siguran u to bas, jer animacije, po mom zapazanju tokom gledanja videa, nisu bas najfleksibilnije
Mogao si videti samo 3% novih animacija u onim video zapisima

Citat: fouxthelegend poslato Septembar 19, 2022, 14:10:20 POSLE PODNE
Vjerovatnon da jest neki pocetak bio, ali uvjerili smo se da je GTA5, pa kasnije i GTA: Online imao bruku zaradu od jednih te istih igraca koji cekaju GTA6. Kako pise da je igra spremna za rad, nisam siguran u to bas, jer animacije, po mom zapazanju tokom gledanja videa, nisu bas najfleksibilnije... Samim tim, mozda kako su i najavili (pretpostavke), 2024.-2025.
Ponovo govorimo o snimcima iz 2018-2019 to je sada sigurno 999999999999 puta bolje, moje neko misljenje jeste da ce gta 6 biti najavljen 2023 a izacice 2024 osim ako ga ne pomere sada zbog ovoga jer ce se ovo govoriti jos dugo dugo.

Citat: sleek poslato Septembar 19, 2022, 14:54:49 POSLE PODNE
Ne postoji alpha verzija igre, igra je jos uvek u razvoju, i ono sto se videlo ne pravi se 5 minuta.

Ne, ono nije nikakav pocetak developmenta igre, ono je snimljeno na 40% igre (citav grad, 90% interface-a, dosta novih modela)
Tamo uopste niste mogli videti nove animacije, fiziku, dosta modela, voicelineova, karakteristika..

To sto je leakovano, nije ni procenat od citave igre, a pritom je i dosta toga izmenjeno od poslednjeg leaka.
Ja sam napisao kao neka alpha verzija kao primer, ne znam gde si ti tamo video 40% igre kad se vidi da je bukvalno tek pocetak samog developmenta. Mogao si videti animaciju cucenja, pucanja iz vozila, puzenja po podu, trcanje skakanje i padanje, cak i plivanje u nekom delu videa. Fiziku automobila i mogao si videti da se sto se tice udaranje vozila vidi kako se lim malo savija sto je napredak. Ja sam napisao da je ovo samo 2% igre ne znam gde si ti video 40% igre.

A kako je narode

Ovako imam 2 graficke kartice na laptopu, Intel(Integrisana) i neka AMD Radeon R9 M200X 2GB
I sada, ja kada upalim neku igricu(U ovom slucaju GTA IV) meni pise u settings da imam 270MB memorije na grafickoj kartici(Koristi se integrisana, valjda)
U opcijama namjestim da GTA IV koristi AMD Graficku karticu ali onda igra kaze da mi graficka ima 27MB memorije...

Pokusavao sam disable integrisanu graficku ali onda koci sve moguce browser i windows.
Da li neko zna do cega je?Da li je graficka crkla posto sam planirao na njoj mjenjati termalnu pastu
SPEED HACK (C++) https://github.com/nouddy/samp-speed-hack
Reliant GameMode (open.mp) https://github.com/nouddy/reliant-omp
SA:MP Landing Page https://github.com/nouddy/samp-landing-page

Kolko drama ima u 7 grama

Rockstar Games se oglasio i tacno je da su snimke od GTA 6 igre, koja ce se naravno jos X puta izmijenjati dok ne dobije pravi sjaj.
Citat: sleek poslato Septembar 19, 2022, 14:54:49 POSLE PODNE
To sam i rekao. Nije spremno za rad je se po animacijema vidi da nije to to..
Poslednja Izmena: Septembar 19, 2022, 17:06:57 POSLE PODNE od fouxthelegend
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Citat: ɴᴏᴅɪ poslato Septembar 19, 2022, 16:48:05 POSLE PODNE
A kako je narode

Ovako imam 2 graficke kartice na laptopu, Intel(Integrisana) i neka AMD Radeon R9 M200X 2GB
I sada, ja kada upalim neku igricu(U ovom slucaju GTA IV) meni pise u settings da imam 270MB memorije na grafickoj kartici(Koristi se integrisana, valjda)
U opcijama namjestim da GTA IV koristi AMD Graficku karticu ali onda igra kaze da mi graficka ima 27MB memorije...

Pokusavao sam disable integrisanu graficku ali onda koci sve moguce browser i windows.
Da li neko zna do cega je?Da li je graficka crkla posto sam planirao na njoj mjenjati termalnu pastu
klik

Citat: fouxthelegend poslato Septembar 19, 2022, 17:04:13 POSLE PODNE
Rockstar Games se oglasio i tacno je da su snimke od GTA 6 igre, koja ce se naravno jos X puta izmijenjati dok ne dobije pravi sjaj.To sam i rekao. Nije spremno za rad je se po animacijema vidi da nije to to..
Upravo ali si u tih 3% mogao videti novo nesto sto ranije nije bilo (kada pucas kroz prozor izlazis ceo, puzenje po podu, leveni cucenja sto je zid nizi to nize cucis sto je zid visi to manje cucis itd itd) iskreno Leak da kazem nista nije sada upropastio jeste unistio to sto sada znamo gde se radnja odvija i ko su likovi (Musko i Zensko)

Citat: Goku ^ poslato Septembar 19, 2022, 18:26:56 POSLE PODNE
Upravo ali si u tih 3% mogao videti novo nesto sto ranije nije bilo (kada pucas kroz prozor izlazis ceo, puzenje po podu, leveni cucenja sto je zid nizi to nize cucis sto je zid visi to manje cucis itd itd) iskreno Leak da kazem nista nije sada upropastio jeste unistio to sto sada znamo gde se radnja odvija i ko su likovi (Musko i Zensko)
Do jaja stvar takodje, koju sam cuo, da su ubacili cak u kolima namestanje sedista gore dole, levo desno, napred nazad sto je ogroman napredak od gta v.
Kada bi pogledali Gta 6 u odnosu na Vice City, bukvalno mislimo da je druga igrica.
Naravno godine su u pitanju al opet, isti grad isto je kao sto smo gledali kada je i Gta V izlazio u odnosu na San Andreas..

Boli me kurac

#gta6

Ne verujem u nista dok ne izadje od rockstar-a
Poslednja Izmena: Septembar 19, 2022, 18:55:33 POSLE PODNE od neshallon
HTML / CSS / Javascript / Inspect : Entry Masterclass.
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.
C / C++ / C# / C-objective - kroz Pawn Lang : Entry Masterclass
Grupisano Pravljenje Objekata : Filterscript.

Sta je to web development?
To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.
Onda jednostavno shvatis da si bio glup i resis problem, das sam sebi lajk,
skuvas NES 3u1 i pripremis se za sledeci projekat.