◄ Glavni razgovor #49 ►

Započeo Muma, Januar 01, 2022, 00:39:56 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: #Kasperzi poslato Jul 05, 2022, 16:05:27 POSLE PODNE
Ajde ljudi svakako Vam je propalo ovo sve :D

Da je nesto propalo govori covek koji je milion puta otvorio nesto i zatvorio u roku od odmah, da bi se i sam na kraju priklonio necemu sto postoji desetak godina, a stoji mu u potpisu.

Ne brini ti za BS i da li je on propao.
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Ovaj covjek koji je ovdje radi isto kao i moj/tvoj prijatelj Cadilab.
Programiram i radim aktivno.
Ovo sve sto vrtimo, vrtimo sa strane.
Sve sto je pokrenuto i otislo je prodano.
Od servera raznih do UCP-ova i svega.
Nista nije radjeno neplanski.
Uradiš, neko vidi, kupi i koristi.

Pasivna zarada sa strane, isto i za host. Mašine imamo za mobilne aplikacije i aplikacije za POS uređaje, zašto ne bih nudio i usluge ? :D

https://tarik.kasperzi.com/
https://www.linkedin.com/in/tarikjasarevic/

Živio ti meni ♥

Pozdrav društvo :D
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Svaka cast kad si ugrabio momenat za samopromociju, mada ne toliko idealan.

Vidi se da je kapitalizam prilicno uzeo maha, kad se na ovakve stvari gleda sa "propalo je" i sl. Tacno je, samp je u kurcu, sto bih ja rekao, na respiratoru i pitanje je trenutka kada ce sve ovo prestati. Dok jos postoji volje i zelje od strane vlasnika foruma, verujem da ce ovo raditi. Nesto je i do nostalgije, zajebancije, kako god, jer je koncept FORUM-a izumreo onda kada su drustvene mreze preuzele primat u vidu fejsbuk grupa, a tome ima najmanje 5 godina, ako ne i vise. Tome najbolje svedoci cinjenica da su nekada najaktivniji srpski forumi sada pustinja, ili vise ne postoje (za regionalne ne komentarisem).

Ja se nikad nicim pomenutim nisam bavio, niti ista znam o tome, a i za ovih 7 godina, koliko sam supermoderator na ovom forumu, nisam video petoparac... Da li sam ja onda glup pa ne znam da napravim novac od svega ovoga? Hm. . .

Mozda, ali imam zvanje doktora medicine, a meni je to sasvim dovoljno.

Tako da, ziveo i ti meni :)
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

jel zazivio ovaj open mp

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Poruka je obrisana od strane moderatora.
Poruka ne pripada ovoj temi ni podforumu.

Predlozi:
https://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=116044.0
https://balkan-samp.com/forum/index.php?board=4.0
Poslednja Izmena: Jul 08, 2022, 16:13:08 POSLE PODNE od Vasic

Citat: Galardo poslato Jul 09, 2022, 08:37:48 PRE PODNE
Bajrambarecula
Ovaj galardo svaki bajram cestita samo zbog njega udjem na forum haha. Allah Razi Olsun, BSMO i tebi  8)
BIGDOG ENTERTAINMENT

bajrambarecula :D

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Citat: SlavicBeast poslato Jul 07, 2022, 01:19:01 PRE PODNE
Tacno je, samp je u kurcu, sto bih ja rekao, na respiratoru i pitanje je trenutka kada ce sve ovo prestati.
To da je samp u kurcu tj na respiratoru govori i cinjenica da ja koji sam bio aktivan svaki sekund koji sam mogao da uhvatim da budem na forumu i da mi je bilo nezamislivo da neko ne ulazi tako dugo na forum i da napise neku porukicu , sad i sam napisem poruku jednom u 3-4 meseca , a da sam prestao aktivan da budem prosle godine u avgustu / septembru , to je za forum , za samp i da ne govorim :D

Inace caos svima i srecan praznik svima koji ga slave ;)
Poslednja Izmena: Jul 09, 2022, 17:14:47 POSLE PODNE od Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _

bajram serif mubarek olsun svima koji ga slave <3
big dog

Je li neko kupovao poklon preko neke stranice da dostavljaju na odredjenu adresu za BiH?
Sa mogucnoscu placanja preko kartice online.

Citat: Galardo poslato Jul 09, 2022, 23:55:13 POSLE PODNE
Je li neko kupovao poklon preko neke stranice da dostavljaju na odredjenu adresu za BiH?
Sa mogucnoscu placanja preko kartice online.

Ja sam kupovao razna sranja preko Wish-a, amazona, itd itd.. Treba vremena da stigne, ali stigne...