◄ Glavni razgovor #49 ►

Započeo Muma, Januar 01, 2022, 00:39:56 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

Koliko mi fali ovo vreme... https://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=129681.0

@Galardo @bunta fale al to ih nisam mogao tagovati  :(
Poslednja Izmena: Maj 30, 2022, 23:32:31 POSLE PODNE od neshallon
HTML / CSS / Javascript / Inspect : Entry Masterclass.
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.
C / C++ / C# / C-objective - kroz Pawn Lang : Entry Masterclass
Grupisano Pravljenje Objekata : Filterscript.

Sta je to web development?
To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.
Onda jednostavno shvatis da si bio glup i resis problem, das sam sebi lajk,
skuvas NES 3u1 i pripremis se za sledeci projekat.

Za sve one koji koriste SCM, SPD i ostale idiotske skracenice. Najbolji primer imena funkcije koja lepo kaze sta radi, i da je ne treba dirati

// Remove random procedural geometry like plants/rocks etc.
UnFuck(0x53C159,5);

Ko bi dao 3000e za Neoptimizovan MOD ( Server o kome pricam se pominje u temi ovoj ) ?
Ajmo realno ulozite te pare u svoj server, i imacete igrace, kada imate dobrog skriptera, i dobru ekipu. :)
Mislim da SA:MP tek ce imati prednost sa OPEN:MP , i verujem da ce SA:MP vreme tek doci ako se uradi kao MTA, da moze da se sve custom kao MTA.
Onda SA:MP tek nastupa ...
#PEACE!

One And Only
Old Member
Since AVGUST 2013. :)
GAME OVER - SCRIPTING
SINCE 2009 - 2020

Citat: xLanmi poslato Jun 01, 2022, 16:58:00 POSLE PODNE
Ko bi dao 3000e za Neoptimizovan MOD ( Server o kome pricam se pominje u temi ovoj ) ?
Ajmo realno ulozite te pare u svoj server, i imacete igrace, kada imate dobrog skriptera, i dobru ekipu. :)
Mislim da SA:MP tek ce imati prednost sa OPEN:MP , i verujem da ce SA:MP vreme tek doci ako se uradi kao MTA, da moze da se sve custom kao MTA.
#PEACE!
Sta god da se uradi povodom sampa nece se vratit onako kako je nekad bilo.
Oni koji su igrali su se posvetili zivotu i ne pomisljaju da se vracaju.
Novih igraca nema jer danas svako ima racunar koji moze pokrenuti moderniju igricu, dok prije to nije bio slucaj.

Citat: xLanmi poslato Jun 01, 2022, 16:58:00 POSLE PODNE
#PEACE!

evo ja prvi sam ulozio neki ajmo rec sitan novac, kupio zajednicu cca 150 200e, imamo dobru ekipu, platio par mapa, logo cover, test hosting a slijedi jos i ts3, forum, samp hosting itd da ne nabrajam sve vise nebitno, da li ce se na kraju isplatiti? eh tu i vi morate pomoc svi zajedno, podrzite da makar jedan server ugleda svjetlost dana, balkan extreme se ponovo zatvorio, extazy zatvoren, jedino znaci bschool, old school, skill arena i par jos servera tipa btl i north lights su jos zivi, ovo ostalo se ne ubraja

https://www.facebook.com/undergroundgamingrp

btw moram bit dosadan sa ovim serverom i linkom stranice da dobijemo malo paznje hvala
Poslednja Izmena: Jun 01, 2022, 17:35:20 POSLE PODNE od Stifler ツ

Ne igra novac ulogu kada je u pitanju SAMP server.

Citat: ryco poslato Jun 01, 2022, 18:09:45 POSLE PODNE
Ne igra novac ulogu kada je u pitanju SAMP server.

ne igra, nisam ni ja bas tako mislio, ali sustina price je da se ne moze napraviti server ako nista ne ulozis, ne mozes ocekivati 500 igraca a da ne ulozis dinara, mora se nesto uraditi da bi dobio nesto zauzvrat u ovom slucaju igrace npr

naravno 150 ili 200 e naravno na balkanu pogotovo nije sitan novac, pogresno sam se izrazio ali sam htio rec da je sitan u odnosu na 3000eura koje spominjete, pogresno sam se izrazio i sry za dp

Nema danas nemozes otvorit ispod 100 do 150 eura

Citat: Stifler ãƒ,, poslato Jun 01, 2022, 18:24:57 POSLE PODNE

ne igra, nisam ni ja bas tako mislio, ali sustina price je da se ne moze napraviti server ako nista ne ulozis, ne mozes ocekivati 500 igraca a da ne ulozis dinara, mora se nesto uraditi da bi dobio nesto zauzvrat u ovom slucaju igrace npr
Mozes ti uloziti 10.000e i imati 0 igraca. Trebas znati u sta da ulozis.
Mozes uloziti 50e koje ce ti doneti dobar broj igraca i vrlo stabilan server.

Citat: ryco poslato Jun 01, 2022, 18:38:15 POSLE PODNE
Mozes ti uloziti 10.000e i imati 0 igraca. Trebas znati u sta da ulozis.
Mozes uloziti 50e koje ce ti doneti dobar broj igraca i vrlo stabilan server.

svakako drug, nisam rekao da nisi u pravu

Citat: Stifler ãƒ,, poslato Jun 01, 2022, 18:43:38 POSLE PODNE

svakako drug, nisam rekao da nisi u pravu
Razumem, razumem. Samo kazem.

Citat: Limit poslato Jun 01, 2022, 18:32:06 POSLE PODNE
Nema danas nemozes otvorit ispod 100 do 150 eura
Na sta bi ti potrosio tih 150 eura?

Citat: ryco poslato Jun 01, 2022, 18:47:33 POSLE PODNE
Razumem, razumem. Samo kazem.
Na sta bi ti potrosio tih 150 eura?
evo naprimer ovde kod mene u marco polo diskoteka jeger je 120eura i npr popio bi jeger za te pare :))

Udem na ovaj forum vidim debilizam i zelim  sebi oduzet zivot