◄ Glavni razgovor #49 ►

Započeo Muma, Januar 01, 2022, 00:39:56 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Proffesional poslato Maj 24, 2022, 00:20:01 PRE PODNE

Čekaj, ti si to napravio i sada se hvališ tako što 'znaš' da niko neće moći napraviti isto kao ti?

Ništa lično ali ako imaš tako šugavu nameru sa tim postom to je prešlo svaku granicu normale.
Eh vidis, zajebao si se. Ovo nisam ja napravio i ne hvalim sebe, hvalim ove momke koji su napravili citav model opstine kakav se kod nas ne moze zamisliti na balkanskom serveru, i zato sam ovo postavio. Nemoj optuzivati tek tako...
Cista zajebancija i podsticanje nekoga da uradi nesto novo, kvalitetnije.
Poslednja Izmena: Maj 24, 2022, 13:56:11 POSLE PODNE od BigShot

Citat: fwn poslato Maj 24, 2022, 05:39:01 PRE PODNE
zasto placete svaki put kada neko odradi nesto izvanredno i pohvali se time???
Ti kao da nisi rođen na Balkanu.
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Jel ima neko taj pre release compilera, video sam da je u ysi librari-u izbacen kao kompitabilnost sa pre release compilerom...

Ko zna od kad je to, ae daj fajl i liniju da vidim na sta mislis za pocetak...

Aha...bice da je to dev branch.  https://github.com/pawn-lang/compiler/tree/dev
Naravno moraces sam da compile, nije tesko sve instrukcije su tu, ja sam pre oko godinu dana compile neku custom verziju as backport 2 crash fix-a.

Citat: Paradox.pwn poslato Maj 24, 2022, 23:32:34 POSLE PODNE
Isplati li se uzimati balkanextazy zajendicu?

Sto, planiras da je ubagujes ?  :D
HTML / CSS / Javascript / Inspect : Entry Masterclass.
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.
C / C++ / C# / C-objective - kroz Pawn Lang : Entry Masterclass
Grupisano Pravljenje Objekata : Filterscript.

Sta je to web development?
To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.
Onda jednostavno shvatis da si bio glup i resis problem, das sam sebi lajk,
skuvas NES 3u1 i pripremis se za sledeci projekat.

Ta zajednica nikada nece biti na prodaju, ne znam kako ti je ta glupost pala na pamet :D

pa zavisi koliko keša dajes, ako si pun kao brod, a cisto sumnjam da ce cijena cijele zajednice biti mala to ti i nije neki problem, sve u svemu. Balkan Extazy kao zajednica ne znam da li ce se prodavati, ali eto pitaj cisto sumnjam da ce svota za zajednicu biti sitnis, po meni iskreno da, zato sto kada bi otvarao imao bi sve ljude tu vec na okupu. 3000e je cijena zajednice, sada sam pitao.
Poslednja Izmena: Maj 25, 2022, 13:21:36 POSLE PODNE od almiirr1
BIGDOG ENTERTAINMENT

Citat: almiirr1 poslato Maj 25, 2022, 13:17:22 POSLE PODNE
pa zavisi koliko keša dajes, ako si pun kao brod, a cisto sumnjam da ce cijena cijele zajednice biti mala to ti i nije neki problem, sve u svemu. Balkan Extazy kao zajednica ne znam da li ce se prodavati, ali eto pitaj cisto sumnjam da ce svota za zajednicu biti sitnis, po meni iskreno da, zato sto kada bi otvarao imao bi sve ljude tu vec na okupu. 3000e je cijena zajednice, sada sam pitao.
Ne isplati se puno para a i pitanje je koliko ce imati igraca jer ce on morati na financira jos tlk kroz godinu dana zato sto bextazy ima sve sa domenom (Nisam siguran al mislim da oni imaju i svoj VPS)a bextazy je vec poceo da propada sa igracima pitanje je kako ce biti za 2 godine??
Zz
fakenexsus