Warning

Započeo Alexaa, Decembar 28, 2021, 14:13:30 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Pitanje/savjet: Imam problem sa warningom u skripti
Opširnije: Kada kompajlam skriptu izbaci mi ovaj warning a ova rec uopste ne postoji u skripti da li mi neko moze pomoci kako ovo da resim
warning 204: symbol is assigned a value that is never used: "vrata"
Dodatno: /
Poslednja Izmena: Decembar 30, 2021, 15:18:08 POSLE PODNE od 'xza

samo ti kaze, napravio si promenivu, dodelio vrednost ali je nikad nisi iskoristio

Citat: Deleted User poslato Decembar 28, 2021, 14:14:15 POSLE PODNE
samo ti kaze, napravio si promenivu, dodelio vrednost ali je nikad nisi iskoristio

Pa mogu li ikako da sklonim ovaj warning

Evo nekog primera ja cu ti dati primer preko komande /a
[pawn]
CMD:a(playerid, params[]) {
   if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 1 && PlayerInfo[playerid][pTA] < 1) return SCM(playerid, NS_ORANGE, "* Nemate ovlascenje za upotrebu ove komande.");
   if(sscanf(params, "s[128]", params)) return SCM(playerid,NS_YELLOW,"[KORISCENJE] "BELA"/a [Text]");
   new buffer[1280]; GetPlayerName(playerid, buffer, MAX_PLAYER_NAME + 1);
   new vrsta;
    format(buffer, sizeof buffer, "A | "BELA"%s "CRVENA"%s"BELA": %s",PlayerInfo[playerid][pImeRanka], buffer,params);
    SendAdminMessage(NS_CRVENA,buffer);
    SaveLOG("Logovi/AdminChat", "%s %s",buffer, params);
   return 1;
}[/pawn]
kao sto vidis dodao sam new vrsta; koja se nigde ne koristi bukvalno bezveze stoji izbacuje warning : warning 203: symbol is never used: "vrsta"
sad da bih ja taj warn uklonio sve sto treba da uradim jeste da obrisem new vrsta; i bice fixano naravno ako je kod tebe primer new buff[64], vrsta; onda samo obrisi vrstu i , i ostaje ti samo new buff[64]; nista komplikovano.

Citat: Goku ^ poslato Decembar 28, 2021, 14:36:12 POSLE PODNE
Evo nekog primera ja cu ti dati primer preko komande /a
[pawn]
CMD:a(playerid, params[]) {
   if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 1 && PlayerInfo[playerid][pTA] < 1) return SCM(playerid, NS_ORANGE, "* Nemate ovlascenje za upotrebu ove komande.");
   if(sscanf(params, "s[128]", params)) return SCM(playerid,NS_YELLOW,"[KORISCENJE] "BELA"/a [Text]");
   new buffer[1280]; GetPlayerName(playerid, buffer, MAX_PLAYER_NAME + 1);
   new vrsta;
    format(buffer, sizeof buffer, "A | "BELA"%s "CRVENA"%s"BELA": %s",PlayerInfo[playerid][pImeRanka], buffer,params);
    SendAdminMessage(NS_CRVENA,buffer);
    SaveLOG("Logovi/AdminChat", "%s %s",buffer, params);
   return 1;
}[/pawn]
kao sto vidis dodao sam new vrsta; koja se nigde ne koristi bukvalno bezveze stoji izbacuje warning : warning 203: symbol is never used: "vrsta"
sad da bih ja taj warn uklonio sve sto treba da uradim jeste da obrisem new vrsta; i bice fixano naravno ako je kod tebe primer new buff[64], vrsta; onda samo obrisi vrstu i , i ostaje ti samo new buff[64]; nista komplikovano.

Okej,hvala i da problem je sto meni nije never used nego ovako kao sto sam napisao a red koji izbacuje da je tu greska nema veze sa vezom sa tim
Poslednja Izmena: Decembar 28, 2021, 14:40:22 POSLE PODNE od Weeky

Citat: Weeky poslato Decembar 28, 2021, 14:39:15 POSLE PODNE
Okej,hvala i da problem je sto meni nije never used nego ovako kao sto sam napisao a red koji izbacuje da je tu greska nema veze sa vezom sa tim
Posalji warning i posalji red gde pise taj warning i fix cemo

ako nemas u tom modu u nekom modulu ili inkludu ti je sigurno...

Ma u mapama je sigurno samo ja nmg da verujem da pored sublime i vscode find in folder/project funkcijama ljudi i dan danas nmg da nadju neke stvari to je strasno...

Brt ono skineš neki normalan text editor npr sublime, ctrl+shift+F > vrata i enter lupiš