Indigo Gaming x3.0

Započeo Purdinho, Decembar 11, 2021, 02:49:13 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovako, testiram vec mod 2h. Ima dosta lepih sistema i mapa mod. Ali ima mnogo bagova. Bilo koj pwn da otvorim u modules ima po 26 erora. Resavam mod ali neke erore nikako da resim. Sve u svemu mod neka 9/10

Citat: Matahari.pwn poslato Decembar 11, 2021, 18:34:15 POSLE PODNE
Ovako, testiram vec mod 2h. Ima dosta lepih sistema i mapa mod. Ali ima mnogo bagova. Bilo koj pwn da otvorim u modules ima po 26 erora. Resavam mod ali neke erore nikako da resim. Sve u svemu mod neka 9/10
Frende moj da znas ne bi imao errore  :) , meni sve radi.
Citat: pero18 poslato Decembar 11, 2021, 18:44:16 POSLE PODNE
najs najs
Hvala brat mojj

nije valjda da si compile module?

Facebook - Klik

module save-as a glavni  gm compile...

Mod nema nikakvih errora nit warning-ova. A sto se tice ima po neki bag koje sam ja primijetio gore su zapisani u pocetku skripte... Jer kad sam testao mod i radio na njemu u medju vremenu je zajednica bila prodana drugim likovima koji sad trenutno vode taj Indigo Gaming... Pa tako da nije se stiglo fixat (novi spawn je ubacen al ga remove i ubacis stari kod burg i tj to, tako isto i banka novu izbacis ubacis staru i tj to) Ako bude kakvih problema obrati mi se <3 !

Citat: LuxFX poslato Decembar 11, 2021, 11:41:42 PRE PODNE
Druze reko sam mod je dobar, ali je ubagan majmune
krades modove odavde ? i pravis se da su tvoji ?

Citat: _cameex1 poslato Decembar 12, 2021, 00:49:29 PRE PODNE
Mod nema nikakvih errora nit warning-ova. A sto se tice ima po neki bag koje sam ja primijetio gore su zapisani u pocetku skripte... Jer kad sam testao mod i radio na njemu u medju vremenu je zajednica bila prodana drugim likovima koji sad trenutno vode taj Indigo Gaming... Pa tako da nije se stiglo fixat (novi spawn je ubacen al ga remove i ubacis stari kod burg i tj to, tako isto i banka novu izbacis ubacis staru i tj to) Ako bude kakvih problema obrati mi se <3 !

Slazem se :D

Citat: Iv0r_. poslato Decembar 12, 2021, 15:56:38 POSLE PODNE
Odakle to sad ahah, ali nije bitno , bez tenzija molio bih.

Dobar mod igrao sam pre na Indigu 10/10

Citat: ΛΣZΛKMI poslato Decembar 18, 2021, 21:02:02 POSLE PODNE
spameru na spavanje (6.667 po danu)
A registrovan prije 3 dana, malo jače, 20/3, et

Citat: Iv0r_. poslato Decembar 12, 2021, 15:56:38 POSLE PODNE
kradja je ako preuzmes sa interneta nesto sto je neko objavio bas zato da bi svi preuzeli? logika.
https://discord.io/westmont
Westmont Roleplay — A continuation of the San Andreas singleplayer storymode.
SA-MP 0.3.DL gamemode with custom models.

Citat: Ming poslato Decembar 18, 2021, 19:26:07 POSLE PODNE
Dobar mod igrao sam pre na Indigu 10/10
Zahvaljujemo!

Citat: 'xza poslato Decembar 19, 2021, 00:16:24 PRE PODNE
A registrovan prije 3 dana, malo jače, 20/3, et
Dokle god ne radi DP sve oke :D

Citat: playa. poslato Decembar 19, 2021, 14:26:54 POSLE PODNE
kradja je ako preuzmes sa interneta nesto sto je neko objavio bas zato da bi svi preuzeli? logika.
bome ahgaha