Dynamic Rent Pickup error

Započeo Rex, Novembar 23, 2021, 21:53:58 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Rex

*

Problem(error/warning):
C:\Users\Korisnik\Desktop\Server\[BL]BalkanLife [V1.1]\gamemodes\BLRP.pwn(2441) : error 040: duplicate "case" label (value 1)
Pawn compiler 3.2.3664           Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase
1 Error.

Deo skripte: [pawn]https://pastebin.com/BePzFYWx[/pawn]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): Nije crash

Skinuo sam fs Dynamic Rent Pickup https://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=128967.0 i sve je uredu radilo kad sam je koristio kao filterscript ali odlucio sam da je prebacim u gamemode zbog stats igraca(da bi mogao i admin 6 a ne samo rcon admin da napravi rent)
I dobio sam error koji vidite gore. Ne znam sta da radim pocetnik sam a ovo mi je nesto sto pre nisam video, nisam uspeo da ga resim sam tako da ako neko moze da mi resi error Hvala.
Poslednja Izmena: Novembar 27, 2021, 16:07:47 POSLE PODNE od мυмα

Pretpostavljam da ti je isti ID dialoga kao neki postojuci u skripti

Rex

*

Citat: V01D poslato Novembar 23, 2021, 22:29:49 POSLE PODNE
Pretpostavljam da ti je isti ID dialoga kao neki postojuci u skripti
Proverio celu skriptu nema nijedan isti id dialoga kao ovaj

2441 linija ce ti sigurno biti neki case, a ako jeste onda ta vrednost za case je duplikat (vec postoji negde i koristi se u nekom case :D )

Inace admin provera nije razlog da trpas sve u GM. Mogao si samo da koristis CallRemoteFunction iz filterscripte.

GM
[pawn]
forward AdminLevelCheck(playerid);
public AdminLevelCheck(playerid) return pInfo[playerid][pAdmin];
[/pawn]

FS
[pawn]
CallRemoteFunction("AdminLevelCheck", "d", playerid);
[/pawn]

To je najprostiji primer, tvoje je da napravis kak otebi odgovara. Ne zaboravi da saniras playerid pre nego sto pristupis pInfo nizu (ili kako se vec kod tebe taj niz zove) da ne bi dobio overflow a da neznas gde i zasto (jbg CrashDetect je tesko load kao prvi plugin...)

Rex

*

Citat: Deleted User poslato Novembar 23, 2021, 23:20:00 POSLE PODNE
2441 linija ce ti sigurno biti neki case, a ako jeste onda ta vrednost za case je duplikat (vec postoji negde i koristi se u nekom case :D )

Inace admin provera nije razlog da trpas sve u GM. Mogao si samo da koristis CallRemoteFunction iz filterscripte.

GM
[pawn]
forward AdminLevelCheck(playerid);
public AdminLevelCheck(playerid) return pInfo[playerid][pAdmin];
[/pawn]

FS
[pawn]
CallRemoteFunction("AdminLevelCheck", "d", playerid);
[/pawn]

To je najprostiji primer, tvoje je da napravis kak otebi odgovara. Ne zaboravi da saniras playerid pre nego sto pristupis pInfo nizu (ili kako se vec kod tebe taj niz zove) da ne bi dobio overflow a da neznas gde i zasto (jbg CrashDetect je tesko load kao prvi plugin...)
Sredio si mi problem, hvala!