Textdraw

Započeo Toyo2411, Novembar 10, 2021, 14:13:27 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Kako da u Textdraw studio pravim oblike poput kruga i slično, primjera ld_pool:ball i ostalo?
Deo skripte: [pawn]//[/pawn]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): //
Poslednja Izmena: Novembar 11, 2021, 19:08:50 POSLE PODNE od M Ө M Σ N Z I

Desni klik na New, zatim ides sprite

Promenis text u to sto zelis, na primer, ld_pool:ball

Da li je moguce u Textdraw editoru kopirat textdraw?

Npr. Napravim "dobrodosli na blabla" i kad uredim font i velicinu, da njega samo kopiram i promjenim tekst?

Citat: Toyo2411 poslato Novembar 11, 2021, 17:23:25 POSLE PODNE
Da li je moguce u Textdraw editoru kopirat textdraw?

Npr. Napravim "dobrodosli na blabla" i kad uredim font i velicinu, da njega samo kopiram i promjenim tekst?
Ako sam te dobro razumeo ti zelis da uradis na Normal Text ali ne mozes vec moras na Sprite i to nez kako se zvalo

Problem(error/warning): Prije svega, vracam ovu temu kako ne bih opet radio novu.
Desava mi se da mi oznacuje sve textdrawe odjednom, koliko god se "igrao" sa PlayerTextDrawTextSize, ne mogu namjestiti, ili mi oznacuje sve, ili mi ne oznacava nista. Pa ako biste mogli pomoci ili objasniti kako se namjesti TextSize da bude fino.
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): //

Citat: Toyo2411 poslato Novembar 15, 2021, 18:20:24 POSLE PODNE
Problem(error/warning): Prije svega, vracam ovu temu kako ne bih opet radio novu.
Desava mi se da mi oznacuje sve textdrawe odjednom, koliko god se "igrao" sa PlayerTextDrawTextSize, ne mogu namjestiti, ili mi oznacuje sve, ili mi ne oznacava nista. Pa ako biste mogli pomoci ili objasniti kako se namjesti TextSize da bude fino.

Pokusavao sam vise puta da shvatim, i dosao do nekog iole zakljucka da gadjam pa kud puklo hahahahhaha

Probaj :

[pawn]PlayerTextDrawTextSize(playerid, nekiTvojTD, 15.0, 20.0);[/pawn]

Uglavnom ovo mi se dogada https://prnt.sc/1zoyw85
I probao sam praviti box-ove oko TD-ova i kopirati X poz za TextSize, ali i dalje se dogada isto