Prodajem mapu tržnog centra

Započeo aleks4k, Oktobar 20, 2021, 20:28:48 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: not poslato Oktobar 23, 2021, 00:30:46 PRE PODNE
aj idiote ne mlati praznu slamu, kakva optimizacija jebenih 800 objekata i 1300 textura za jebeni trzni centar koji niko nikad nece upotrjebiti? Ljudi sa 20 objekata urade LSPD ili Banku koja se koristi svaki dan. Ne radi budalu od sebe. Cuj server koji ima dugogodisnji ugled koristi ovu mapu pa je ja odlucio prodat xaxa ti si botina al zesca.
Čeko sam baš da dođem kući i pogledam. Pošto vidim da nemaš pojma i pričaš gluposti, da li imaš predstavu koliko objekata ima mapa banke na arizona roleplayu ili mapa LSPD-a? Vidim da pričaš o nekih 20 objekata, možda na nekim š serverima pređi malo sa balkanskih standarda degeneriku.

Citat: aleks4k poslato Oktobar 23, 2021, 22:51:58 POSLE PODNE
Koristili bi je vi stoko zavidna, ne znam što raspravljam zajedno vam serveri nemaju 100 registrovanih korisnika, to je verovatno zato što im se sviđaju Default GTA SA mape?
ne bi je koristio da mi das 15e koliko trazis za nju, cuj stoko zavidna, bas smo zavidni sto si napravio/ukrao sranje od mape i sto si sirotinja pa lebac zaradjujes prodajom mapa zao mi te

[Filterscript] Simple Treasure Hunt
[Filterscript] Sistem pecanja
[Filterscript] Meditacija
[Filterscript] Molitva
[Include] Alarm
[Include] Posao Taxi

Citat: not poslato Oktobar 23, 2021, 23:37:00 POSLE PODNE
ne bi je koristio da mi das 15e koliko trazis za nju, cuj stoko zavidna, bas smo zavidni sto si napravio/ukrao sranje od mape i sto si sirotinja pa lebac zaradjujes prodajom mapa zao mi te
Verovatno je zato tamo gde jeste. Zato što je sranje :D

Aj druze idi u pizdu materinu i ti i mapa jesi dosadan tu kradeš stvari i još se svađaš

Citat: MirsoN poslato Oktobar 24, 2021, 01:09:10 PRE PODNE
Aj druze idi u pizdu materinu i ti i mapa jesi dosadan tu kradeš stvari i još se svađaš
Lepa kultura momak, ukradi ti neke manire i ponašanje.

Registrovao si se maltene jučer i kradeš stvari prodaješ pod svoje i dođeš se svađat sa ljudima koji su godinama tu i šta očekuješ da će te neko cijenit i poštovati?

Citat: MirsoN poslato Oktobar 24, 2021, 05:38:00 PRE PODNE
Registrovao si se maltene jučer i kradeš stvari prodaješ pod svoje i dođeš se svađat sa ljudima koji su godinama tu i šta očekuješ da će te neko cijenit i poštovati?
Lepa kultura bravo, bravo.