Prodajem mapu tržnog centra

Započeo aleks4k, Oktobar 20, 2021, 20:28:48 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Moj server je bio na E-Trialu, padao je kao kruška...Sva sreća smo prešli na evolution. Ne lupaj gluosti o stvarima o kojima nemaš pojma...

sori mi smo sirotinja koja ide u bakar i aluminije a ti tajkun koji prodaje mape po 15e ok?
ti si jedna obicna budaletina eto sta si ti, idiot koji prodaje jaja pod bubrege xaxa, 850 govana prodaje za 15e xaxa, po forumima ima 1000 boljih mapa, bolje optimizovanijih, bolje uredjenih a idiot se hvali sa nekim kurcem od mape

[Filterscript] Simple Treasure Hunt
[Filterscript] Sistem pecanja
[Filterscript] Meditacija
[Filterscript] Molitva
[Include] Alarm
[Include] Posao Taxi

Citat: aleks4k poslato Oktobar 22, 2021, 22:16:17 POSLE PODNE
Ne znam koji host može pola godine da se uzme za 15 evra verovatno onaj što ga obara svaki free stresser na internetu, ne samo ste vi sirotinja koja ne zna da ceni tuđi rad.
Kakav rad? A da oprosti, trebalo je vremena skinuti tudju mapu i prodati je.
https://discord.io/westmont
Westmont Roleplay — A continuation of the San Andreas singleplayer storymode.
SA-MP 0.3.DL gamemode with custom models.

Ako misliš da je mapa skinuta bujrum potraži je. Ako misliš da je map Stealer, izvoli potraži ga voleo bih da je neki koji zaista radi. Nauči Lua jezik i napravi svoj map stealer pa vidi da li je trud još jednom ti MJBM.

A ti momak nađi na tim forumima bolju i bolje optimizovanu mapu...Server koji ima dugogodišnji ugled itd.. koristi ovu mapu a ti pričaš gluposti. Još si ti zelen.

aj idiote ne mlati praznu slamu, kakva optimizacija jebenih 800 objekata i 1300 textura za jebeni trzni centar koji niko nikad nece upotrjebiti? Ljudi sa 20 objekata urade LSPD ili Banku koja se koristi svaki dan. Ne radi budalu od sebe. Cuj server koji ima dugogodisnji ugled koristi ovu mapu pa je ja odlucio prodat xaxa ti si botina al zesca.

[Filterscript] Molitva
[Include] Alarm
[Include] Posao Taxi

Citat: aleks4k poslato Oktobar 23, 2021, 00:26:46 PRE PODNE
Ako misliš da je mapa skinuta bujrum potraži je. Ako misliš da je map Stealer, izvoli potraži ga voleo bih da je neki koji zaista radi. Nauči Lua jezik i napravi svoj map stealer pa vidi da li je trud još jednom ti MJBM.
Samo si priznao da si ukrao mapu... Zasto bi neko od tebe kupio nesto sto je neka druga osoba radila? A sta ti znaci "MJBM", jos jedan klinacki idiotski izraz?

Citat: aleks4k poslato Oktobar 22, 2021, 22:54:00 POSLE PODNE
Moj server je bio na E-Trialu, padao je kao kruška...Sva sreća smo prešli na evolution. Ne lupaj gluosti o stvarima o kojima nemaš pojma...
De ti pls izbrisi profil na forumu

Nemate vi pojma zato vam nikom serveri nisu imali iznad 20 igrača kakvih 20 objekata nismo stoka, izgleda da niste čuli za Streamer...

kad igrac ima slab komp ili slab net njemu se jebe imao objekat 800 ili 5000 ili 300000 objekata i da li postoji streamer ili ne postoji njemu laguje i tesko da ce igrati na tom serveru pa ti vidi

[Filterscript] Molitva
[Include] Alarm
[Include] Posao Taxi

Ja sam imao pa sam igrao, ko hoće snađe se.

druze ukrao si mapu i sad ovdje seres nesto,daj nemoj molim te.

Nisam ukrao samostalno sam napravio Stealer.

nisam ukrao nego sam napravio program koji je to ukrao za mene? e neka si objasnio

Citat: aleks4k poslato Oktobar 23, 2021, 19:21:48 POSLE PODNE
Nisam ukrao samostalno sam napravio Stealer.
Ma sta si bre ti napravio imas 13 godina dete krades mape i prodajes ih za 15e....