[SL-RP] Sneakpeak #1 - New Apartments, Idlewood

Započeo realplaya, Oktobar 18, 2021, 00:01:33 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Bugzy poslato Oktobar 18, 2021, 21:39:57 POSLE PODNE
Joj sine jesi cringe, ti i svi ovi wannabe CoA serveri
decko, igras i MAPAS na Story Lifeu i nekome nesto govoris?

Nas cilj nije da budemo kao drugi serveri vec da otvorimo normalan roleplay server na kome se moze uzivati u igri i samom roleplayu. Takodje, nauci sta znaci rec cringe pa je onda koristi.
Poslednja Izmena: Oktobar 18, 2021, 22:07:56 POSLE PODNE od Matt.
https://discord.io/westmont
Westmont Roleplay — A continuation of the San Andreas singleplayer storymode.
SA-MP 0.3.DL gamemode with custom models.

Citat: #zac poslato Oktobar 18, 2021, 22:01:12 POSLE PODNE
kaže story life mapper,HAHAHAHAHAHAH.Momak niti se cilja ovdje da server bude kopija COAe niti želim da mi je takav server.Pokusavamo napraviti normalan community i server sa normalnim roleplayom.
A ti ne možeš srati o mapi jer većina "tvojih" mapa imaju na internetu i nisu baš objavljene pod tvojim imenom..
Samo cu reci dokazi. :D

Bjezite kidare ba.

Citat: Bugzy poslato Oktobar 18, 2021, 22:10:12 POSLE PODNE
Samo cu reci dokazi. :D

Bjezite kidare ba.
Brate ne mozes nekoga vredjati a koristiti zargon "kidare". Sta tacno zelis da dokazem, mogu sta god pozelis?

Cim koristiš izraz"kidare" nemaš ni ti više od 14 godina.To ti je prosta činjenica

Citat: Matt. poslato Oktobar 18, 2021, 22:19:00 POSLE PODNE
Brate ne mozes nekoga vredjati a koristiti zargon "kidare". Sta tacno zelis da dokazem, mogu sta god pozelis?
Pa dokazi to sto je tvoj kolega gore izjavio. Da su mape citiram - "moje", da ih ima po internetu i da nisu bas objavljene pod mojim imenom.

Znaci mojim postom "Lol" sam samo htio dokazati koliko ste povrsni zbog nonsens rasprave sa nekim tamo likom, a sada se raspravljate i sa mnom. Sta to dokazuje? Jedno pitanje samo, koliko cete trajati, kao vikend server ili? Jer Story Life traje skoro 5 godina.

Lijep pozdrav, drugari.

Slušaj drugar,radije bih da mi server traje 2 mjeseca i da bude odličan community a ne da bude kao Story Lige makar trajao 100 godina.
Inače hoćemo li objaviti kao gallery lika od kojeg si ukrao mape?

Story Life * Tema je prvobitno bila da se ocjeni mapa i da se da neki sneak peak,niko nije zvao Chibsa a niti tebe da ovdje plačete o našem serveru.
Ostaviš ocjenu i to je to,nije ova tema za raspravu.

Citat: Bugzy poslato Oktobar 18, 2021, 22:21:53 POSLE PODNE
Pa dokazi to sto je tvoj kolega gore izjavio. Da su mape citiram - "moje", da ih ima po internetu i da nisu bas objavljene pod mojim imenom.

Znaci mojim postom "Lol" sam samo htio dokazati koliko ste povrsni zbog nonsens rasprave sa nekim tamo likom, a sada se raspravljate i sa mnom. Sta to dokazuje? Jedno pitanje samo, koliko cete trajati, kao vikend server ili? Jer Story Life traje skoro 5 godina.

Lijep pozdrav, drugari.
Nije stvar u trajanju servera, stvar je u tome da ne trebas komentarisati i napadati druge u vezi necega u sta nisi upucen. Ne znas kako izgleda server, ne znas kako izgleda skripta, ne znas kako izgledaju mape. Ne govori da je server los i takve slicne stvari jer zapravo ne znas kakav je. A sa tim vasim izrazima "vikend server" vidim da samo na takvim serverima i igrate. Otvaramo kvalitetan server, radimo mod od same nule, sve mape koje se budu nalazile na serveru cemo iskljucivo mi napraviti, ulozeno je mnogo mnogo truda u sam community ali ne znam cemu sve to kada takvi ljudi kao ti ili Chibs ne znate to ceniti, kao i vecina danasnje dece koja igraju ovu igricu. Ali opet, nije problem u igrici, problem je u vama, naucite se osnovnom ponasanju i naucite da prvo pogledate sebe, pa onda druge. Ako zelite da komentarisete mapu ili server, slobodno komentarisite, ali nemojte vredjati mene ili server jer ja nikoga nisam uvredio, nisam nikome rekao ista pogrdno niti cu. @#zac i ja otvaramo nas server i vi ne gledajte u tudje, radite svoj posao. To sto vec postoji neki Americki server Southland Roleplay, to nije vasa stvar, mi smo to sve sredili i ne treba vas to zanimati. Nadam se da si shvatio neke stvari ovom porukom, i hvala ti ako si je procitao.
Poslednja Izmena: Oktobar 18, 2021, 22:30:23 POSLE PODNE od Matt.

Citat: #zac poslato Oktobar 18, 2021, 22:25:40 POSLE PODNE
Slušaj drugar,radije bih da mi server traje 2 mjeseca i da bude odličan community a ne da bude kao Story Lige makar trajao 100 godina.
Inače hoćemo li objaviti kao gallery lika od kojeg si ukrao mape?
Hocete li? Napad je najbolja odbrana, a? Ae palite.

Citat: Bugzy poslato Oktobar 18, 2021, 22:21:53 POSLE PODNE

Lijep pozdrav, drugari.
Brate briga te iskreno sta ti seru ovi pacijentii ovi lik mi nekidan salje sliku mape stavia 10 objekata na ulicu i to je sad kao neki hood mapping....
Left

Citat: Matt. poslato Oktobar 18, 2021, 20:56:25 POSLE PODNE
Vidim kako znas... Taj southland kom ti mapas je neki 3-4 southland na samp sceni, guglaj malo, istrazi, pa onda vredjaj.
Ne to je taj southland i ne mapam vise izradim 3d model koji treba i tjt. Upucen sam u sve ljudi vam se na njihovom discordu rugaju kako ste glupi
Left

Citat: Chibs poslato Oktobar 18, 2021, 23:17:13 POSLE PODNE
Brate briga te iskreno sta ti seru ovi pacijentii ovi lik mi nekidan salje sliku mape stavia 10 objekata na ulicu i to je sad kao neki hood mapping....
Vidis, mi sa 10 objekata promenimo ceo hood, dok ti sa 500 neces moci. Nije poenta mape da ima sto vise objekata, i ti bi kao mapper to trebao znati. Pogledaj chinatown mapu, pogledaj Idlewood Remake mapu i procitaj ponovo sta si ti napisao.

Citat: Chibs poslato Oktobar 18, 2021, 23:21:38 POSLE PODNE
Ne to je taj southland i ne mapam vise izradim 3d model koji treba i tjt. Upucen sam u sve ljudi vam se na njihovom discordu rugaju kako ste glupi
Evo, reci cu ti kad si vec toliko nisi upucen a toliko ti je krivo. Prvi Southland server je otvoren 2016. godine i to je bio BALKANSKI server, mozes pronaci na YouTube-u klipove sa tog servera. Imali smo partnership dok sam ja drzao Unicate Gaming, kontaktirao sam coveka i ponovo smo sklopili dogovor da mozemo koristiti ime servera. Eto kada ne znas sam potraziti malo i raspitati se pa dodjes srati i vredjati nekoga ko ni kriv ni duzan otvara server.

Citat: Matt. poslato Oktobar 18, 2021, 23:31:32 POSLE PODNE
Vidis, mi sa 10 objekata promenimo ceo hood, dok ti sa 500 neces moci. Nije poenta mape da ima sto vise objekata, i ti bi kao mapper to trebao znati. Pogledaj chinatown mapu, pogledaj Idlewood Remake mapu i procitaj ponovo sta si ti napisao.
Evo, reci cu ti kad si vec toliko nisi upucen a toliko ti je krivo. Prvi Southland server je otvoren 2016. godine i to je bio BALKANSKI server, mozes pronaci na YouTube-u klipove sa tog servera. Imali smo partnership dok sam ja drzao Unicate Gaming, kontaktirao sam coveka i ponovo smo sklopili dogovor da mozemo koristiti ime servera. Eto kada ne znas sam potraziti malo i raspitati se pa dodjes srati i vredjati nekoga ko ni kriv ni duzan otvara server.
Nisam o tebi govoria nego o zacu vidi se koliko si umisljen. Chinatown mapa ima na ruskom modu skines ista ta samo dodane nove stvari. Prvi Southland server je osnovan prije 8 godina i opet ti o nekim partnerstvima pricas sinko jesi ti puka stvarno ili sta zac mi prica kako nemate ideja da minjate imena servera pa da niste u nikakvim partnerstvima nego da vam je skripter milk slices dao dopustenje za ime pa je izbrisao tu poruku i sad opet pricas o nekim serverima koje si ti drza sine puka si a nemoj me tirat da lipo objavin sve screenove vasih lazi pa da stvarno zavrsimo ovo do kraja
Left

Nebi van niko nista reka da ste odma rekli je lagali smo krivo je to glupi su nam izgovori i idemo dalje radimo server bez prevara. Il vec ako cete izmisljat nebuloze dogovorite se da vam se price poklapaju ovako je stvarno smisno
Left

Citat: Chibs poslato Oktobar 18, 2021, 23:39:22 POSLE PODNE
Nisam o tebi govoria nego o zacu vidi se koliko si umisljen. Chinatown mapa ima na ruskom modu skines ista ta samo dodane nove stvari. Prvi Southland server je osnovan prije 8 godina i opet ti o nekim partnerstvima pricas sinko jesi ti puka stvarno ili sta zac mi prica kako nemate ideja da minjate imena servera pa da niste u nikakvim partnerstvima nego da vam je skripter milk slices dao dopustenje za ime pa je izbrisao tu poruku i sad opet pricas o nekim serverima koje si ti drza sine puka si a nemoj me tirat da lipo objavin sve screenove vasih lazi pa da stvarno zavrsimo ovo do kraja
Ima na ruskom modu jel? Al' si se sad izjebao drugar, posalji sliku ili nekakav materijal koji to dokazuje, mapa je radjena preko 5 sati, zac i ja smo je radili. Ja uopste nisam umisljen, i ne zanima me kome si rekao, on je meni prijatelj i branicu ga. Ne izmisljaj svasta jer vidim da smo ti trn u oku i da ti je jako krivo zbog svega ovoga. Stalno govoris "ne teraj me da objavim screenove", pa hoces li ih vise objaviti druze? Sto se mene tice ja nisam zapoceo ovo i ne zavrsavam nista, ti radi sta hoces i ne pominji nekoga ko tebi nista nije rekao, nauci se osnovnom ponasanju i obrazovanju.