Pomoć oko texture studio-a

Započeo Cakani2, Oktobar 09, 2021, 10:33:51 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ime na Forumu: •Cakani2•
Problem: Skinuo normalno texture studio, skinuo c++ i noviju i stariju verziju. Kada pokrenem sve, udjem i ukucam bilo koju komandu, izbaci u četu da je komanda nepoznata. Instalirao sam neke plugine koje su isto preporučili na ovom sajtu i opet isto. Ako neko ima rešenje neka pomogne ljubi vas brat, napatio sam se živ. Isto tako ako trebaju još neki plugini da se update samo pošaljite link i lepo objasnite, slabije se razumem. Hvala.
Slika/Video problema: //

Ajde ako hoces javi mi se na discordu Stevanovic#9893 mozda mogu da ti pomognem.

Citat: Stevanovic.pwn poslato Oktobar 09, 2021, 11:55:53 PRE PODNE
Ajde ako hoces javi mi se na discordu Stevanovic#9893 mozda mogu da ti pomognem.

Prihvati me na discordu, poslao sam ti zahtev.

Citat: Cakani2 poslato Oktobar 09, 2021, 10:33:51 PRE PODNE
Ime na Forumu: •Cakani2•
Problem: Skinuo normalno texture studio, skinuo c++ i noviju i stariju verziju. Kada pokrenem sve, udjem i ukucam bilo koju komandu, izbaci u četu da je komanda nepoznata. Instalirao sam neke plugine koje su isto preporučili na ovom sajtu i opet isto. Ako neko ima rešenje neka pomogne ljubi vas brat, napatio sam se živ. Isto tako ako trebaju još neki plugini da se update samo pošaljite link i lepo objasnite, slabije se razumem. Hvala.
Slika/Video problema: //
probaj stavi ove plugine https://www.mediafire.com/folder/420mh9h6i21uz/Plugins+for+texture