City of Dreams - Bank Robbery Heist

Započeo Slade, Oktobar 05, 2021, 11:50:56 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Bank Robbery Heist

Okvirno ovaj sistem će biti kroz naredne updateove same skripte još dodatno unaprijeđen, kako pokretanjem kroz textdrawe, tako i dodavanjem dosta novih heistova. Pljačka banke je common thing na svakom SA-MP roleplay serveru, pa je to ujedno i prvi heist koji smo dodali u sistem. Heistove pokrećete iz vlastite kuće, a svaka kuća, od Male do Ville, ima ploču za pokretanje heista. Koristeći mobitel, nakon što pokrenete heist, prvo pozovete tim, zatim ga startate. Kada startate, neophodno je pozvati Zero-a da vam dostavi kombi za pljačkanje. Ostali koraci su uglavnom prikazani na videu, neke ćete morati sami saznati kroz igru, budući da sam sam pljačkao pa nije bilo mogućnosti snimiti iz obe perspektive - osobe koja ide u sef i osobe koja čuva taoce.

Citat: Slade poslato Oktobar 05, 2021, 11:50:56 PRE PODNE
Bank Robbery Heist

Okvirno ovaj sistem će biti kroz naredne updateove same skripte još dodatno unaprijeđen, kako pokretanjem kroz textdrawe, tako i dodavanjem dosta novih heistova. Pljačka banke je common thing na svakom SA-MP roleplay serveru, pa je to ujedno i prvi heist koji smo dodali u sistem. Heistove pokrećete iz vlastite kuće, a svaka kuća, od Male do Ville, ima ploču za pokretanje heista. Koristeći mobitel, nakon što pokrenete heist, prvo pozovete tim, zatim ga startate. Kada startate, neophodno je pozvati Zero-a da vam dostavi kombi za pljačkanje. Ostali koraci su uglavnom prikazani na videu, neke ćete morati sami saznati kroz igru, budući da sam sam pljačkao pa nije bilo mogućnosti snimiti iz obe perspektive - osobe koja ide u sef i osobe koja čuva taoce.

jako lijepo, sve pohvale ... :D

Dobro je. Nije barem isto kao na 95% servera da dodes samo u banku i da ti treba "alat" da pokrenes rob.
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Jako lijepo, bravo :)

Citat: Hydra. poslato Oktobar 05, 2021, 18:45:15 POSLE PODNE
Dobro je. Nije barem isto kao na 95% servera da dodes samo u banku i da ti treba "alat" da pokrenes rob.

Narode, ćorno mi alat!

Svidža mi se, ekstram jedino moj prijedlog da ima Plan A i Plan B kao u GTA V,ali ovako topcina
SPEED HACK (C++) https://github.com/nouddy/samp-speed-hack
Reliant GameMode (open.mp) https://github.com/nouddy/reliant-omp
SA:MP Landing Page https://github.com/nouddy/samp-landing-page

Kolko drama ima u 7 grama

Citat: Gravano poslato Oktobar 05, 2021, 19:47:52 POSLE PODNE
Svidža mi se, ekstram jedino moj prijedlog da ima Plan A i Plan B kao u GTA V,ali ovako topcina

Da to, i da ima nekakav "team lives".
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Hvala svima, budem vidio za prijedloge, trenutno je BETA faza heistova te prvi Core kod, kao što sam gore naveo, već planiram da dodam nove i da istovremeno dodam pokretanje putem Textdrawa i samo upravljanje heista, kao i automatski odabir prvog slobodnog heista, jer se trenutno bira kroz dialog. Živjeli.