Parkour

Započeo Tony Zero, Oktobar 13, 2010, 12:24:34 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Instalirao samk parkour mod i samo mogu da skacem onako sa zgrade,da radim backflip i da stojim na rukama....sta jos mogu i sta da pritisnem

Mogu se kladit da imas upute ili readme.txt

Btw. To nije fer prema drugim samp igracima da ti tako skaces...

pa imaju upute ali akda radim kako kaze nista ne bude  :-X

Btw. nije ni uredu ni sto neki znaju parkour a ja ne  :(

Onda neradis dobro.... Ali to nije za rp servere, jbte lovi te pd i ti otrcis na zgradu...

zar u RL nikad nisi vidio likove kooji rade parkour  :-X

Vidio, ali to nije fer prema drugim igracima, ti skaces ko majmun a ovi ko botovi... Al necu vise spamat...

Zlatan_Ibrahimovic

ja se pitam kako si ti to uradio na dvije ruke ili backflip ja to tesko kontam de reci xD

Spammeri.  Taj parkour, sumnjam da ti to povečava mogučnosti skoka itd... Btw, ostali igrači bez tog moda to ni ne vide, tako da ti isto dodje.
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

Zlatan_Ibrahimovic

znam da je isto ali samo hocu da znam kako on to radi jer igram SP....  :-\

pa samo skinas taj mod i imas upute kako insalirati..ja mogu da radim frontflip(mogao sam i backflip ali sam izbrisao) i mogu da radim stoj na rukama

Zlatan_Ibrahimovic

ja sam installirao ali ne znam penjati se i te neke poteze raditi xD

Pa pritisci i vidjeces...ja sam dobio ped.ifp i prebacio sam ga u Anim folder u GTA San Andreas...nez sta si ti dobio ali ga ubaci u taj folder kao i ja

Zlatan_Ibrahimovic

ZicMortal

Citat: [βР] AlÑ"Ñ"N MÑ"кA poslato Oktobar 23, 2010, 12:38:28 POSLE PODNE
Spammeri.  Taj parkour, sumnjam da ti to povečava mogučnosti skoka itd... Btw, ostali igrači bez tog moda to ni ne vide, tako da ti isto dodje.

Ostali igrači vide šta ti izvodiš s pomoću parkour moda.

Citat: ZicMortal poslato Oktobar 23, 2010, 18:32:14 POSLE PODNE
Citat: [βР] AlÑ"Ñ"N MÑ"кA poslato Oktobar 23, 2010, 12:38:28 POSLE PODNE

Ostali igrači vide šta ti izvodiš s pomoću parkour moda.

Mislim da to nije tako, na više mjesta sam pročitao da neko mora imati taj mod isti, kako bi vidjeli šta ti radiš...
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265