i danas mi treba neka pomoc

Započeo Salke, Jul 06, 2021, 10:33:24 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Znaci kad se logina jednom napises pogresnu sifru i on se stvori na mjesto spawna ali ja zelim da ostane u zraku ne da bude tamo na spawnu odma ako pogresi lozinku
Deo skripte://
Pawno Code: [Izaberi]  https://www.youtube.com/watch?v=MkXxtORrg0w  VIDEO KOJI MALO VIŠE GOVORI O TOM PROBLEMU
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log):
Poslednja Izmena: Jul 07, 2021, 23:15:30 POSLE PODNE od M Ө M Σ N Z I

Citat: Salke poslato Jul 06, 2021, 10:33:24 PRE PODNE
Problem(error/warning): Znaci kad se logina jednom napises pogresnu sifru i on se stvori na mjesto spawna ali ja zelim da ostane u zraku ne da bude tamo na spawnu odma ako pogresi lozinku
Deo skripte://
Pawno Code: [Izaberi]  https://www.youtube.com/watch?v=MkXxtORrg0w  VIDEO KOJI MALO VI%u0160E GOVORI O TOM PROBLEMU
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log):
        case d_login:
        {
            if ( !response ) return Kick ( playerid );
            if( response )
            {
                if( !strcmp( inputtext, PlayerInfo[ playerid ][ pPassword ], false ) && !isnull( inputtext ) )
                {
                    INI_ParseFile(UserPath(playerid), "UcitajKorisnika", .bExtra = true, .extra = playerid);
                    if( fexist( Admini( playerid ) ) ) INI_ParseFile( Admini( playerid ), "OcitajAdmina", .bExtra = true, .extra = playerid );
                    OcistiChat(playerid,90);
                    new rand = random(sizeof(RandomSpawn2));
                    SetSpawnInfo(playerid, 0, PlayerInfo[playerid][pSkin], RandomSpawn2[rand][0], RandomSpawn2[rand][1], RandomSpawn2[rand][2], RandomSpawn2[rand][3], 0, 0, 0, 0, 0, 0);
                    SpawnPlayer(playerid);    
                }
                else
                {
                    ShowPlayerDialog(playerid, d_login, DIALOG_STYLE_PASSWORD,D_IME,"Upisite vasu Lozinku kako bi se prikljucili na server!\nImate 30 sekundi!",D_OK,D_X);
// ovdje si sigurno stavio da ga isto spawnuje :D
                }
                return 1;
            }
        }
Poslednja Izmena: Jul 06, 2021, 13:11:09 POSLE PODNE od D4Z4I
【S】【a】【r】【a】【d】【n】【j】【a】 【P】【M】【!】