Pomoć

Započeo NikolaBL, Jul 03, 2021, 03:23:40 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Ovako ne znam zašto mi ovo izbacuje, može mi neko pojasnit, sto mi izbacuje i kako da fixam? Hvala unapred https://pastebin.com/NddPmdMN
Deo skripte: //
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log):
Poslednja Izmena: Jul 06, 2021, 00:45:54 PRE PODNE od M Ө M Σ N Z I

Izbaci taj include, na fonu sam al bi reko da nije dobro odradjen

Citat: NikolaBL poslato Jul 03, 2021, 03:23:40 PRE PODNE
Problem(error/warning): Ovako ne znam zašto mi ovo izbacuje, može mi neko pojasnit, sto mi izbacuje i kako da fixam? Hvala unapred https://pastebin.com/NddPmdMN
Deo skripte: //
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log):

kakav je to shit include  ??? ???

Array na 1k a proslijedi ga na 65535 što je invalid id tkd fali ti provjera tu gdje izbacuje za include na 505 ako je invalid da zaustavi funkciju

Citat: zlatkobeee poslato Jul 03, 2021, 12:56:57 POSLE PODNE
kakav je to shit include  ??? ???
Jebem li ti majku ovo je razlog zbog kog ne ulazim na ovaj forum niti ću ikada više da ti jebem sve što imaš i nemaš da to deca hodaju na baterije i da im ja kosu doniram jer će ćelavi da se rode

AKO NE ZNAŠ ZA NEŠTO === SHIT?
SVAKA TI DALA MAJSTORE ZA LOGIKU, UĐI KAD NA BLAST.HK DA VIDIŠ KOLIKO "SHIT" INCLUDEA IMA. PAZI SAMO DA TI SE MOZAK NE SPRŽI.

Brao majmune ćelavi da se rode

Galardo

*

mgWhosyGD

Citat: Sage poslato Jul 03, 2021, 22:29:05 POSLE PODNE
Jebem li ti majku ovo je razlog zbog kog ne ulazim na ovaj forum niti ću ikada više da ti jebem sve što imaš i nemaš da to deca hodaju na baterije i da im ja kosu doniram jer će ćelavi da se rode

AKO NE ZNAŠ ZA NEŠTO === SHIT?
SVAKA TI DALA MAJSTORE ZA LOGIKU, UĐI KAD NA BLAST.HK DA VIDIŠ KOLIKO "SHIT" INCLUDEA IMA. PAZI SAMO DA TI SE MOZAK NE SPRŽI.

Brao majmune ćelavi da se rode

sad sam usao da pogledam taj include, da se podsetim smrada i ne mogu da verujem koliko bazdi i smrdi taj include, koliko samo spageta u sorsu, doslo mi je da legnem i da udaram glavom od zid svaki put kad neko na ovom svetu ispise po jedan SCM  >:(