Status Konekta

Započeo Goku ^, Jul 03, 2021, 00:43:03 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Napravio sam status konekt znaci kada je igrac banovan i kada udje da mu pise banovani ste itd itd ili na primer registracija je iskljucena primer ili da je kikovan zbog nepravilnog imena, problem je kada ga banujem i kada udje na server ne izbaci mu to nego samo stoji Connecting IP i jedno 5-6 sec posle toga Server didint respond ili na primer recconecting itd itd, isto tako i kad je iskljucena regisracija nick itd itd ne znam zbog ceka.
Deo skripte:
Statuskonekta(playerid, tip)
{
	new string[256];
	if(tip == 1)
	{
		new string1[256], AdminBan, giveplayer[MAX_PLAYER_NAME], razlog[100];
		GetPlayerName(AdminBan, giveplayer, sizeof(giveplayer));
		format(string1, sizeof(string1), ""PPLAVA"Banovani ste...\n\n"CRVENA"%s "BELA"vi ste banovani sa ovog servera.\n\nAdmin: %s\nRazlog bana: %s\n\nSvakome pruzamo drugu sansu ako je iskren i ne laze.\nUkoliko zelite unban zatrazite ga na nasem forumu.\nAdresa naseg foruma je:\n\n"CRVENA"www.MN-rpg.com",GetName(playerid), GetName(AdminBan), razlog);
		SPD(playerid, 116, DIALOG_STYLE_MSGBOX, ""PPLAVA"Banovan Status", string1, "Ok", "Izlaz");
		format(string1, sizeof(string1), "SG-AC "BELA"Igrac %s je banovan, a pokusava da udje! | Razlog bana: %s",GetName(playerid), razlog);
		AdminGameMasterTA(NS_CRVENA,string1);
		g_freeze[playerid] = SetTimerEx("KonektKick", 500, 0, "d", playerid);
	}
	return 1;
}

public OnPlayerConnect(playerid)
{      
        new banfile[100], ip[64], banipfile[100]; format(banfile,sizeof(banfile),BAN_FOLDER,GetName(playerid));
	format(banipfile,sizeof(banipfile),BANIP_FOLDER,GetPlayerIp(playerid,ip,50));
	if(fexist(banfile)) {
		Statuskonekta(playerid, 1);
		return 1;
	}

Provera RP imena takodje i ako acc ne postoji
if(fexist(Korisnici(playerid)))
	{
    if(PlayerInfo[playerid][pTutorial] == 0)
		{
			va_SendClientMessage(playerid, NS_CRVENA, "[SG:RP] "SIVA"%s vi niste prosli registraciju i samim tim imate invalid stats.", GetName(playerid));
			SCM(playerid, NS_CRVENA, "[SG:RP] "SIVA"Vas account je obrisan da bi mogli ponovo da uradite registraciju.");
			SCM(playerid, NS_CRVENA, "[SG:RP] "SIVA"Vise informacija na https://discord.gg/tVvtPCrmZz !");
		    format(buffer,sizeof(buffer),KORISNICI,GetName(playerid));
		    fremove(buffer);
		    freeze[playerid] = SetTimerEx("KonektKick", 1000, 0, "d", playerid);
		    return 1;
		}
    SetTimerEx( "Login", 100, false, "d", playerid ); // ovo
    }
    else
	{
	if(!ProveraRPImena(playerid))
	{
		Statuskonekta(playerid, 2);
		return 1;
	}
	LogRegTimer[playerid] = SetTimerEx( "LogReg", 1000, false, "d", playerid); }
    return 1;
}

Ovo je kod LogReg
if(ServerInfo[isRegistracija] == 1)
    	{
			Statuskonekta(playerid, 5);
		}

Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): //
Poslednja Izmena: Jul 04, 2021, 23:35:36 POSLE PODNE od M Ө M Σ N Z I

Galardo

*

mgWhosyGD

Ne stigne mu izbaciti jer se timer pokrene i kicka ga?

Citat: Galardo poslato Jul 03, 2021, 00:50:38 PRE PODNE

Ne stigne mu izbaciti jer se timer pokrene i kicka ga?
Nisam ni provalio ja sam bio ubedjen da je stavljeno SetTimerEx("KonektKick", 120000 ali izgleda da sam se zajebo fixao sam ga odmah sad kad sam video tvoj posto da nisam video ostalo bi 500. Hvala fixano je sve <3