Pomoc

Započeo XMan, Jun 12, 2021, 21:31:02 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Imam pitanje,novi sam u "skriptanju",radim na Balkan Kings by Kenndy,kako da ja promjenim ovo"kenndy_cmd"u npr xman_cmd
Deo skripte: //
Poslednja Izmena: Jun 15, 2021, 01:11:30 PRE PODNE od M Ө M Σ N Z I

Galardo

*

mgWhosyGD

Zasto vam je to jebeni prioritet kada tek pocinjete, kada cete nesto znati uraditi svoje ako cete samo replace?

Pa mislio sam da uzmem neki mod,promjenim TD-ove i mape,dodam jos nesto i mozda otvorim server

To je include kennedy_cmd mislim,ali ne vidim razliku između tih "Joeyycmd, tryshacmd..." i obicnog CMD, YCMD itd

Sad cu ja da objasnim. To neki skripteri rade da bi pokazali kako su oni jako dobri pa umeju da otvore include i modifiju kod. Po meni idiotizam i apsolutno debilna stvar za raditi.

Kako to ispraviti??

1. PawnCMD -> Otvorimo include, u istom nadjemo
#define cmd:%0(%1) \

zatim samo izmenimo rec cmd: sa nekom nasom, tipa :
#define Void_cmd:%0(%1) \

Isto tako za svaki ostali command processor, nadjemo define, izmenimo po zelji.

Takodje, jedna stvar koja je jako interesanta, mozete menjati ime include-a. Ovo pricam za one koji postavljaju jako idiotska pitanja i ne zele da nauce osnovne stvari.

Ne dirajte funkcije, niti rezervisane reci, kao ni ime include-a! Hvala

Citat: V01D poslato Jun 12, 2021, 23:31:24 POSLE PODNE
Sad cu ja da objasnim. To neki skripteri rade da bi pokazali kako su oni jako dobri pa umeju da otvore include i modifiju kod. Po meni idiotizam i apsolutno debilna stvar za raditi.

Kako to ispraviti??

1. PawnCMD -> Otvorimo include, u istom nadjemo
#define cmd:%0(%1) \

zatim samo izmenimo rec cmd: sa nekom nasom, tipa :
#define Void_cmd:%0(%1) \

Isto tako za svaki ostali command processor, nadjemo define, izmenimo po zelji.

Takodje, jedna stvar koja je jako interesanta, mozete menjati ime include-a. Ovo pricam za one koji postavljaju jako idiotska pitanja i ne zele da nauce osnovne stvari.

Ne dirajte funkcije, niti rezervisane reci, kao ni ime include-a! Hvala
Hvala puno brate,najjaci si