State of San Andreas: (Heavy) Role-Play

Započeo Carruy, Jun 09, 2021, 15:25:30 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ime Servera: State of SA (San-Andreas)
RolePlay Level: Heavy
Discord Server: https://discord.gg/fBdEvf7P4V
Leadership: High, RotX, consummate

S' zadovoljstvom vam prezentiramo server State of SA: RolePlay.
State of SA: RolePlay je Balkanski 0.3.DL (Heavy) RolePlay server.
Nas cilj je da skupimo sve ljubitelje RolePlay-a na jedno mjesto,
na mjesto gdje je bilo kakav RPG mentalitet zabranjen, na mjesto gde mozete
da uzivate u perfektan RolePlay americkog zivota.

State of San Andreas: RolePlay
Dobro vece svima, nadam se da ste imali prelep dan.
Uglavnom, ovim putem bih vam hteo pokazati neke mape koje su na serveru. Trenutno na serveru mamo preku 50 mapa koji su sirom Los Santosa. Kao sto mozete vidjet na slici, pokazujemo vam mapu koja se nalazi kod Pershin Square-a. Mapa je izradjena od strane swiper-a. Nadamo se da vam se dopada mapa.
Imajte ugodno vece,
zeli vam SSA:RP Staff

KLIK ZA SLIKE

State of San Andreas: RolePlay
Dobar dan ekipo, pre svega nadam se da ste imali lep dan.
Kao sto mozete vidjeti, rec je o Register & Login Sistemu.
Sve je objasnjeno u videu, ukoliko ima nesto sto vam nije jasno,
osecajte se slobodno da pitate bilo kog Administratora u vezi toga.

https://youtu.be/dijqHiF1Kmw

Nema nista od ovog.. prvenstveno sto je istinski RolePlay propao kod nas na balkanu

Citat: Galardo poslato Jun 09, 2021, 18:33:36 POSLE PODNE
Tesko da cete sa RP pricom imati igraca na balkanu.
Pozdrav Galarado, hvala ti sto si odvojio vreme i komentarisao nas post. RolePlay na balkanu je jos ziv, samo sto niko ne zna kako da iskoristi tu priliku. Na zalost, 90% RolePlay-era na balkanu su trenutno na Los Santos RolePlay-u, i zato mi zelimo napraviti Balkanski RolePlay server gde bih mogli svi koji ne znaju engleski/ne znaju dovoljno RolePlay da nauce i da imaju priliku da uzivaju u taj prelep RolePlay.

Citat: 1map2sell poslato Jun 09, 2021, 22:09:17 POSLE PODNE
Nema nista od ovog.. prvenstveno sto je istinski RolePlay propao kod nas na balkanu
Cao 1map2sell, hvala ti sto si ostavio svoje milsenje u komentaru, cenimo to. Istinski RolePlay jos postoji, ali ne i na balkanu. Mi zelimo da omogucimo istinski RolePlay na balkanu koji do sad nije bio i nece ga verovatno ni biti. Uglavnom, vecinom pravih RolePlay igraca trenutno igraju na stranskim serverima, mi zelimo da omogucimo RolePlay server na nasem jeziku. Zasto bih ljudi igrali na strani RolePlay server kad mogu da igraju na njihov sopstveni jezik?

Što se tiče logina i registera malo poraditi na dizajnu da se izdvaja svakako je DL pa može custom sprite, mapa je odlična, siguran sam da su i ostale, gl

Citat: 'xza poslato Jun 10, 2021, 13:59:04 POSLE PODNE
Što se tiče logina i registera malo poraditi na dizajnu da se izdvaja svakako je DL pa može custom sprite, mapa je odlična, siguran sam da su i ostale, gl
Cao 'xza. Nas cilj nije da predstavimo sto bolji dizajn i takve neke stvari, nas cilj je da imamo dobru skriptu koja se moze sloziti sa RolePlay-om, skripta koja nece biti ubagovana vec perfektna za RolePlay.

Citat: Carruy poslato Jun 10, 2021, 21:30:57 POSLE PODNE
Cao 'xza. Nas cilj nije da predstavimo sto bolji dizajn i takve neke stvari, nas cilj je da imamo dobru skriptu koja se moze sloziti sa RolePlay-om, skripta koja nece biti ubagovana vec perfektna za RolePlay.
...
Citatas cilj je da imamo dobru skriptu koja se moze sloziti sa RolePlay-om,
hmmm....
Citatskripta koja nece biti ubagovana vec perfektna za RolePlay.
...gde li sam ovo vec video

> nas cilj je da imamo dobru skriptu koja se moze sloziti sa RolePlay-om,
Ova recenica sama mi je dovoljna da kazem da ni ne znas sta je roleplay.

> mape
mape su vam doslovno minecraft stil, kao na svakom jebenom FR/DM (ili ti ga na nasem RPG/OGC) serveru :)

Nije hejt no prihvati kritiku k srcu i razmisli jos jednom sta radite

EDIT: Oke usao sam na diskord, ovo je i okej mozda
Poslednja Izmena: Jun 10, 2021, 22:23:02 POSLE PODNE od Sage

Upravo smo dobili custom invite link za nas discord server!!  :D ;D
https://discord.gg/ssarp/
discord.gg/ssarp
Link

Citat: Sage poslato Jun 10, 2021, 22:18:25 POSLE PODNE
...hmmm.......gde li sam ovo vec video

> nas cilj je da imamo dobru skriptu koja se moze sloziti sa RolePlay-om,
Ova recenica sama mi je dovoljna da kazem da ni ne znas sta je roleplay.

> mape
mape su vam doslovno minecraft stil, kao na svakom jebenom FR/DM (ili ti ga na nasem RPG/OGC) serveru :)

Nije hejt no prihvati kritiku k srcu i razmisli jos jednom sta radite

EDIT: Oke usao sam na diskord, ovo je i okej mozda

Pozdrav Sage, hvala ti na prelepim komentarima. Nas server nije u stilu Skill Arene ili Balkan Schoola, s'ozbirom da su vecinom admina ovdje LSRP Veterani (racunajuci i mene) mi ni ne znam kako funkcionise taj vas RPG mentalitet, iskreno. Mape su radjene od strane sWiper-a koji je bio jedan od najboljih mapera LSRP-a. Nadam se da sam ti dala zadovoljavajuci odgovor.