Pomoc oko ath moda u vezi org

Započeo Stefke., April 30, 2021, 15:21:21 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Eh ovako imam problem sa athlone modom tacnije >https://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=136764.0 u skripti pise da ima i cmd dodelirank i izbaci i offizbaci ali nema IG kad odem pise da ne postoji cmd moze neko da pomogne nov sam u skriptanju itd...  ;)
Pawno Code:    ShowPlayerDialog( playerid, 0, DSMSG, D_NASLOV, DialogStrgEx, "U redu", "" );
            strdel( DialogStrgEx, 0, sizeof( DialogStrgEx ));
          }
          case 1: {
             SPD( playerid, dialog_UBACIUORG, DSI, D_NASLOV, "Unesite id igraca kojeg zelite pozvati u vasu organizaciju:", D_ODABERI, D_ODUSTANI); }
          case 2: {
             SPD( playerid, dialog_IZBACIIZORG, DSI, D_NASLOV, "Unesite id igraca kojeg zelite izbaciti iz vase organizacije:", D_ODABERI, D_ODUSTANI); }
         case 3: {
             SPD( playerid, dialog_OFFIZBACIIZORG, DSI, D_NASLOV, "Unesite ime i prezime(Ime_Prezime) igraca kojeg zelite izbaciti iz vase organizacije:", D_ODABERI, D_ODUSTANI); }
         case 4: {
             SPD( playerid, dialog_DODELIRANK, DSI, D_NASLOV, "Unesite id igraca i broj ranka koji zelite da date igracu", D_ODABERI, D_ODUSTANI); }
            case 5: {
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log):
Kod: [Izaberi]
Poslednja Izmena: Maj 01, 2021, 03:04:04 PRE PODNE od M Ө M Σ N Z I

Imas komande /help /komande i ono pod organizacija ili lider i pise ti sve mislim mozes nac i taj dialog al oke vedran je reko dobro komanda /lider
CitatNe idite uokolo tumačeći kako vam svijet duguje život. Svijet vam ne duguje ništa. On je bio prvi ovdje.