Pitanje

Započeo Lucas.PwN, April 06, 2021, 12:35:44 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Zanima me moze li u deafult enteriere kreirat se actori i dodat animacije posto sam probao ne kreira ih pa sam isao izmapat ent aviona i onda radi, nisam u deafult enterierima nikad radio zato pitam
Deo skripte: //
Pawno Code: //
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): //

Isto kao i za igraca Actoru moras da setas id interijera u kojeg ga zelis staviti
[size=1em]CreateDynamicActor(modelid, Float:x, Float:y, Float:z, Float:r, invulnerable = 1, Float:health = 100.0, worldid = -1, interiorid = -1, playerid = -1, Float:streamdistance = STREAMER_ACTOR_SD, areaid = -1, priority = 0)[/size]
Poslednja Izmena: April 06, 2021, 13:44:07 POSLE PODNE od __vedran.xyz77

Citat: Lucas.PwN poslato April 06, 2021, 12:35:44 POSLE PODNE
Problem(error/warning): Zanima me moze li u deafult enteriere kreirat se actori i dodat animacije posto sam probao ne kreira ih pa sam isao izmapat ent aviona i onda radi, nisam u deafult enterierima nikad radio zato pitam
Deo skripte: //
Pawno Code: //
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): //

tesko mene pitati na fb? lol

Citat: __vedran.xyz77 poslato April 06, 2021, 13:42:47 POSLE PODNE
Isto kao i za igraca Actoru moras da setas id interijera u kojeg ga zelis staviti
[size=1em]CreateDynamicActor(modelid, Float:x, Float:y, Float:z, Float:r, invulnerable = 1, Float:health = 100.0, worldid = -1, interiorid = -1, playerid = -1, Float:streamdistance = STREAMER_ACTOR_SD, areaid = -1, priority = 0)[/size]

aha, hvala!

Citat: #luyn poslato April 06, 2021, 13:47:19 POSLE PODNE
tesko mene pitati na fb? lol
skupljam poruke za rank posto se sve izbrisalo, a i tu ce pola njih vidit sigurniji sam ovdje :)