NL REGISTER (UNOFFICIAL)

Započeo kristal, Septembar 24, 2020, 23:24:12 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

evo ga ja, znaci, td je grob jer sam izgubio inspiraciju na maks, Nothern Lights unoff.

SLIKA: [HQ]
                                                                            https://imgur.com/a/hQNwEWh

sramota me sto sam ovo izbacio ali vasa misljenja, isk poceo sam da radim ovo u nadi da cu uraditi neku bombu ali nes sam se iznervirao pa eto, ko zeli kodove neka mi se javi u privv..

i 1-10 :D?

ps(nije gotov) pisite i sta da se doda

Sviđa mi se ovo. Sam si rekao da treba da se završi, pa kad završiš objavi da vidimo full. ;D
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Okej, verovatno da je kvalitet los zbog imgura?

Svidja mi se, ovo je po meni dobro za sada, samo nemoj zasrati :D

Auuuuuffff, ovo je ne realno. Iskreno previše mi se svidja, svaka cast :)
Sanjin

Citat: fouks poslato Septembar 24, 2020, 23:31:40 POSLE PODNE
Sviđa mi se ovo. Sam si rekao da treba da se završi, pa kad završiš objavi da vidimo full. ;D
jes ti onaj, .foux jebo ga ti kolko imena promeni xd, ni ja nisam bolji dobro, hvala hehe :D

Citat: V01D poslato Septembar 24, 2020, 23:35:46 POSLE PODNE
Okej, verovatno da je kvalitet los zbog imgura?

Svidja mi se, ovo je po meni dobro za sada, samo nemoj zasrati :D
uhh valjda necu, hvala ti :P

Citat: Void Exx poslato Septembar 24, 2020, 23:36:09 POSLE PODNE
jes ti onaj, .foux jebo ga ti kolko imena promeni xd, ni ja nisam bolji dobro, hvala hehe :D
taj sam, oriđiđi :D
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Citat: Void Exx poslato Septembar 24, 2020, 23:24:12 POSLE PODNE
                                                    evo ga ja, znaci, td je grob jer sam izgubio inspiraciju na maks, Nothern Lights unoff.

SLIKA: [HQ]
                                                                            https://imgur.com/a/hQNwEWh

sramota me sto sam ovo izbacio ali vasa misljenja, isk poceo sam da radim ovo u nadi da cu uraditi neku bombu ali nes sam se iznervirao pa eto, ko zeli kodove neka mi se javi u privv..

i 1-10 :D?

ps(nije gotov) pisite i sta da se doda
brt top je
ʙᴀʟᴋᴀɴ ᴅʀᴀꜱᴛɪᴄ - ꜰᴏᴜɴᴅᴇʀ ᴀɴᴅ ᴅᴇᴠᴇʟᴏᴘᴇʀ

ɪɴꜱᴛᴀɢʀᴀᴍ - ʀᴀᴅɪᴠᴏᴊ.ᴘᴡɴ

ꜰʙ - ᴅᴊᴇɴᴇʀᴀʟ ʀᴀᴅɪᴠᴏᴊ