◄ Glavni razgovor #48 ►

Započeo •Vodka Play•, Septembar 19, 2020, 11:26:32 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: elemental. poslato April 02, 2021, 21:53:52 POSLE PODNE
Šta se desilo sa ovim ? Vidim neki OpenMP, oficijelni SAMP forum ne radi već duže vremena, jel' kome problem malo da me uputi ? :)
Oficijalni forum rip za sva vremena,a za openmp mozes pronaci vise na: https://open.mp da ti ja puno ne tupim.

Lijep pozdrav svima :)
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Pozz momak
CitatNe idite uokolo tumačeći kako vam svijet duguje život. Svijet vam ne duguje ništa. On je bio prvi ovdje.

forum se jos nije ni povratio kako treba, ali zato su se povratili samp skids.. ::)
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Citat: idunnoanything.emmett poslato April 04, 2021, 03:55:35 PRE PODNE
pogodite ko se vratio  :-*
Ako nije Miki11 sa statusom moderatora, necu da znam. Ako ga ne vrate ima pobunu da organizujume na forumu :D

Citat: Deleted User poslato April 04, 2021, 13:46:09 POSLE PODNE
Ako nije Miki11 sa statusom moderatora, necu da znam. Ako ga ne vrate ima pobunu da organizujume na forumu :D

Podrzavam te
CitatNe idite uokolo tumačeći kako vam svijet duguje život. Svijet vam ne duguje ništa. On je bio prvi ovdje.

Bin Stammspieler wie Benzema, roll' im Benzer, Bra
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Citat: Galardo poslato April 02, 2021, 21:57:19 POSLE PODNE
Oficijalni forum rip za sva vremena,a za openmp mozes pronaci vise na: https://open.mp da ti ja puno ne tupim.

Au, bas mi je krivo.
- Znate ono kada ljudi na instagramu stavljaju neke mudre poruke u biografiji?
E pa ja cu isto. -

"Kad zatvorim oci, ne vidim nista."

Miki11 za Global Moderatora!

Mnogo imaš ti još da jedeš kačamak.
skrr
Moj tutorijali: Bazilion indent warninga
WORK? : Smart Project 1.2 , Leskovacki Detmec, Rodjendanski  server

Penzionisani balkanski samp kripter

Otkako je oficijalni samp forum rip za sva vremena , vecina skriptera se penzionisalo , ako mislite da lazem pogledajte Buntin potpis :D