◄ Glavni razgovor #48 ►

Započeo •Vodka Play•, Septembar 19, 2020, 11:26:32 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Dobro da ste vratili forum, neki indijanci su u medjuvremenu napravili kopiju vaseg forum haha  ;)

Idemo sad ce opet bit vikend servera ko u prici :D
CitatNe idite uokolo tumačeći kako vam svijet duguje život. Svijet vam ne duguje ništa. On je bio prvi ovdje.

Top :D
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Citat: Kern poslato April 01, 2021, 20:30:32 POSLE PODNE
Dobro da ste vratili forum, neki indijanci su u medjuvremenu napravili kopiju vaseg forum haha  ;)

Link?
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

- Znate ono kada ljudi na instagramu stavljaju neke mudre poruke u biografiji?
E pa ja cu isto. -

"Kad zatvorim oci, ne vidim nista."

Drago mi je sto se vratio forum.. Dosta uspomena ovde ima.. ;D
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Citat: Vasic poslato April 01, 2021, 22:09:01 POSLE PODNE
samp-mods.eu
Oni su ti na pocetku imali mislim neku domenu tipa balkan-samp.co ili tako pa su je menjali , nisam ulazio tamo JER SVAKA KOPIJA BI DA BUDE KAO ORIGINAL :D

Zelim da se zahvalim administraciji ovog foruma na ovom backupu , jer mi je vracen nickname koji sam zeleo , svaki put kad sam hteo da vratim , pisalo greska u bazi podataka , a postove nisam ni primetio da li sam izgubio :D

Ocel opet bit konkursi za moderatora ? Malo da se ovi neaktivniji smaknu a aktivnima dodu njihovo vreme
CitatNe idite uokolo tumačeći kako vam svijet duguje život. Svijet vam ne duguje ništa. On je bio prvi ovdje.

Citat: Manyu poslato April 02, 2021, 19:01:57 POSLE PODNE
Ocel opet bit konkursi za moderatora ? Malo da se ovi neaktivniji smaknu a aktivnima dodu njihovo vreme

Ja bih da Miki11 opet bude moderator, on je jedini bio aktivan na forumu, i gde god da klikne nije mogo da promasi lock topic dugme.

Da, bice prijave uskoro. Svi podforumi su slobodni, tako da choose wisely :D
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

CitatZovite Miki11 da lock temu!

Hhhahahhahaha

Šta se desilo sa ovim ? Vidim neki OpenMP, oficijelni SAMP forum ne radi već duže vremena, jel' kome problem malo da me uputi ? :)