◄ Glavni razgovor #48 ►

Započeo •Vodka Play•, Septembar 19, 2020, 11:26:32 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: temporaryMember. poslato Decembar 09, 2021, 17:27:35 POSLE PODNE
Iskreno mnogo zalosno, ja jos ne verujem
A sta ce taj retard izjaviti?
"A nisam ja kriv, krivi su glupani sto su to radili"
A tih 50k - 100k "glupana" je njega slusalo i ama bas svaku njegovu sitnicu radilo.On je njima kao "idol".Zalosno
SPEED HACK (C++) https://github.com/nouddy/samp-speed-hack
Reliant GameMode (open.mp) https://github.com/nouddy/reliant-omp
SA:MP Landing Page https://github.com/nouddy/samp-landing-page

Kolko drama ima u 7 grama

Sve su to mozgovi ko klikeri, ja ne mogu riječima opisat tu debilnost da ideš nekom pisat onako sa namjerom bez ikakvog razloga, da se ubije da umre, psovat sve živo, samo zato što je to neki retard uradio kog voliš da gledaš na yt, a koji ne zna za tvoje postojanje
ja kad pogledam sebe prije recimo 5 godina, priglup žešće bio, možda sam i sad, ali toliko kao ova djeca, nikad...
danas kad mi kristijan poslao sliku, okrenu mi se stomak, starija od mene malo jače od godine, imala finu budućnost definitivno, da umre zbog debilčina nije zaslužila, ali eto sjeba se više od 1 života, da majka dočeka da joj dijete umre...

Upravo to mumo brate, ovo danas je sve nesto naopako...
SPEED HACK (C++) https://github.com/nouddy/samp-speed-hack
Reliant GameMode (open.mp) https://github.com/nouddy/reliant-omp
SA:MP Landing Page https://github.com/nouddy/samp-landing-page

Kolko drama ima u 7 grama

U zadnje vreme se desava dosta toga zbog internet debila...

Citat: мυмα poslato Decembar 09, 2021, 18:55:49 POSLE PODNE
Sve su to mozgovi ko klikeri, ja ne mogu riječima opisat tu debilnost da ideš nekom pisat onako sa namjerom bez ikakvog razloga, da se ubije da umre, psovat sve živo, samo zato što je to neki retard uradio kog voliš da gledaš na yt, a koji ne zna za tvoje postojanje
ja kad pogledam sebe prije recimo 5 godina, priglup žešće bio, možda sam i sad, ali toliko kao ova djeca, nikad...
danas kad mi kristijan poslao sliku, okrenu mi se stomak, starija od mene malo jače od godine, imala finu budućnost definitivno, da umre zbog debilčina nije zaslužila, ali eto sjeba se više od 1 života, da majka dočeka da joj dijete umre...

Zalosno do bola jedino zalosnije od tog jesu ovi mentoli kao onaj Amper maper neko dijete debilno ako ga i ovde ima nabijem ga i ovde na kurac trazi neka opravdanja tipa za "dramu sa bakom" govori zasto je ulazila u frku ako je slabija nije vrijedno pomena al eto ocigledno izuzetno glupo dijete koji je vjv isti kao i ti drugi retardi koji su joj pisali te debilizme neodgojena stoka mos mrzit nekog klk os al sta imas pisat nekom te tvoje jadosti i bolestine kao sto su njoj pisali i pisu svakoj uspjesnijoj curi zato sto sa 20ak godina postignu vise nego sto ce bilo ko od njih za 3 zivota jadno do bola, sve je u kurcu.

Generalno balkanci će ti sve oprostiti, jedino neće uspeh, kod nas je stvar dok je čovek živ on je ovakav onakav, kada umre tada su samo reči hvale, to je taj naš bolesni mentalitet, poremećeno stanje moralnih vrednosti, ljudi idu kao ovce u stadu gde masa tu i svi
kada čovek umre onda svaka reč hvale je suvišna to je jednostavno kod nas tako, eto šta su uradili prokleti bili, a sada ISTI TI će pričati o nekom moralu i dobroti...

Ono iskreno zao mi je sto je izvrsila samoubistvo. Negde sam procitao da je ona to negde nagovestavala staljajuci citate od Juice Wrld-a i ono pogledao sam datum kada je on izvrsio samoubistvo Датум смрти   8. децембар 2019. (21 год.) (Datum smrti 8.decembar 2019. (21 god.). Kristina Датум смрти   8. децембар 2021. (21 год.) (Datum smrti 8.decembar 2021. (12 god.). Msm ono ja msm da je neki drugi razlog samoubistva. Ali ne osporavam da je mozda jedan od glavnih faktora to internet nasilje.

juice wrld nije izvrsio samoubistvo tho

Zato se nikad ne treba glibiti i potraziti strucnu pomoc. Pricati sa porodicom, prijateljima, ili onim jednim, kome mozes sve reci. Prica mora da se siri i nikako ne treba biti zatvoren jer je nazalost danasnjica nemilosrda.

Izraz "infulenser" ce mnogima doci glave. Decurlija i omladina su previse zatrovani serviranim materijalom. Stvaranje idola i kultova licnosti od nekih ljudi koji nemaju apsolutno nikakvu ulogu u njihovim zivotima moze biti samo LOSA stvar. Apsurd je da idol bude ili devojka koja snima kako se sminka, ili momak koji snima kako igra igrice, snima kojekakve budalastine na ulici. E u tom univerzumu deca lutaju, birajuci za koga ce da ratuju - da li za Mudju, Baku ili Serbiana, ili sad kako je postao sve popularniji tiktok, za nekog s te platforme.

Jos jednom se pokazalo da su roditelji zakazali, prvo u odgajanju glavnih aktera, pa onda i u odgajanju "fanova', jer vaspitavanje dece nije da mu das mobilni telefon kako ono ne bi plakalo. Jedna porodica zakaze, proces pocinje da se siri kao metastaza na celokupno drustvo, a bojim se da makar ovo nase nikad do sada nije bilo malignije.

Devojka neka pociva u miru. Znao sam ko je, nisam pratio njen rad i sta je snimala poslednjih godina, samo sam video znacajnu estetsku promenu koja je verovatno bila jos jedan okidac vise.
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Poslednja Izmena: Decembar 09, 2021, 22:19:43 POSLE PODNE od ΛΣZΛKMI

Sta samo moze da ti uradi cyberbullying jebem ti zivot ???
Sunce greje lagano šetam se po Voždovcu
Moja kučka i ja, furam je na povodcu
Zove se Lola i nije nešto lepa
Ali meni daće lapo kada dokopa se repa
Rođena na ulici, dolazi iz geta
I zato je gangsta kučka, a ne starleta
Zahvaljujući njoj meni dignuta je đoka
Krov je spušten, vožnjica od bloka do bloka
I ako glumiš mangupa jebaće ti mamicu
U tašni nema lak za nokte, ali ima palicu
Odrasla na Medaku, iz huda je sestra
Nijedna Snoopova kučka nije tol'ko gangsta