◄ Glavni razgovor #48 ►

Započeo •Vodka Play•, Septembar 19, 2020, 11:26:32 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Veoma dobro odigrana utakmica svaka čast za komšije, borba trud i zalaganje se isplatilo!

Citat: MirsoN poslato Novembar 14, 2021, 23:42:58 POSLE PODNE
Veoma dobro odigrana utakmica svaka čast za komšije, borba trud i zalaganje se isplatilo!
šta je sa BiH jbt, realno mogli su tj. smo proći barem u baraž, da li je moguće da se Pjanić onako šepuri po terenu :/

Citat: andr00- poslato Novembar 16, 2021, 15:32:25 POSLE PODNE
šta je sa BiH jbt, realno mogli su tj. smo proći barem u baraž, da li je moguće da se Pjanić onako šepuri po terenu :/
Kakav pjanic, prosjecan igrac kojeg favoriziraju zbog slobodnjaka koje takoder svaki prosjecan igrac suta.

Šaljem veliki pozdrav svima, šta se radi ?
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Novembar 16, 2021, 17:07:38 POSLE PODNE
Šaljem veliki pozdrav svima, šta se radi ?
eo sa posla gledam imal sta zanimljivo
zvoni motorola kad je secemo na pola

Od kada nisam ovde bio hahahhahahaha

Gledam nesto ovaj yt i izbacilo mi onog sto snima za Skill Arenu, onaj Mire Original. Ja mislim da nema iritantnijeg lika na svijetu.
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Citat: fovx poslato Novembar 18, 2021, 12:08:15 POSLE PODNE
Gledam nesto ovaj yt i izbacilo mi onog sto snima za Skill Arenu, onaj Mire Original. Ja mislim da nema iritantnijeg lika na svijetu.

Ima onaj Vedrox kvazi skripter, ne znam dal još snima, al iritantna njuška od dijeta, zabit najk u rebra šta znam ::)

Citat: мυмα poslato Novembar 18, 2021, 17:05:58 POSLE PODNE
Ima onaj Vedrox kvazi skripter, ne znam dal još snima, al iritantna njuška od dijeta, zabit najk u rebra šta znam ::)

Pogled ti još okolo šaraaaaaaa

ja ne znam jel se ljudi prave mutavi ili su jednostavno mutavi
zvoni motorola kad je secemo na pola

Citat: Galardo poslato Novembar 18, 2021, 18:51:39 POSLE PODNE
Pogled ti još okolo šaraaaaaaa

Iq300 detekcija, za dobar anticit moraš znati kako citer razmišlja hehe