◄ Glavni razgovor #48 ►

Započeo •Vodka Play•, Septembar 19, 2020, 11:26:32 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Dobro jutro neradni narode kako ste
zvoni motorola kad je secemo na pola

jel ima neko neki dobar modpack za low pc

Citat: Galardo poslato Oktobar 20, 2021, 18:22:07 POSLE PODNE
Zna li neko postoji li sajt sa kojeg mogu uzeti stream audio link za samp koji nece isteci nakon dan-dva?
jukehost, eno na VZ se koristila muzika sa Juznog Vetra, i link nakon 1g jos radi za divno cudo, danas mi je to nesto zapalo za oko a znam da si trazi haha
SPEED HACK (C++) https://github.com/nouddy/samp-speed-hack
Reliant GameMode (open.mp) https://github.com/nouddy/reliant-omp
SA:MP Landing Page https://github.com/nouddy/samp-landing-page

Kolko drama ima u 7 grama

Citat: ᴅ ɪ ɴ ᴏ poslato Novembar 07, 2021, 10:57:30 PRE PODNE
jukehost, eno na VZ se koristila muzika sa Juznog Vetra, i link nakon 1g jos radi za divno cudo, danas mi je to nesto zapalo za oko a znam da si trazi haha
Ako se ne varam bio je u pitanju neki remix

https://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=41833.msg314719#msg314719
Kakve je samo skriptere balkan-samp imao 2012. a vidi ovo danas...

[Filterscript] Simple Treasure Hunt
[Filterscript] Sistem pecanja
[Filterscript] Meditacija
[Filterscript] Molitva
[Include] Alarm
[Include] Posao Taxi

Citat: hulkberry poslato Novembar 06, 2021, 01:34:49 PRE PODNE
ni ne mijenja, u odnosu hajmo reći najkasnije 2016 do 2021 ništa se promijenilo nije, apsolutno ništa.
Mnogi su napredovali u tih 5 godina a neki se nisu maknuli sa mjesta ;)
To je i normalno da jedni napreduju a drugi ne, tako uostalom funkcioniše sve ostalo :)
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Ljudi, kako vam se cini ova GTA trilogija?

Citat: LoOdaK poslato Novembar 07, 2021, 23:23:05 POSLE PODNE
To je i normalno da jedni napreduju a drugi ne, tako uostalom funkcioniše sve ostalo :)
Da, znam i ja mnogo ljudi sto nisu sazreli a imaju godina mogu dijeliti po forumu ;)
Jebiga, mislio sam da ce se barem nešto promijeniti kroz godine

Citat: hulkberry poslato Novembar 08, 2021, 21:15:50 POSLE PODNE
Da, znam i ja mnogo ljudi sto nisu sazreli a imaju godina mogu dijeliti po forumu ;)
Jebiga, mislio sam da ce se barem nešto promijeniti kroz godine
Ipak je san andreas stara igrica i hvata je zub vremena iako još uvijek ima igrača, mislim da su ovo zadnje godine igrice, dosta starih igrača koji su počeli na samom početku sampa je preraslo igrice uopšteno i pronašlo poslove, došle su nove generacije koje imaju koliko toliko bolje računare i prelaze na nešto novije kao što je GTA V. Tako da sa jedne strane i razumijem što se ne trude da unaprijede svoje znanje i ovo shvataju kao privremenu zanimaciju. Da žele naučiti i unaprijediti svoje znanje ozbiljno bi se posvetili tome.
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

spaval se u ovo doba
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: LoOdaK poslato Novembar 09, 2021, 01:55:44 PRE PODNE
Ipak je san andreas stara igrica i hvata je zub vremena iako još uvijek ima igrača, mislim da su ovo zadnje godine igrice, dosta starih igrača koji su počeli na samom početku sampa je preraslo igrice uopšteno i pronašlo poslove, došle su nove generacije koje imaju koliko toliko bolje računare i prelaze na nešto novije kao što je GTA V. Tako da sa jedne strane i razumijem što se ne trude da unaprijede svoje znanje i ovo shvataju kao privremenu zanimaciju. Da žele naučiti i unaprijediti svoje znanje ozbiljno bi se posvetili tome.
Odlično rečeno ;)

Citat: xsar.p poslato Novembar 09, 2021, 02:11:50 PRE PODNE
spaval se u ovo doba
Šta je to, jede li se ?

Citat: LoOdaK poslato Novembar 09, 2021, 02:18:16 PRE PODNE
Šta je to, jede li se ?
jok :D

kako ide programiranje
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: xsar.p poslato Novembar 09, 2021, 04:36:59 PRE PODNE
jok :D

kako ide programiranje
Evo ide, kako drugi hoće :D