◄ Glavni razgovor #48 ►

Započeo •Vodka Play•, Septembar 19, 2020, 11:26:32 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Agera RS1 je meni najljepše vozilo, ali ta RS1 edicija je išla do 10 mil eura.

Jebeš hypercars, Rolls Royce i Bentley bogovi ko ima dubok džep za luksuz da uživa, a ovako neki fin džip Cayenne ili X6 bombonica

Citat: мυмα poslato Novembar 01, 2021, 14:14:52 POSLE PODNE
Jebeš hypercars, Rolls Royce i Bentley bogovi ko ima dubok džep za luksuz da uživa, a ovako neki fin džip Cayenne ili X6 bombonica
Citat: мυмα poslato Novembar 01, 2021, 14:14:52 POSLE PODNE
Ja sam vise za sportsku i luksuznu limuzinu, kod nas ima jedan koji vozi m5 competition sa dvije sjedalice iza

Šteta što je RR nekih $330,000, fali mi nekih $1000. A ništa, uzimam Golfa 6
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Citat: kockica poslato Novembar 01, 2021, 14:23:39 POSLE PODNE
Ja sam vise za sportsku i luksuznu limuzinu, kod nas ima jedan koji vozi m5 competition sa dvije sjedalice iza

Ma dobro, ono svako ima svoj ukus, ja sam oduvijek gotivio SUVove, za sportske kad sam vidio kako leti ovaj novi Cayenne Turbo GT, ne može mu niko prići bukv ali eto ja više gotivim da je to komforno, izolirano od zvuka i slično nego sportsko, zato X6 i Cayenne imaju neki mix komforta i sporta, savršeni po tom

udjem na balkan samp vidim nista nisu ljudi napredovali sto se tice skriptanja naprotiv jos gori, modovi sto ljudu objavljuju to je sramota, vidim mumu budalu, vodke i dragona niđe drkaju kurac, lijepo, sve po obicaju
zvoni motorola kad je secemo na pola

Citat: hulkberry poslato Novembar 05, 2021, 03:08:22 PRE PODNE
udjem na balkan samp vidim nista nisu ljudi napredovali sto se tice skriptanja naprotiv jos gori, modovi sto ljudu objavljuju to je sramota, vidim mumu budalu, vodke i dragona niđe drkaju kurac, lijepo, sve po obicaju
Nemoj tako joj, sad cu poceli raditi nove dizajne za td-ove, sve ostalo po starom hahaha

sve na isti fazon brate moj

Citat: kockica poslato Novembar 05, 2021, 09:38:16 PRE PODNE
Nemoj tako joj, sad cu poceli raditi nove dizajne za td-ove, sve ostalo po starom hahaha
Zar ljudi još uvijek rade dini sistem čuvanja :D ?
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Novembar 05, 2021, 21:49:54 POSLE PODNE
Zar ljudi još uvijek rade dini sistem čuvanja :D ?
Danasnje generacije ne znaju sta je dini hahaha

Citat: kockica poslato Novembar 05, 2021, 23:02:16 POSLE PODNE
Danasnje generacije ne znaju sta je dini hahaha
Pa vidim pominjete da se još uvijek ništa ne mijenja po pitanju inovativnosti modova i novih tehnologija :D
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

ni ne mijenja, u odnosu hajmo reći najkasnije 2016 do 2021 ništa se promijenilo nije, apsolutno ništa.
Mnogi su napredovali u tih 5 godina a neki se nisu maknuli sa mjesta ;)

EDIT:
https://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=140125.msg1013424#new
daš mu jedan od boljih načina na koji izvesti to, na njemu je samo da uključi mozak malo razmisli i to je to, najblaže rečeno JEBENE OSNOVE
i njemu teško hahahahahahaha joj
Poslednja Izmena: Novembar 06, 2021, 01:36:39 PRE PODNE od hulkberry

Jebo te, jeftiniji speed od brašna... Možeš se pošteno našmrkat, prije nego li najesti.
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Počivao u miru, Marinko Rokvić.  :(
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords