◄ Glavni razgovor #48 ►

Započeo •Vodka Play•, Septembar 19, 2020, 11:26:32 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 13 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Hayamoto poslato Septembar 14, 2021, 21:58:39 POSLE PODNE
Ma pada samp, gotovo je, samo rusi igraju. Sta se desava sa open.mp? Vidim nema vise foruma burgershot.

OpenMP će na kraju dobiti svoj forum mada nema ni od toga ništa 100%, igra i zabava jeste prejaka ali gotovo je, ko hoće GTA MP ide na Rage ili FM, ja opet preferiram klasični GTA:Online, a za MTA ne bih znao reći, to je next level sampa što se tiče kreiranja, potrebno je isto znanje kao za GTA 5 tako da bih prije izabrao to

Citat: Ape poslato Septembar 15, 2021, 00:00:34 PRE PODNE
OpenMP će na kraju dobiti svoj forum mada nema ni od toga ništa 100%, igra i zabava jeste prejaka ali gotovo je, ko hoće GTA MP ide na Rage ili FM, ja opet preferiram klasični GTA:Online, a za MTA ne bih znao reći, to je next level sampa što se tiče kreiranja, potrebno je isto znanje kao za GTA 5 tako da bih prije izabrao to
open.mp ce biti popularizovan kod stranaca, dok je to kod nas samo da se isprati trend.

Citat: Galardo poslato Septembar 15, 2021, 01:33:38 PRE PODNE
open.mp ce biti popularizovan kod stranaca, dok je to kod nas samo da se isprati trend.

Teško, nešto novo na ovako staru igru..

Citat: andr00- poslato Septembar 14, 2021, 15:44:14 POSLE PODNE
rip, vrijeme je jbg
jos godinu/dvije, a daj Boze i to... I ovaj ce forum polako padat, ostat ce samo ovi novi i tu sva prica staje.
Znam po sebi, jer ne pamtim kad sam zadnji put objavio neki rad.
Bukvalno, prosle godine na jucerasnji dan je zadnji textdraw uradjen od strane mene i to je bilo zadnje, samo sam izbacivao stare radove.
Poslednja Izmena: Septembar 15, 2021, 07:42:27 PRE PODNE od fovx
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Citat: fovx poslato Septembar 15, 2021, 07:40:14 PRE PODNE
jos godinu/dvije, a daj Boze i to... I ovaj ce forum polako padat, ostat ce samo ovi novi i tu sva prica staje.
Bukvalno, prosle godine na jucerasnji dan je zadnji textdraw uradjen od strane mene i to je bilo zadnje, samo sam izbacivao stare radove.
Jbg brate, starimo, ucimo i idemo dalje...Ako smo juce pravili svasta zato sto smo imali volje i vremena, danas verovatno nemamo nijedno ni drugo, A fora je da ono za sta bi nam ranije trebalo dva dana, danas mozemo zavrsiti u max 2h...

Citat: fovx poslato Septembar 15, 2021, 07:40:14 PRE PODNE
tačno tako , evo ja gledam po sebi , udjem ovako ponekad da pogledam sta imam ovde u glavnom , eventualno ako ima neka nova zanimljiva tema i malo sredim profilne slike i to je to , jbg brate smorilo.

Citat: Ape poslato Septembar 15, 2021, 00:00:34 PRE PODNE

msm da ce se Rage debelo koristiti u buducnosti
Upwork Skills
Back-end:
• PHP Frameworks (Laravel, Symfony,Codeigniter)
• Python/Django
• Node.js

Front-end:
• HTML
• CSS pre-processing (SASS, LESS)
• Javascript (JQuery, Ajax, Vue, Angular, React, etc.)
• Bootstrap

CMS
• Wordpress (Woocommerce)
• Shopify, Magento

tuzna istina je da igrica na kojoj sam, tako reci, zavoleo igrice na kompjuteru, propada, ali jbg, nadamo se da ce Y_less uraditi dobar posao sa svojom ekipom da bar malo ozivi samp, ali danas bukv svi imaju jake kompjutere da igraju RageMP a mozda cak i FiveM, RageMP je bas dobra stvar ne zauzima previse i cim uzmem graficku prelazim na RageMP.
Graphic Designer - Contact info
[email protected]
https://markovicdesigns.carrd.co/

Nije ovo onaj samp iz '09/'10, jednostavno većina nas je zasićeno, dok nove generacije ne znaju uživati i ne mogu održati onaj elan koji smo mi imali prije 10 godina.
Bilo je lijepo dok je trajalo, ruku na srce. 

Citat: Izvanredan poslato Septembar 17, 2021, 15:16:03 POSLE PODNE
Nije ovo onaj samp iz '09/'10, jednostavno većina nas je zasićeno, dok nove generacije ne znaju uživati i ne mogu održati onaj elan koji smo mi imali prije 10 godina.
Bilo je lijepo dok je trajalo, ruku na srce.
2013./14. su isto nezaboravne godine. Bukvalno, kao sto kazes da smo zasiceni. Lijepo je bilo dok se ucilo kako igrat sa-mp, komande, te poslovi i ostale neke sitnice koje su cinile cari igranja.
Zalosna, ali dobra stvar je da smo polako poceli da odrastamo i da je nas kraj blizu, kako sa igranjem igrica tako i sa forumom.
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Meni je neki vrhunac uživancije i zajebancije bilo igranje uglavnom po stranim serverima tamo od 2015-2019, sve nakon toga je ovako da se nesto malo iskripta za dušu.
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Citat: Hydra. poslato Septembar 18, 2021, 21:42:41 POSLE PODNE
Meni je neki vrhunac uživancije i zajebancije bilo igranje uglavnom po stranim serverima tamo od 2015-2019, sve nakon toga je ovako da se nesto malo iskripta za dušu.
Svako ima svoje, ali obicno je to kada si poceo da igras kada ti je sve bilo novo.
Recimo za mene je najbolje vreme 2008-2010 0.2.2/0.2x kad su bili Cops And Robbers, Godfather editi od Njemaca, radjanje PEN1 LS (koji je bio ispred svog vremena).
Takodje vredi spomenuti kasnije na 0.3 verzijama Crash And Burn server gde smo ja mislim svi igrali, kao i xMovie Server na kojem se radilo sve i svasta a najmanje snimali klipovi :D

Citat: Deleted User poslato Septembar 18, 2021, 21:58:22 POSLE PODNE
Svako ima svoje, ali obicno je to kada si poceo da igras kada ti je sve bilo novo.
Recimo za mene je najbolje vreme 2008-2010 0.2.2/0.2x kad su bili Cops And Robbers, Godfather editi od Njemaca, radjanje PEN1 LS (koji je bio ispred svog vremena).
Takodje vredi spomenuti kasnije na 0.3 verzijama Crash And Burn server gde smo ja mislim svi igrali, kao i xMovie Server na kojem se radilo sve i svasta a najmanje snimali klipovi :D

Kako kažes, svatko ima svoj neki vrhunac kada mu je bilo najljepše. Ja sam počeo tamo 2013, ne sjećam se točno gdje ali volio bi da znam. Nostalgija te uhvati.

Dosta klipova ima na youtube koji imaju milione pregleda, i to neki stari do 15 godina. Ima ljudi koji dan danas pišu komentare na te klipove.
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Meni je najbolja era sampa bila 2009-2013, sa tim da sam bio addicted 24/7 na verziji 0.3e. Sve je to subjektivno, ali budimo objektivni da je samp poceo propadati vec 2016.

Citat: Hayamoto poslato Septembar 19, 2021, 00:02:05 PRE PODNE
Meni je najbolja era sampa bila 2009-2013, sa tim da sam bio addicted 24/7 na verziji 0.3e. Sve je to subjektivno, ali budimo objektivni da je samp poceo propadati vec 2016.
Po meni najdraza verzija sa-mp clienta je bila 0.3 x
Change my mind :D
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD