◄ Glavni razgovor #48 ►

Započeo •Vodka Play•, Septembar 19, 2020, 11:26:32 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

https://discord.io/westmont
Westmont Roleplay — A continuation of the San Andreas singleplayer storymode.
SA-MP 0.3.DL gamemode with custom models.

Jebo mater koja je poenta w11, mogli su samo windows nazvat ovu 10ku i radit updateove

Citat: 'xza poslato Jun 27, 2021, 22:59:01 POSLE PODNE
Jebo mater koja je poenta w11, mogli su samo windows nazvat ovu 10ku i radit updateove
Zaboravljaš jednu jako važnu stvar... novac.

Vjerovatno postoje i neki drugi razlozi ali vjerujem da su manje bitni :)
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Jun 27, 2021, 23:03:58 POSLE PODNE
Zaboravljaš jednu jako važnu stvar... novac.

Vjerovatno postoje i neki drugi razlozi ali vjerujem da su manje bitni :)

Ma znam ja to, kmspico će da odradi svoje mnogima svakako

Citat: 'xza poslato Jun 28, 2021, 00:52:56 PRE PODNE
Ma znam ja to, kmspico će da odradi svoje mnogima svakako
Vas uredjaj ne podrzava Windows 11.
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Verujem da ce do objavljivanje rtm verzije srediti ovu glupost oko preporucenih procesora. Mislim ovaj 1600AF je osakacena verzija 2600, tako da je u principu i podrzan. Ja sam optimistican za sam windows i jedva cekam jesen. Doduse, pasce tu jos 8 GB rama, tako da bice fino.

Sto se tice aktivacije, allkeyshop, pa nadjite najjeftini kljuc, po mogucstvu retail. Da li je punokrvan ili ne, nije ni vazno, za 3-4 evra bicete mirni, bez da ti nesto radi u pozadini kao npr. neki fajl iz kmspica koji je implantiran u sistem.
Poslednja Izmena: Jun 28, 2021, 01:51:34 PRE PODNE od SlavicBeast
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: Galardo poslato Jun 27, 2021, 19:41:19 POSLE PODNE
da
sad sam to probao u jednoj temi ali ne radi mi?
https://discord.io/westmont
Westmont Roleplay — A continuation of the San Andreas singleplayer storymode.
SA-MP 0.3.DL gamemode with custom models.

Dok vi cekate jesen da izadje 11-ka , ja se razmisljam da li da na jesen predjem na 10-ku ili da ostanem na 7-ici jos uvek :D

Citat: Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _ poslato Jun 28, 2021, 11:22:22 PRE PODNE
Dok vi cekate jesen da izadje 11-ka , ja se razmisljam da li da na jesen predjem na 10-ku ili da ostanem na 7-ici jos uvek :D

Slabiji pc - 7, jači - 10, SSD obavezan

Nazalost da. U proteklih godinu dana postalo je, kao kazna, koristiti w10 na HDDu, jos ako je neki losiji procesor, 4 GB RAM-a (kao na mom laptopu), to je smrt, dok je pre godinu i po, dve, sibao...
Vrv cu da gledam da mu instaliram 7 ili 8.1.
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Nisam update windows 10 ima jedno 3 mjeseca  :D

Pokrenuo update, on ga update pola godine i prekinem.

Pitanje za web designere / developere.

Zelim da uradim moderan i responsive sajt u RL za digitalnu agenciju , i u cemu mi predlazete da to odradim , HTML , WordPress ili nesto drugo?

Sta mi daje vise mogucnosti?

Citat: Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _ poslato Jun 28, 2021, 17:32:22 POSLE PODNE
Pitanje za web designere / developere.

Zelim da uradim moderan i responsive sajt u RL za digitalnu agenciju , i u cemu mi predlazete da to odradim , HTML , WordPress ili nesto drugo?

Sta mi daje vise mogucnosti?
Nema tu sta ti daje vise mogucnosti, vec koliko znas i koliko si sposoban da nesto napravis.
Ako zelis da se bavis time, uci HTML, CSS (SASS) i JS, kada to savladas predji na frameworkove za JS.
No, ako zelis samo to da odradis radi novca ili cega vec, mozes uzeti neki wordpress template, mada mozes pronaci templete i za html,css,js...

Citat: Galardo poslato Jun 28, 2021, 17:38:26 POSLE PODNE
Nema tu sta ti daje vise mogucnosti, vec koliko znas i koliko si sposoban da nesto napravis.
Ako zelis da se bavis time, uci HTML, CSS (SASS) i JS, kada to savladas predji na frameworkove za JS.
No, ako zelis samo to da odradis radi novca ili cega vec, mozes uzeti neki wordpress template, mada mozes pronaci templete i za html,css,js...
Imam iskustva i sa jednim i sa drugim nacinom rada , nego gledam sta mi vise daje mogucnosti u vidu poboljsanja i tome slicno ;)

Citat: Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _ poslato Jun 28, 2021, 18:19:01 POSLE PODNE
Imam iskustva i sa jednim i sa drugim nacinom rada , nego gledam sta mi vise daje mogucnosti u vidu poboljsanja i tome slicno ;)
Pa sta mislis, da li ce obicni wordpress dati vise opcija od samog hmtl,css,js sa kojim mozes napraviti sto zelis.