◄ Glavni razgovor #48 ►

Započeo •Vodka Play•, Septembar 19, 2020, 11:26:32 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napokon ne moram da pronađem 6 brodova da me pusti da uđem

Citat: 'xza poslato Jun 05, 2021, 10:39:32 PRE PODNE
Napokon ne moram da pronađem 6 brodova da me pusti da uđem

@'xza
Poslednja Izmena: Jun 05, 2021, 13:19:51 POSLE PODNE od Sage

Citat: Sage poslato Jun 05, 2021, 13:18:28 POSLE PODNE

@'xza
Izgleda da je Vodka uzeo tvoj prijedlog. Nema vise izaberite svako polje koje sadrži semafor i biciklo.
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Kakva su to takmicenja u pomoc oko pawn skriptanja? Koji moderator vodi sa najvise zakljucanih tema? Ako treba napravicu ja neki auto hot key ili nekog bota da zakljucava sve redom...

Citat: Deleted User poslato Jun 05, 2021, 18:45:46 POSLE PODNE
Kakva su to takmicenja u pomoc oko pawn skriptanja? Koji moderator vodi sa najvise zakljucanih tema? Ako treba napravicu ja neki auto hot key ili nekog bota da zakljucava sve redom...
Od clanova se trazi mininalno, a to jeste da ispostuju formular sa kojim trebaju da postave zahtjev za pomoc/pitanje, ako to nisu u stanju ispostovati, ne zasluzuju ni da im se pomogne.

Citat: Galardo poslato Jun 05, 2021, 18:49:33 POSLE PODNE
Od clanova se trazi mininalno, a to jeste da ispostuju formular sa kojim trebaju da postave zahtjev za pomoc/pitanje, ako to nisu u stanju ispostovati, ne zasluzuju ni da im se pomogne.
A jebes ga, niko nema vremena da cita pravila danas jel

EDIT: Avatar oci ubi :D
Poslednja Izmena: Jun 05, 2021, 19:35:25 POSLE PODNE od Sage

Pozdrav društvo
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Volim miris benzina, nafte i plina,
Lučenje adrenalina
Volim ljude da gazim i unakazim,
Kolima kad prolazim
Miris benzina, nafte i plina,
Lučenje adrenalina
Volim ljude da gazim i unakazim,
Kolima kad prolazim