◄ Glavni razgovor #48 ►

Započeo •Vodka Play•, Septembar 19, 2020, 11:26:32 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: yeet poslato Maj 10, 2021, 21:13:44 POSLE PODNE
Dali ima ovdje raje koje se sjeca mozda Windows NT 3.51.. ja sam se taman tu negdje rodio ali u moje vreme ajmo rec je bila bogata osoba koja je imala komp u to vreme a danas ah danas jebat ga svi imaju sta god pozele drago mi je zbog toga, ali nije mi drago zbog djece sto koriste vise pc/laptop/mobitel/tablet ipak knjiga je knjiga...

To je do odgoja, ti kao roditelj moraš biti autoritet svojoj djeci, evo moji licno to nisu bili zato sam danas propalitet.  :D  :D Najgore je roditeljima kada udes u pubertet, e ako do tada nisi ustrojio dijete kasno je. Nekad mi sami shvatimo sto nam steti a sto ne, dok drugi ne a tu je problem kako sam naveo u roditeljima a i do tebe samoga ako imas zrna u glavi. Ja sam imao pa sam ispravio neke greske koje sam radio, i pokusavam ih ispraviti dan danas.
Poslednja Izmena: Maj 10, 2021, 21:31:27 POSLE PODNE od Hydra.
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Pov: ja jos ni u jajima nisam bio kad je izasao taj windows :D
Graphic Designer - Contact info
[email protected]
https://markovicdesigns.carrd.co/

Naucio sam ubaciti textdrawove u samp server idemo jako ide gas ide flex ide ide gas

Citat: __vedran.xyz77 poslato Maj 11, 2021, 11:58:52 PRE PODNE
Naucio sam ubaciti textdrawove u samp server idemo jako ide gas ide flex ide ide gas
pohvale za trud 7/10

Citat: __vedran.xyz77 poslato Maj 11, 2021, 11:58:52 PRE PODNE
čestitam

They ask me how im feeling,my nigga im feeling lovelyyy

brza pomoc
intel xeon 12mb kes memorija quad core 4ghz
ram 8gb ddr3 1333mhz valjda
grafika sranje neka 1gb ddr2, tera lol strim u 80 fps u fajtovima 60fps, da li ako kupim bolju grafkicku mzoe da ide i preko 150fps strim lol? inace sve je low obs strim 720p
van strima imam 170fps u lolu
Poslednja Izmena: Maj 11, 2021, 20:25:47 POSLE PODNE od ich.

Citat: ich. poslato Maj 11, 2021, 20:24:09 POSLE PODNE
brza pomoc
intel xeon 12mb kes memorija quad core 4ghz
ram 8gb ddr3 1333mhz valjda
grafika sranje neka 1gb ddr2, tera lol strim u 80 fps u fajtovima 60fps, da li ako kupim bolju grafkicku mzoe da ide i preko 150fps strim lol? inace sve je low obs strim 720p
van strima imam 170fps u lolu
Nisam streamer ali sve zavisi od softwera koji koristis za streamovanje. Neki traze vise CPU neki GPU za encodovanje. Uglavnom graficka nikad nije na odmet, ali koliko ti se isplati danas da uzimas grafu to je pitanje, pogotovo sto koristis server a ne klasicni PC.
Najpametnije ti je da skines nesto da logujes CPU i GPU opterecenje pa vidi ako ti je graficka preopterecena a CPU je slobodan onda bi ti grafa pomogla (ali opet pitanje je koliko se danas isplati uzimati grafu)

Imam klaustrofobiju, a uso sam u stakleni lift da idem na vrh Avaz Twist Towera. Ja mislim da sam secer dobio od turbulencije. :D
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Pozdrav svima

Šta se radi u ove rane sate ?
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Maj 12, 2021, 02:05:27 PRE PODNE
Pozdrav svima

na poslu se radi
slucaj obradit sud ce druze ne budi glup

Citat: LoOdaK poslato Maj 12, 2021, 02:05:27 PRE PODNE
Pozdrav svima

Radi se sta se stigne, uglavnom nije bezposleno  :)