◄ Glavni razgovor #48 ►

Započeo •Vodka Play•, Septembar 19, 2020, 11:26:32 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Hydra. poslato Septembar 29, 2021, 18:36:38 POSLE PODNE
Ima onaj smoke. Cini mi se da je poceo na YUB aktivno igrati sa nekih 6 godina.
YUB jedina ljubav! Prvi put u game-u, 2012. juni 25., tad pocinje prica do 2020. istog mjeseca...
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Citat: fovx poslato Septembar 30, 2021, 00:27:53 PRE PODNE
YUB jedina ljubav! Prvi put u game-u, 2012. juni 25., tad pocinje prica do 2020. istog mjeseca...

Koji Nick si furao?

Pozz braco nzm dal ovo treba ovde da se pise ali imam pitanje...
U sampu mi svaki zvuk radi sem zvuk kad vozim neko vozilo i npr hitsound , a kad upalim snimanje onda se cuje samo na snimku , uglavnom meni se nista ne cuje , zna li ko fix?
https://www.youtube.com/watch?v=2IK4yEnJWY4

Hitno Tražim Nekoga Kome Netreba A da bih Poklonio GTA V multiplayer  ili dao Đabe CD KY da krenem igrati jer nisam stigao skinuti ga kada je bio besplatan na EPIC Gameu

Citat: CroatiaTuber1 poslato Septembar 30, 2021, 19:42:19 POSLE PODNE
Hitno Tražim Nekoga Kome Netreba A da bih Poklonio GTA V multiplayer  ili dao Đabe CD KY da krenem igrati jer nisam stigao skinuti ga kada je bio besplatan na EPIC Gameu

Mogu ti ja jedino prodat epic games acc. Na njemu imas GTA V i Fortnite.
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

https://www.kupujemprodajem.com//kompjuteri-laptop-i-tablet/laptopovi/hp-pavilion-87b2-gaming/oglas/124051029

Citat: adnancranki poslato Septembar 30, 2021, 09:32:33 PRE PODNE
Koji Nick si furao?
Nisam bas toliko uvijek velik level bio osim zadnji put. Vise sam igro is zezancije, drustvo i to...
Ja sam ako se to moze tako nazvat, naslijedio nick Xavi_Black, pa jedno vrijeme i Jimmy Armadilo... Na kraju sad zadnji put sam bio u staffu, a nick sam mijenjo skoro svake sedmie hahaha :D
Conrad_Hauser, Clement_Rousseu, jos tih nekih nickova i finalni je bio Jonathan Griffin.
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Eh ta vremena da je vratit bar pola ekipe sa YUBa skupit negdje i rokat warove, fz, teritorije (sa dobrim anticheatom log???)...

Citat: fovx poslato Septembar 30, 2021, 23:51:54 POSLE PODNE
Nisam bas toliko uvijek velik level bio osim zadnji put. Vise sam igro is zezancije, drustvo i to...
Ja sam ako se to moze tako nazvat, naslijedio nick Xavi_Black, pa jedno vrijeme i Jimmy Armadilo... Na kraju sad zadnji put sam bio u staffu, a nick sam mijenjo skoro svake sedmie hahaha :D
Conrad_Hauser, Clement_Rousseu, jos tih nekih nickova i finalni je bio Jonathan Griffin.

A brt, Xavi black kralj moj, Yakuzer. Sta je proslo neprespavanih noci hah. Msm da ga je Stefan ubacio ili Nedim

Molim moderatore da pokrenu sankcije za navedenog korisnika smoke. Njegovo ponašanje i iznošenje pogrdnih rijeci je prešlo svaku granicu.

Pocasite ga sa sedam dana zasluzenog odmora.
Poslednja Izmena: Oktobar 01, 2021, 12:11:29 POSLE PODNE od Hydra.
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Nemojte se reklamirat ovdje, za sve imate određene pdfove

Citat: Alexis Sanchez poslato Oktobar 04, 2021, 14:52:44 POSLE PODNE
Prije 2-3 dana sam se krenuo baviti skriptanjem i naucio sam neke stvari, uzeo sam jedan gm i sad ga editujem ali me zanima kako napraviti komandu /kreirajobjekt da mapperi mogu kreirat objekte ig?
aj neko nek pomogne braco i sestre
Ja sam Aleksandar  .  .
                                \/

Jel rip insta ili kod mene ima neki problem ?