◄ Glavni razgovor #48 ►

Započeo •Vodka Play•, Septembar 19, 2020, 11:26:32 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Deleted User poslato Oktobar 07, 2021, 22:06:45 POSLE PODNE
Nisam imao problema sa time (na PC), ali probaj u options da vidis da li ima hud opcije pa da procackas tamo.
Nazalost, koliko sam vidio hud opcija nema u postavkama. Meni se hud pokazuje, ali samo sto je cijeli boje sive, a vidim strelicu od igraca, misiju itd... Ne vidim puteve i to.. .Sto mi mnogo otezava igranje. Driveri su updatovani.

Ono što se pricalo sada je potvrđeno: https://twitter.com/RockstarGames/status/1446495710321553408

AJMOOOOOOO!
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Nisam u toku, a kako sam skontao to je da ce se moci igrati VC-SA-III na svim platformama pa tako i na PS4 / PS5 (opet kazem nisam upucen) ili je to jedno od njihovi "update-a" kao i sto su deset godina unazad radili tj zamazivali ljudima oci...Ako neko moze da objasni :/
SPEED HACK (C++) https://github.com/nouddy/samp-speed-hack
Reliant GameMode (open.mp) https://github.com/nouddy/reliant-omp
SA:MP Landing Page https://github.com/nouddy/samp-landing-page

Kolko drama ima u 7 grama

Ako bude kao sa Mafia trilogijom kad su izbacili definitive edicije, ja sam samo za. Ali sumnjam da ce tako biti sa rockstarom, vise mi se cini da to rade samo da dignu malo $$$ pre nego sto izbace nesto stvarno novo.

Možel' neko ko ima znanja vezano za domen redirekciju na SAMP ip, odnosno da dodam sa subdomenom (recimp samp.cityofdreams.info) na svoj samp server IP, samo port da se mora unjeti, probavao sam ali nikako uspješno, koja sekcija cpanela se koristi? Nekad sam na Cold Lifeu to uradio i uspješno ali sada nikako da uspijem..

Posto u Nauka i Tehnika nema posebna tema za razgovore, pitacu ovde. Ne razumem se bas najbolje u napajanja za racunare, pa me zanima sta mislite o ovom napajanju:

• Izlazna snaga    500W
    Tip    Standardno
    Oblik (Form factor)    ATX (PS2)
    Standard    ATX V1.3
    PFC (Power Factor Correction)    Passive PFC
    KONEKTORI    :
    20+4 pin    1
    4pin 12V    1
    PCI-e 6 Pin    1
    SATA    3
    Molex 4 pin    2
    Floppy    1
    NAPONSKE GRANE    :
    +3.3V    10A
    +5V    10A
    +12V1    34A
    -12V    0.5A
    +5Vsb    2A
    Prečnik ventilatora    12cm

U pitanju je MQ Mission Q 500W 1x6pin PCIe Napajanje, uzima se za neki medium pc.
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Ja sam bio uzeo Mission Q 400W. Kablovi su kratki a i nije imao kabel za napajanje GPU. Nije loš, ali može i bolje.

Citat: Hydra. poslato Oktobar 10, 2021, 13:55:30 POSLE PODNE
Ja sam bio uzeo Mission Q 400W. Kablovi su kratki a i nije imao kabel za napajanje GPU. Nije loš, ali može i bolje.
ovaj ima 6x1 pin za gpu, sto je i dovoljno
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Sta je okvirno sa Sampom trenutno? Primjećujem da SA radi na nivou ali svi ovi serveri sa službene liste imaju dosta nizak broj igrača iako su bili gigantski

Citat: Vasic poslato Oktobar 10, 2021, 14:06:17 POSLE PODNE
ovaj ima 6x1 pin za gpu, sto je i dovoljno

Ako je tako, super. PSU je inace za neki low-end PC. Samo gledaj hoce ti duzina kabela biti taman, jer ja sam jedva provukao par njih do maticne uz ATX kuciste.

Citat: Slade poslato Oktobar 11, 2021, 01:12:46 PRE PODNE
Sta je okvirno sa Sampom trenutno? Primjećujem da SA radi na nivou ali svi ovi serveri sa službene liste imaju dosta nizak broj igrača iako su bili gigantski

Prelaze ljudi na bolje jer svako danas može potjerat 5icu i uživat u rageu i fivemu, a ne gledat istu mapu skripte 5-10 godina

Citat: Slade poslato Oktobar 11, 2021, 01:12:46 PRE PODNE

Neki serveri su opali zbog nepromislenjih greske sto su uradili njihovi Vlasnici,a za ovo ostalo ne znam.

Treba da uvedu nesto inovativnije ako zele igrace nazad

Pa evo trenutno ima 73085 na 1950 servera.