Pomoc u vezi Pawna

Započeo Simkeeee, Septembar 17, 2020, 16:02:39 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Ovako imam neki problem sa pawnom kad kliknem compile cekam 5 minuta i nista ne pise a mogu da kliknem x gore evo slika
Deo skripte: https://ibb.co/wcGxdZc //  I samo strelica trepce  ima 82k linija u skripti ali mozda losa optimizacija moda jel treba da update odradim pluginova include i to?
Pawno Code: [Izaberi][pawn]
[16:04:00] Script[gamemodes/SLGMRP.amx]: Run time error 17: "Invalid/unsupported P-code file format"
[16:04:00] Failed to load 'gamemodes/SLGMRP.amx' script.
[16:04:00] Number of vehicle models: 0[/pawn]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log):
Kod: [Izaberi]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): //
Poslednja Izmena: Septembar 17, 2020, 16:04:44 POSLE PODNE od Simkeeee

Imaš vjerovatno negdje preogroman format stringa (često se ljudima to dešava kod dialoga, stave ogroman format, odnosno onaj tekst što je u navodnicima) ili si negdje zaboravio otvoriti/zatvoriti bracket, ma da tu često baca nasumične errore, a ne tako da odbija kompajlirati.

update sam crashdetected nativechecker sscanf streamer sve pluginove i dalje ovo nzm gledam na net sad kazu samo update pluginove a i dalje nzm

Zasto radite na modovima ,gde je sve upakovano ? Uzmite mod koji je lagan i za pocetnike pa ucite...
Citat: Galardo poslato Januar 01, 1970, 01:00:00 PRE PODNE
Ako mislis da radis mod od 0 i da uzimas tudje radove i samo krhnuti u mod i ocekivati da radi?
Ako mislis da ne mrdnes kurcem i da pravis "mod" od "0" sa tudjim radovima,molim te,pomozi nama i sebi,radi nesto drugo.
Tebi ovaj forum dodje kao "Ispuni mi zelju" pa da ti za svaki jebeni error/warning neko pomaze i da se jebe oko tebe,a kada ti nesto zatrazi ti mu neces biti u stanju poslati jer ne znas o cemu taj isti prica iako je to nesto osnovno sto bi trebao da znas. Hvala i dovidjenja

Zasto? Pa nece da uce logicno! Hoce sve brzinski i sve na gotovo.. To najvise mrzim kod samp zajednice, sto bi svi hteli da budu skripteri a kada im kazes kako najlakse da nauce oni se idalje opredele za editovanje stringova na nekom modu i posle kukaju ovde i po fejsu kako im nece ubaciti mapu.. Toliko ljudi mi je doslo u FB chat sa simple problemima i od 100 samo dvojica/trojica me je poslusalo i zapravo krenulo da uci kako treba. Sada ne kontaktiraju nikoga, i kada kontaktiraju objasnim otprilike kako i sta, sami urade i sami zavrse. Tako se skripta. Vecinu ovih tema treba lock i napisati da se nauce osnove.. Jednostavno nece da se trude, a hoce da znaju :P

Citat: V01D poslato Septembar 17, 2020, 17:47:27 POSLE PODNE
Zasto? Pa nece da uce logicno! Hoce sve brzinski i sve na gotovo.. To najvise mrzim kod samp zajednice, sto bi svi hteli da budu skripteri a kada im kazes kako najlakse da nauce oni se idalje opredele za editovanje stringova na nekom modu i posle kukaju ovde i po fejsu kako im nece ubaciti mapu.. Toliko ljudi mi je doslo u FB chat sa simple problemima i od 100 samo dvojica/trojica me je poslusalo i zapravo krenulo da uci kako treba. Sada ne kontaktiraju nikoga, i kada kontaktiraju objasnim otprilike kako i sta, sami urade i sami zavrse. Tako se skripta. Vecinu ovih tema treba lock i napisati da se nauce osnove.. Jednostavno nece da se trude, a hoce da znaju :P

Najjace je kad ti ne kaze ni "Hvala"  8)
Citat: Galardo poslato Januar 01, 1970, 01:00:00 PRE PODNE
Ako mislis da radis mod od 0 i da uzimas tudje radove i samo krhnuti u mod i ocekivati da radi?
Ako mislis da ne mrdnes kurcem i da pravis "mod" od "0" sa tudjim radovima,molim te,pomozi nama i sebi,radi nesto drugo.
Tebi ovaj forum dodje kao "Ispuni mi zelju" pa da ti za svaki jebeni error/warning neko pomaze i da se jebe oko tebe,a kada ti nesto zatrazi ti mu neces biti u stanju poslati jer ne znas o cemu taj isti prica iako je to nesto osnovno sto bi trebao da znas. Hvala i dovidjenja

ma sjebana je optimitizacija ne treba mi ovo ide lock