Laptop Sistem ( Dark Web & Black Market )

Započeo kaizer, Septembar 16, 2020, 15:34:44 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

[ SNEAK PEEK ]

Pozdrav svim igračima naše zajednice !

Danas vam prezentujemo 1 od 3 dijela laptop sistema koji će doći u narednom update-u.

Svaki igrač će moći posjedovati svoj osobni laptop.
Imate za sada 3 obične opcije preko kojih možete gledati neke informacije.

Ukoliko ste zaposleni kao haker imati ćete također opciju da pristupite Dark Webu pomoću vašeg laptopa.

Klikom na ikonicu ulazite na default browser Tor preko kojeg ćete moći da pretražujete 3 stvari, a jedna od njih je BLACK MARKET.

Black Market ili crno tržište je mjesto na kojem možete kupiti razne ilegalne stvari ili čak možete naručiti ubistvo.

Sa lijeve strane imate kategorije koje možete koristiti, a to su Drug Market, Hitman Network, Hire A Hacker, Location Finder.

Drug Market, samo vam ime kaže, kupovina ilegalnih supstanci na black marketu.Naručiti možete supstance koje su trenutno dostupne na marketu, a to su Kokain, Crystal Methamphetamine, Marihuana.

Uskoro će doći LSD,Heroin, Blue Methamphetamine na tržište tako da će i te vrste biti dostupne za kupovinu.

Cijene su manje nego na stvarnom tržištu kada kupujete.
Kupite npr. crystal metha na veću količinu za manje para i u stvarnom tržištu dilujete to za veću cijenu što se isplati.

Na slikama vam je prikazan cijeli postupak naručivanja i transporta.

Jednom kada neko naruči nešto sa Black Marketa, odma stiže poruka svih online hakerima da je u toku Treasure Hunt na taj kombi.
Šta je treasure hunt ?
- Lov na prtljagu, tako ga možemo nazvati.

Sve dok je kombi živ ( nije uništen ) možete sjesti u njega i nastaviti prijevoz do svog skladišta.
To znači da kada neko naruči moći će se druge mafije uključiti i oteti njihov transport.

Sljedeća opcija na listi je Hire A Hacker.
- Ta opcija vam pokazuje sve hakere na serveru, tako da ako ste mafijaš možete unajmiti hakera da uradi prljave poslove za vas, npr. krećete u pljačku, unajmite hakera i on ugasi nadzorne kamere u banci, vi mu platite.

Sljedeća opcija je Location Finder.
- Location Finder opcija će vam moći otkriti lokaciju bilo kog građana za male pare.

Ovo je samo jedan od 3 dijela laptopa, uskoro ćemo vam prezentovati ostala 2 dijela.

#UPDATE #SAMP #VENEZUELA

Ex-Developer : GodFather Community
Ex-Developer : Balkan ForEver Community
Developer : Venezuela Community

I like it  8)
Citat: Galardo poslato Januar 01, 1970, 01:00:00 PRE PODNE
Ako mislis da radis mod od 0 i da uzimas tudje radove i samo krhnuti u mod i ocekivati da radi?
Ako mislis da ne mrdnes kurcem i da pravis "mod" od "0" sa tudjim radovima,molim te,pomozi nama i sebi,radi nesto drugo.
Tebi ovaj forum dodje kao "Ispuni mi zelju" pa da ti za svaki jebeni error/warning neko pomaze i da se jebe oko tebe,a kada ti nesto zatrazi ti mu neces biti u stanju poslati jer ne znas o cemu taj isti prica iako je to nesto osnovno sto bi trebao da znas. Hvala i dovidjenja

iskreno server koji se najvise trudi da uspe, msm vec je uspeo ali ono, da kazemo samo sa najvise truda..

Citat: Void.pwn poslato Septembar 16, 2020, 20:55:47 POSLE PODNE
iskreno server koji se najvise trudi da uspe, msm vec je uspeo ali ono, da kazemo samo sa najvise truda..

Fino .ru zar ne?  :D
Salim se
Balkan Moon v1.0 by Foxy

Owner // Scripter Balkan Moon

u Potpisu Foxy.

Ne pipaj lava Foxy, radi na BM-u :D :D :D
[4.7.2019] Respect For: Purda | Basovski | Mister Naithan | BICEL KO MI BUNTA | 7.9: Vasic[/b]

* Server [5.1.2019 Created]
* Scripter on Power Gaming
* Scripter on Night Life
* Scripter on Arena Gaming
* Scripter on duty (Balkan Moon)

[23.5.2k19] Messi u skriptanju hehe ;)
[7.8.2k19]OLD Minecraft Developer & Player (2016-2018)

#FOXYSCRIPT[/b]
MAPPER U POKUŠAJU :/[/b]

Citat: kaizer poslato Septembar 16, 2020, 15:34:44 POSLE PODNE
[ SNEAK PEEK ]

Pozdrav svim igračima naše zajednice !

Danas vam prezentujemo 1 od 3 dijela laptop sistema koji će doći u narednom update-u.

Svaki igrač će moći posjedovati svoj osobni laptop.
Imate za sada 3 obične opcije preko kojih možete gledati neke informacije.

Ukoliko ste zaposleni kao haker imati ćete također opciju da pristupite Dark Webu pomoću vašeg laptopa.

Klikom na ikonicu ulazite na default browser Tor preko kojeg ćete moći da pretražujete 3 stvari, a jedna od njih je BLACK MARKET.

Black Market ili crno tržište je mjesto na kojem možete kupiti razne ilegalne stvari ili čak možete naručiti ubistvo.

Sa lijeve strane imate kategorije koje možete koristiti, a to su Drug Market, Hitman Network, Hire A Hacker, Location Finder.

Drug Market, samo vam ime kaže, kupovina ilegalnih supstanci na black marketu.Naručiti možete supstance koje su trenutno dostupne na marketu, a to su Kokain, Crystal Methamphetamine, Marihuana.

Uskoro će doći LSD,Heroin, Blue Methamphetamine na tržište tako da će i te vrste biti dostupne za kupovinu.

Cijene su manje nego na stvarnom tržištu kada kupujete.
Kupite npr. crystal metha na veću količinu za manje para i u stvarnom tržištu dilujete to za veću cijenu što se isplati.

Na slikama vam je prikazan cijeli postupak naručivanja i transporta.

Jednom kada neko naruči nešto sa Black Marketa, odma stiže poruka svih online hakerima da je u toku Treasure Hunt na taj kombi.
Šta je treasure hunt ?
- Lov na prtljagu, tako ga možemo nazvati.

Sve dok je kombi živ ( nije uništen ) možete sjesti u njega i nastaviti prijevoz do svog skladišta.
To znači da kada neko naruči moći će se druge mafije uključiti i oteti njihov transport.

Sljedeća opcija na listi je Hire A Hacker.
- Ta opcija vam pokazuje sve hakere na serveru, tako da ako ste mafijaš možete unajmiti hakera da uradi prljave poslove za vas, npr. krećete u pljačku, unajmite hakera i on ugasi nadzorne kamere u banci, vi mu platite.

Sljedeća opcija je Location Finder.
- Location Finder opcija će vam moći otkriti lokaciju bilo kog građana za male pare.

Ovo je samo jedan od 3 dijela laptopa, uskoro ćemo vam prezentovati ostala 2 dijela.

#UPDATE #SAMP #VENEZUELA

Server ima osta sistema al jebiga kad bi imo barem 200 300 igraca full bi bilo
Sunce greje lagano šetam se po Voždovcu
Moja kučka i ja, furam je na povodcu
Zove se Lola i nije nešto lepa
Ali meni daće lapo kada dokopa se repa
Rođena na ulici, dolazi iz geta
I zato je gangsta kučka, a ne starleta
Zahvaljujući njoj meni dignuta je đoka
Krov je spušten, vožnjica od bloka do bloka
I ako glumiš mangupa jebaće ti mamicu
U tašni nema lak za nokte, ali ima palicu