Kako editovati mod za SAMP server! [OSNOVE]

Započeo ScarfyYT, Avgust 31, 2020, 04:02:11 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Dakle ovo je tutorijal za sve koji zele da otvore server a nisu u stanju da nadju nekog skriptera, ili jednostavno zele da pocnu yciti nesto o skriptanju. Kao sto pise na naslovu teme u ovom videu su objasnjene osnovne stvari kod editovanja moda, ukoliko zelite neki drugi tutorijal napisite u komentar!

;D Takodje pretplatite se na moj YouTube kanal!  ;D

Link videa/kanala:  https://youtu.be/hgOjzdThtrE
~YouTube: Scarfy~
~Facebook: Scarfy YT~

Ne vidim nijedan dobar razlog zasto bi nekoga ucio da edituje mod? Verujem da je vecini clanova ovog foruma pun kurac decurlije koja nemaju nameru da uce, sve hoce na gotovo i kukaju kada im izadje neki prost error..

Citat: V01D poslato Avgust 31, 2020, 09:39:58 PRE PODNE
Ne vidim nijedan dobar razlog zasto bi nekoga ucio da edituje mod? Verujem da je vecini clanova ovog foruma pun kurac decurlije koja nemaju nameru da uce, sve hoce na gotovo i kukaju kada im izadje neki prost error..
hahahahaha jos liku jedna od prvih stvari kod edita promjenit ime skriptera u svoje ime xDDD

[Filterscript] Simple Treasure Hunt
[Filterscript] Sistem pecanja
[Filterscript] Meditacija
[Filterscript] Molitva
[Include] Alarm
[Include] Posao Taxi

Citat: V01D poslato Avgust 31, 2020, 09:39:58 PRE PODNE
Zato sam i objavio da znaju bar ime promijenuti a ne da samo skinu mod i otvore

Citat: Göppert poslato Avgust 31, 2020, 12:07:50 POSLE PODNE
hahahahaha jos liku jedna od prvih stvari kod edita promjenit ime skriptera u svoje ime xDDD
Pa kralju moj video je najnosnovniji edit samo da mogu ista promijenuti kad otvaraju srw a ne samo skinuti mod i otvoriti

I sta kad promjene ime isti k.

[Filterscript] Simple Treasure Hunt
[Filterscript] Sistem pecanja
[Filterscript] Meditacija
[Filterscript] Molitva
[Include] Alarm
[Include] Posao Taxi

Ovo je bolesno...  8)

NAJTAN IN HOUSE ! - PROFI TROLLER , PROFI MIRODJIJA !
JEDAN JEDINI PRODRAMER !
PRODRAMER JE PROFI LICE KOJE PRAVI DRAME KAKO BI SE ZABAVILO JER MU JE DOSADNO NAMERNO PRAVI GRESKE I JEBE MU SE STA DRUGI MISLE JER CEKA DA MU BAN ISTEKNE NA DRUGOM PROFILU !

Citat: Göppert poslato Avgust 31, 2020, 14:50:51 POSLE PODNE
I sta kad promjene ime isti k.
Pa jes al bar nece skinuti raspali Ukleta Kuca mod i otvoriti sa njim bez prava na ime bez iceg kao sto sam vec naisa na 2 servera  :D
Poslednja Izmena: Avgust 31, 2020, 19:17:44 POSLE PODNE od ScarfyYT