[Aplikacija] Grader (Update)

Započeo LoOdaK, Avgust 30, 2020, 19:36:41 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Grader v1.0 Full release

Evo nakon nekih možda mjesec dana, možda čak i više, sam odradio update aplikacije Grader.
Update nije nešto spektakularan ali donosi jednu jako dobru opciju.

Od sada možete dodati podsjetnike za testove.
Svaki predmet ima opciju za dodavanje podsjetnika, za svaki predmet možete dodati po jedan podsjetnik a oni funkcionišu ovako:

Podsjetnici

• Kada želite dodati podsjetnik, otvara vam se dijalog gdje morate izabrati datum kada vam je zakazan test.
  • Nakon zakazivanja testa aplikacija automatski čuva podsjetnik i datum testa.
  • Na 7 dana unaprijed testa dobijate notifikaciju da počnete učiti gradivo jer imate test za 7 dana. Notifikacija izgleda ovako:

• Nakon toga, dan prije testa, dobijate još jednu notifikaciju koja vas opominje da imate sutra test i da bi trebali ponoviti gradivo koje ste prethodno naučili (ako ste uopšte naučili :D )
  • Notifikacija izgleda ovako:

OSTALE SLIKE: https://imgur.com/a/hVkyv8F

Pored toga još dosta stvari je promijenjeno i dodano, kompletan changelog pogledajte ispod:

Dodani podsjetnici za test
Ispravljene pronađene greške u aplikaciji
Promijenjen izgled podešavanja
Promijenjen izgled predmeta
Dodane nove stavke u podešavanjima
Dodan ekran za prijavu grešaka
Sitne izmjene oko nekih elemenata aplikacije
Dodan sistem prijave grešaka
Dodan ekran "O aplikaciji"
Dodane banner reklame
Izmjene oko tekstova
Izmijenjen izgled predmet item-a
Dodane popup meni opcije za predmete

Playstore link: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.electrocoder.grader

NAPOMENA: Ažuriranje još uvijek nije aktivno tako da se na playstore nalazi stara verzija. Update bi trebao biti live za par dana.

Poslednja Izmena: Avgust 30, 2020, 19:38:02 POSLE PODNE od LoOdaK
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Kamo srece da sam ja nesto ovako imao dok sam isao u skolu, dodjem u skolu vidim svi nesto uce, pođe sat ja ko izgubljen oko sebe trazim nacin da izvucem 2.

Nadam se da ce ove nove generacije iskoristiti ovakvu priliku, usput svaka cast na aplikaciji i zelim ti svu srecu da je koristi cijeli balkan abd.

[Filterscript] Simple Treasure Hunt
[Filterscript] Sistem pecanja
[Filterscript] Meditacija
[Filterscript] Molitva
[Include] Alarm
[Include] Posao Taxi

Citat: normalac u pokušaju poslato Avgust 30, 2020, 21:03:59 POSLE PODNE
Kamo srece da sam ja nesto ovako imao dok sam isao u skolu, dodjem u skolu vidim svi nesto uce, pođe sat ja ko izgubljen oko sebe trazim nacin da izvucem 2.

Nadam se da ce ove nove generacije iskoristiti ovakvu priliku, usput svaka cast na aplikaciji i zelim ti svu srecu da je koristi cijeli balkan abd.
Hvala ti na tako lijepom komentaru. Nadam se da će je učenici koristiti, ja sigurno hoću :)
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Odlična aplikacija, poslužit će mi na faksu  :D

Citat: Galardo poslato Avgust 30, 2020, 22:22:35 POSLE PODNE
Svaka cast na radu,samo se trudi,uspjet' ces ti  ;)
Zahvaljujem.

Citat: Archy poslato Avgust 30, 2020, 22:26:14 POSLE PODNE
Odlična aplikacija, poslužit će mi na faksu  :D
Hvala.

Ako pomogne barem jednoj osobi znam da moj rad nije bio uzaludan :)

bravo za trud, sta drugo reci :)

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Citat: Fqris poslato Avgust 30, 2020, 23:01:16 POSLE PODNE
bravo za trud, sta drugo reci :)
Hvala.

Zaboravio sam još napomenuti da je prioritet notifikacije visok što znači da će se notifikacija pojaviti kao popup ako je telefon trenutno otključan.

Ajmo svi izdvojit po jednu minutu i predlozit par frendova ovu aplikaciju, nama to ne predstavlja nikakvu poteskocu niti bilo sta a ovome momku itekako moze znaciti.

[Filterscript] Simple Treasure Hunt
[Filterscript] Sistem pecanja
[Filterscript] Meditacija
[Filterscript] Molitva
[Include] Alarm
[Include] Posao Taxi

Svaka cast.

Od onog Loodaka iz 2017. godine, kaboom i ovo se desi. Skidam ti kapu Bojane, uspeces ti, samo guraj tako!
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

@LoOdaK ja drugacije ne znam brt <#  8)

Poslednja Izmena: Avgust 31, 2020, 08:19:51 PRE PODNE od NEJTAN PRODRAMER

NAJTAN IN HOUSE ! - PROFI TROLLER , PROFI MIRODJIJA !
JEDAN JEDINI PRODRAMER !
PRODRAMER JE PROFI LICE KOJE PRAVI DRAME KAKO BI SE ZABAVILO JER MU JE DOSADNO NAMERNO PRAVI GRESKE I JEBE MU SE STA DRUGI MISLE JER CEKA DA MU BAN ISTEKNE NA DRUGOM PROFILU !

Citat: Slade poslato Avgust 30, 2020, 23:53:03 POSLE PODNE
Itekako moze biti korisno, gj
Nadam se :) Hvala

Citat: Göppert poslato Avgust 30, 2020, 23:59:08 POSLE PODNE
Ajmo svi izdvojit po jednu minutu i predlozit par frendova ovu aplikaciju, nama to ne predstavlja nikakvu poteskocu niti bilo sta a ovome momku itekako moze znaciti.
Hvala puno, iskreno značilo bi mi da što više ljudi testira aplikaciju, jer se uvijek tu i tamo provuče neki bug.

Citat: Vasic poslato Avgust 31, 2020, 00:59:38 PRE PODNE
Svaka cast.

Od onog Loodaka iz 2017. godine, kaboom i ovo se desi. Skidam ti kapu Bojane, uspeces ti, samo guraj tako!
Hvala. Iskreno LoOdaK se i nije nešto pretjerano promijenio od 2017, jedino sam skupio više znanja i iskustva, i nabrao koju godinu više :D

Citat: NEJTAN PRODRAMER poslato Avgust 31, 2020, 08:11:51 PRE PODNE

@LoOdaK ja drugacije ne znam brt <#  8)

Hvala puno :)

Znači mi ovo, ali je problem što se izgleda ocjene aplikacije ne prikazuju dok je aplikacija u beta fazi.

Ažuriranje aplikacije je live tako da sada možete preuzeti posljednju verziju.