◄ Glavni razgovor #47 ►

Započeo SlavicBeast, Avgust 28, 2020, 23:03:46 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Сараб poslato Septembar 17, 2020, 21:18:02 POSLE PODNE
Стећак је стесак превод тога је камен без натписа и имена то име је дошло за време аустроугарске пре но што су постали стести звали су их гробнице како је Твртко Јаблановић тамо нешто десето или 1/4 он је директан потомак немањића био је цар србски владао србљем био православац користио србски језик писао ћирилицом како је он онда 1/4 србин КУДЕ крунисао се у хиландару што није отишао код папе да се крунише прочитај књигу Власо Глушац - Истина о Богумилина Лаж и Богумили - Перун Вид

Citat: daddyDOT poslato Septembar 17, 2020, 21:09:59 POSLE PODNE
Nadji mi full podatke o tom "Jablanoviću" pa da se i može o nečemu raspravljati, to što pišeš su samo prazne priče, ja sam postavio dokaze, bilino polje, stećci? wtf zar se moraju zvati stećci da bi bili odraz i sama slika stare Crkve Bosanske, dalje, zašto to da sve moguće postojane wikipedie za Tvrtka I njegovo za njegovo prezime koriste Kotromanić a ne Jablanović, zašto sve govore da je rođen na području današnjeg Srebrenika, što znači da je kao što već spominjah ako si čitao Bošnjak. Dalje, što stade sa pričom o onom Bilinom Polju i to, ja postavih dokaze, ti stade s tom pričom kao zaliven, why? Odgovaraj dalje, ne zanima me plaho šta pričate, o tim informacijama od strane pojedinih srba nemam riječi, i 92'-95' ste u reportaži govorili "Danas je srpska vojska oslobodila grad Srebrenicu od muslimanskih terorista" a pobili CIJELI SVIJET ZNA koliko žrtava. Morao sam se nadovezati na tu temu s obzirom da su pojedinci, koji su uspjeli tupe mozgove ubijediti u te priče, uvijek nešto bacali na stranu srba. Pa jebote po vama je i Isus bio srbin, dajte idite u kurac, dobro se zna da ne dam na svoje, to što vi negirate (i to štošta) nije moj problem, to je problem liječnika koji mora da se stara o vama. Kad odigram game, eto me u full izdanju na balkan-sampu s ljiljanima, bosančicom (bošnjačko pismo na osnovu kojeg je nastala ćirilica :P), stećcima i kao musliman - CRKVOM BOSANSKOM, ne ide gas al ide jablanović u zbirke s basnama :P

Porucio ti @daddyDOT   8)
Citat: Galardo poslato Januar 01, 1970, 01:00:00 PRE PODNE
Ako mislis da radis mod od 0 i da uzimas tudje radove i samo krhnuti u mod i ocekivati da radi?
Ako mislis da ne mrdnes kurcem i da pravis "mod" od "0" sa tudjim radovima,molim te,pomozi nama i sebi,radi nesto drugo.
Tebi ovaj forum dodje kao "Ispuni mi zelju" pa da ti za svaki jebeni error/warning neko pomaze i da se jebe oko tebe,a kada ti nesto zatrazi ti mu neces biti u stanju poslati jer ne znas o cemu taj isti prica iako je to nesto osnovno sto bi trebao da znas. Hvala i dovidjenja

Citat: Сараб poslato Septembar 17, 2020, 21:06:31 POSLE PODNE
Читамо српско српски речник радоава дамјановића
Onda si zaosta ako piše to sastavljeno, plus ime i prezime malim slovom...
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Ako mislis da radis mod od 0 i da uzimas tudje radove i samo krhnuti u mod i ocekivati da radi?
Ako mislis da ne mrdnes kurcem i da pravis "mod" od "0" sa tudjim radovima,molim te,pomozi nama i sebi,radi nesto drugo.
Tebi ovaj forum dodje kao "Ispuni mi zelju" pa da ti za svaki jebeni error/warning neko pomaze i da se jebe oko tebe,a kada ti nesto zatrazi ti mu neces biti u stanju poslati jer ne znas o cemu taj isti prica iako je to nesto osnovno sto bi trebao da znas. Hvala i dovidjenja

Citat: Crystal poslato Septembar 17, 2020, 21:37:19 POSLE PODNE
Onda si zaosta ako piše to sastavljeno, plus ime i prezime malim slovom...
Пази па ћу да пазим на правопис док брзо пишем јебе ми се

Kako lepe vece kad ti klub za koji navijas prodje dalje posle jako jako teske utakmice + dobijes cas istorije besplatno.... odo da proslavim ovo uz Carl Cox-a sa EXITA :)

Citat: Сараб poslato Septembar 17, 2020, 21:48:15 POSLE PODNE
Пази па ћу да пазим на правопис док брзо пишем јебе ми се
Ti si izgorio po glavi :D
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Citat: naithanwav poslato Septembar 17, 2020, 21:35:44 POSLE PODNE
Ах та сребреница лаж да нема веће 442 жртве у србреници 1 била жена остало орићевци и то је мало за све злочине орићевих кољача по кравици и околним селима ( убијено је још 2000 орићеваца кад су се повлачили ка тузли ) успут њих 10000 није могло да се одбрани од 250 малдићевих витезова у сребреници и 250 витезова у шуми ...

за стеске сам ти објаснио а то билино поље нисам ни поменуо нити ћу јер сам ти објаснио све око цркве босансек наводне ...
он се јаблановић потписивао по свим дубровачким писмима то што ти учиш из књиге за аутисте ја нисам крив ево мало слика па да не објашњавам даље
за причу о народу који је живео у босни ево слика

повеља краља твртка

бошњак је нов термин отприлике из 2000их

Краљ твртко се крунисао немањићком круном свечаност је била идентична као кад је Св.Сава крунисао Стефана Првовенчаног Немањића и то у србском манастиру опет понављам што није отишао код папе да се крунише ако је био бошњак ?

баш права бошњачка имена
а ни љиљани нису бошњачки симболи јер колко видимо француска их користи и пре босне

Печат бана твртка без љиљана

печат краља твртка сад има љиљане и немањићки грб али како то кад он није наследник немањића и њихове круне ?

Новац краља милтуна

мрзи ме да пишем па ево ти гледај у слике успут порфирогент у његовом трећем делу где пише о народима нигде спомињао није неке муслимане или бошњаке а доказа о тој твојој босанској цркви немаш имаш гробове погрешно названи стести што у преводу значи предмет без ичега НИШТА само се појавио ту ко зна одакле

Jesu znali svi oni da skriptaju ? Ili bilo sta ?

Divni moji super moderatori,ocemo li banovati Galarda opet?

Citat: naithanwav poslato Septembar 17, 2020, 21:35:44 POSLE PODNE
успут босанчица је настала у 16 веку и то је брзописна србска ћирилица што би значило да је ћирилица настала у 16 веку јелте и једно питање што толико "волите" босанчицу а затирете је и мрзите то ћирилично писмо иако тврдите да је то бошњачко што то мало си нелогичан "боњак"

Citat: Сараб poslato Septembar 17, 2020, 22:25:08 POSLE PODNE
успут босанчица је настала у 16 веку и то је брзописна србска ћирилица што би значило да је ћирилица настала у 16 веку јелте и једно питање што толико "волите" босанчицу а затирете је и мрзите то ћирилично писмо иако тврдите да је то бошњачко што то мало си нелогичан "боњак"

Alo jesul bar TD-ove neke znali radit , daj neki rad da vidimo ?

Samo da ti kazem, retardiran si. Jel ti znas ko su Turci? Kako ne bih znao kad je citava Srbija tj. Turska.

Citat: naithanwav poslato Septembar 17, 2020, 22:27:45 POSLE PODNE
Alo jesul bar TD-ove neke znali radit , daj neki rad da vidimo ?
Знали су исто су тако знали да те направе мајкта сва оронула још скриптају још тедеове раде још кад матере довате а она оронула добро им није

SlavicBeast Vodka Play  ovo je nesmislivo, ako se ne sankcioniše ovo negiranje ratnih zločina dobro razmislite kakvi ste vi zapravo ljudi, sram da bude svakog ko misli na takav način, pu mamu vam jebem raspalu