◄ Glavni razgovor #47 ►

Započeo SlavicBeast, Avgust 28, 2020, 23:03:46 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: SlavicBeast poslato Septembar 17, 2020, 19:59:31 POSLE PODNE
Sve okej, ali ovaj Lyzzi, da li je newton ili makenzi, ostaje dilema, ali je fakat da je nepismen do koske :D

Nmp , skontao sam da vecina koji su iz Slo i Mkd pisu "neznam" i slcno , mislim da nece da napisu "Ne vem" , pa misle da je ispravno "neznam"...

Ili mozda stvarno ne znaju Gramatiku...

Citat: Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _ poslato Septembar 17, 2020, 20:02:57 POSLE PODNE
Ja mislim da cirilicu treba zabraniti na ovom forumu radi postovanja ostalih clanova koji ne razumeju i u cilju sprecavanja ovakvih rasprava :) sto kaze Slade , svi na forumu koriste latinicu samo se jedan pravi pametan i pise drugacije.

Da se slozim i ja sa tobom  8)

Inace , kad one kletve hoces , onih 10+5 ?
Citat: Galardo poslato Januar 01, 1970, 01:00:00 PRE PODNE
Ako mislis da radis mod od 0 i da uzimas tudje radove i samo krhnuti u mod i ocekivati da radi?
Ako mislis da ne mrdnes kurcem i da pravis "mod" od "0" sa tudjim radovima,molim te,pomozi nama i sebi,radi nesto drugo.
Tebi ovaj forum dodje kao "Ispuni mi zelju" pa da ti za svaki jebeni error/warning neko pomaze i da se jebe oko tebe,a kada ti nesto zatrazi ti mu neces biti u stanju poslati jer ne znas o cemu taj isti prica iako je to nesto osnovno sto bi trebao da znas. Hvala i dovidjenja

Citat: naithanwav poslato Septembar 17, 2020, 19:55:56 POSLE PODNE

Nisam ja napisao Ustasa , nego ti... Nisam ja rekao da je bitno odakle si , nego ti...

Imam svoj stav , kao sto rekoh , ne zelim ljude poput tebe oko mene , sa takvim razmisljanjima... Ustasa , Cetnik , Balija , Siptar - za mene su uvrede. Niko tako ne prica dugo vec , to su normalni ljudi (zavisi od coveka do coveka)... Ruzno je tako nazivati druge ljude samo jer su iz druge drzave.

Poenta je da si ti upravo jos vise potvrdio ko si , kada si moje ime napisao cirilicom , a prezime preveo na Balkasnki jezik...

Drago mi je sto cu uskoro u SLO da zivim , nema osoba poput tebe , ljudi mirni i dobri...

Ovo za njivu necu ni da komentarisem , ocigledno aludiras na to da sam sa sela , ili nesto slicno toga , u prevodu da sam Seljak. Jel to jer nemam emocije prema Drzavi i parcetu Zemlje ? Celi svet je moj , samo je pitanje gde zelim biti... Ende od mene za vek vekova , ne mozes pricat sa nekim o necemu ko ne zna da prihvati drugacije misljenje , mada kako bi to izveo kada jos uvek ljude drugih nacija osudjuje...

Sad vredjas jos nekog ko ne zna Ćirilicu ? Izvini , Srpska Azbuko , nisam te prepoznao , hmm zasto li je svuda "Srpska Ćirilica"...

Dobio si odgovor cak 2x  , to sto ne razumes proste napisane reci , nije moj problem , ocito ti fali malo IQa za to , kao i za znakove iterpukcije  (. , ! ?)...

Ende...
Кога ја вређам јер не зна србску азбуку ?
Усташа - усташе су се први пут појавиле у 19 веку такве формације је креирао патриота звани Милош Милојевић то су биле гериле служиле за отпор бугарашима и турцима касније их преименује у четнике

Усташа том. 2 терористичка организација име јој значи устати ( побуна ) тренирани су у италији заједно са немцима и комунистима су убили александра ујединитеља у операцији тевтонски мач они су били главна ударна јединица НДХ главни задатак им је био истребљење свих срба са простора НДХ у јасеновцу су побили 1.4М срба заједно са јеврејима и циганима 800 хиљада костура се налази под путевима код јсаеновца кад се уброји бројка људи који су завршили у пећи или као сапун долази се на 1.4М људи они су чинили такве страхоте да је ССовцима то било гадно а италијани су пуцали на усташе и убијали их да би спасавали србе усташе су махом постали комунисти ( знаш ону изреку једно дете у комунисте једно у усташе ) касније су усташе извршиле геноцид над италијанима тада звани комунисти ( има још прича и књига па даље не могу )

Усташа том. 3 Повампирене усташе које су убијале и муслимане и србе из крајине су протерали 400 хиљада срба и побили 8000 ( толико се тела данас може наћи вјв их има више )

Нисам ја увредио ниједног члана ове заједнице који је припадности друге нације свако треба да поштује своју земљу и културу исто друге али друге не постоје македонска култура ( они изведрили из шар планина били залеђени хиљаду година ) бошњачка/босанска култура ( где је то ? ) а о осталим култарама да не причам .

Ја сам ти се јавио јуче и позвао те у позиву сам ти рекао да не спамаш по мом ПДф и онда сам споменуо сукиај а ти си касније рекао какав пг итд итд ја сам кола возио по њиви а он ПГ .

Шиптар није ружан назив шиптари сами себе зову шћипетар схкип

Балија - за њих немам дефиницију углавном слични ко шиптарски балисти из 2св .

Ниакав ми одговор ниси дао само си баљезгао и рекао да не поштујем правопис нигде ми ниси рекао зашто сам националиста нити си ми објаснио замолио бих те да ми објасниш овде у приватној поруци било где како сам ја националиста имбецилу дегенерични са иком мањи од собне температуре шпајза зими

Da ne bih slučajno pogrešno shvatio, šta si htio ovim da kažeš?
Citatбошњачка/босанска култура ( где је то ? )

Citat: daddyDOT poslato Septembar 17, 2020, 20:25:00 POSLE PODNE
Da ne bih slučajno pogrešno shvatio, šta si htio ovim da kažeš?
Извини сјебо сам се шта је то ?
И зашто се људи у босни називају бошњацима а зборе босанским језиком ?

Citat: Сараб poslato Septembar 17, 2020, 19:51:53 POSLE PODNE
А ти не умеш да читаш јел да то писмо се не зове ћирлици већ србска/српска азбука где сам ја то рекао да су нас грци описменили
"не треба ти више ништ камоли она прича да су нас описменили грци које је дадиља научила старо словенски" превод ти је : пусти причу да су нас ћирило и методије описменили пошто по тој причи њих дадиља учи старо словенски . Лик је први почео ја тражим одговор на прозивку да сам националиста али он га нема зато што је имбецил

Znao sam da na grcima audiras na Makedoncima .... Moj post nije nacionalisticki tvoj je gde si reko ''pusti pricu gde su nas grci opismenili''
indirektno si reko da su makedonci grci sta apsolutno nije tacno i sta nemas pojma u istoriji.Ja kao clan Balkan Samp foruma tog posta sam se nasao uvredjenim...Ali nema veze gledam da neznas istoriju a sigurno si stariji od mene 2-3 godina a trebalo bi da znas vise od mene ali neka ja cu ti kazem.Napisacu u postu malo da ti razjasnim deo oko srednovekovne istorije i deo oko balkanske do 2 svetske vojne...Posto nabalkanu se polemise da su Makedonci Grci ili Bugari sta nije tacno..A kad vidim da neki doktor studira na medicinski fakultet kao gospodin nas @SlavicBeast  i u potpunosti se slaze sa ovom liku sto je napisao...Onda ja neznam cemu on nastavlja da studira.....

1.Sv Kiril i Sv Kliment su Makedonci i  osnovali su glagolicu.To je prvo pismo slovena.Mislim da je jasno.Oni nisu grci posto su rodjeni u solun.Tad je bio taj grad do kraja 20 veka deo Republike Makedonije,posle grci su uzeli ali to cemo kasnije pricati....Posle njegov ucenik Sv Klimen Ohridski
je uradio cirilicu.Mani mi teorije da je cirilica srpska azbuga i te stvare...To samo sirite propagande a nemate pojma sta pricate.....

2.E sad kad vidim da mi neko kaze da je Makedonija Grcka ili da smo copy pejst istoriju ili da smo slicni sa bugarima.Ide mi se da se smejem od tih ljudi sta ce ostati nepismeni zauvek....Makedonija je najstarija drzava od Helenisticki Period do dan danas....Manite mi pricu da su Srbi najstariji narod posto nisu da smo realni ima to mnogo dokaza za to....Aleksandar Makedonski 3  je kralj makedonije i carstvo je prosirio do Persije.Manite mi pricu de je bio grk posto ako je bio grk zvao bi se Aleksandar Grk 3.....E sad mi kao narod imamo veliku bogatu istoriju.Od Helenisticki Period do dan danas.

3.Bukureski dogovor je potpisan 1913 godine.Tad Makedonija se deli na Pirinski deo sto pripada Bugarsku,Egejski Deo sto pripada Grcku i vardarski deo pod okupaciom na Srbiji sto smo mi sad ovaj deo gde zivimo...Najveci deo sto nam je uzet.Uzeli ga grci tamo u drugog svetskog rata i u hladni rat genocid su radili nad Makedonskim Ljudima.I sada ova vlada sta je je Fasisticka Vlast i oce da proda sve zbog pare.Isto kao Milo Djukanovica....

4.Bugarska u drugom svetskom ratu je vrsila Asimilacija i denacionalizacija nad makedonskom narodu da bi postoa bugarski...A sami znate sto jos mrzi me da pise
Neam nameru nikog da uvredim ali me nervira za neke stvare koje pojedinci neznaju

Citat: Lyzzi poslato Septembar 17, 2020, 20:29:28 POSLE PODNE
Znao sam da na grcima audiras na Makedoncima .... Moj post nije nacionalisticki tvoj je gde si reko ''pusti pricu gde su nas grci opismenili''
indirektno si reko da su makedonci grci sta apsolutno nije tacno i sta nemas pojma u istoriji.Ja kao clan Balkan Samp foruma tog posta sam se nasao uvredjenim...Ali nema veze gledam da neznas istoriju a sigurno si stariji od mene 2-3 godina a trebalo bi da znas vise od mene ali neka ja cu ti kazem.Napisacu u postu malo da ti razjasnim deo oko srednovekovne istorije i deo oko balkanske do 2 svetske vojne...Posto nabalkanu se polemise da su Makedonci Grci ili Bugari sta nije tacno..A kad vidim da neki doktor studira na medicinski fakultet kao gospodin nas @SlavicBeast  i u potpunosti se slaze sa ovom liku sto je napisao...Onda ja neznam cemu on nastavlja da studira.....

1.Sv Kiril i Sv Kliment su Makedonci i  osnovali su glagolicu.To je prvo pismo slovena.Mislim da je jasno.Oni nisu grci posto su rodjeni u solun.Tad je bio taj grad do kraja 20 veka deo Republike Makedonije,posle grci su uzeli ali to cemo kasnije pricati....Posle njegov ucenik Sv Klimen Ohridski
je uradio cirilicu.Mani mi teorije da je cirilica srpska azbuga i te stvare...To samo sirite propagande a nemate pojma sta pricate.....

2.E sad kad vidim da mi neko kaze da je Makedonija Grcka ili da smo copy pejst istoriju ili da smo slicni sa bugarima.Ide mi se da se smejem od tih ljudi sta ce ostati nepismeni zauvek....Makedonija je najstarija drzava od Helenisticki Period do dan danas....Manite mi pricu da su Srbi najstariji narod posto nisu da smo realni ima to mnogo dokaza za to....Aleksandar Makedonski 3  je kralj makedonije i carstvo je prosirio do Persije.Manite mi pricu de je bio grk posto ako je bio grk zvao bi se Aleksandar Grk 3.....E sad mi kao narod imamo veliku bogatu istoriju.Od Helenisticki Period do dan danas.

3.Bukureski dogovor je potpisan 1913 godine.Tad Makedonija se deli na Pirinski deo sto pripada Bugarsku,Egejski Deo sto pripada Grcku i vardarski deo pod okupaciom na Srbiji sto smo mi sad ovaj deo gde zivimo...Najveci deo sto nam je uzet.Uzeli ga grci tamo u drugog svetskog rata i u hladni rat genocid su radili nad Makedonskim Ljudima.I sada ova vlada sta je je Fasisticka Vlast i oce da proda sve zbog pare.Isto kao Milo Djukanovica....

4.Bugarska u drugom svetskom ratu je vrsila Asimilacija i denacionalizacija nad makedonskom narodu da bi postoa bugarski...A sami znate sto jos mrzi me da pise
Neam nameru nikog da uvredim ali me nervira za neke stvare koje pojedinci neznaju

ДА НЕЋЕ АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ ДА ИЗВЕДРИ ИЗ ШАРПЛАНИНЕ ДА МЕ КАЗНИ АХХАХАХХАХА МАКЕДОНЕЦ

Kao sto rekoh , ja to svrstavam u nacionalizam jer nijedna normlana osoba to ne radi... Niti naziva tako ljude , niti im je bitno ko je odakle...

Sama tvoja izjava , bitno je ko je odakle , govori o tvom nacionalizmu...

Нисам ја увредио ниједног члана ове заједнице који је припадности друге нације свако треба да поштује своју земљу и културу исто друге али друге не постоје македонска култура ( они изведрили из шар планина били залеђени хиљаду година ) бошњачка/босанска култура ( где је то ? ) а о осталим култарама да не причам .
Poslednja Izmena: Septembar 17, 2020, 20:37:48 POSLE PODNE od naithanwav
Ako mislis da radis mod od 0 i da uzimas tudje radove i samo krhnuti u mod i ocekivati da radi?
Ako mislis da ne mrdnes kurcem i da pravis "mod" od "0" sa tudjim radovima,molim te,pomozi nama i sebi,radi nesto drugo.
Tebi ovaj forum dodje kao "Ispuni mi zelju" pa da ti za svaki jebeni error/warning neko pomaze i da se jebe oko tebe,a kada ti nesto zatrazi ti mu neces biti u stanju poslati jer ne znas o cemu taj isti prica iako je to nesto osnovno sto bi trebao da znas. Hvala i dovidjenja

Citat: naithanwav poslato Septembar 17, 2020, 20:32:01 POSLE PODNE
Kao sto rekoh , ja to svrstavam u nacionalizam jer nijedna normlana osoba to ne radi... Niti naziva tako ljude , niti im je bitno ko je odakle...

Sama tvoja izjava , bitno je ko je odakle , govori o tvom nacionalizmu...
ево пошто идеш у словенију питање оћел словенац бити националиста ако те пита одакле си ??

линзи македонац свака ти част нисам се толико смејао у животу од како сам срео исто тако једног македонца

Двољоно је македонец јебали те Свети Кирил и методије

Citat: Сараб poslato Septembar 17, 2020, 20:27:47 POSLE PODNE
Извини сјебо сам се шта је то ?
И зашто се људи у босни називају бошњацима а зборе босанским језиком ?
Ovako to kod nas ide, zuvči čudno ali, bosanac - osoba koja živi (ne mora biti rođena) na području Bosne i Hercegovine, s druge strane bošnjak - čovjek rođen u Bosni i Hercegovini.
Bosanski jezik, moguće da si čitao sa wikipedie ali je to u potpunosti besmisleno napisano
CitatWikipedia: jezik koji koriste uglavnom Bošnjaci, ali i značajan broj ostalih osoba bosanskohercegovačkog porijekla.
Ko je pisao ne znam ali ovo barem po meni nema smisla, mislim da bi vinny bolju stranicu sastavio.
Još nisam shvatio koja je riječ o kulturi, da ne spominjem Crkvu Bosansku itd itd, ne znam zašto se to dovodi u pitanje.

Sinko ti se bodes

Ja ovo sto sam napisao je Realnost....Vuces me za jezik da ti pricam za kosovo
Ali imam ja gram mozga i postovanje prema drugim clanovima foruma

Citat: Сараб poslato Septembar 17, 2020, 20:38:26 POSLE PODNE
ево пошто идеш у словенију питање оћел словенац бити националиста ако те пита одакле си ??

линзи македонац свака ти част нисам се толико смејао у животу од како сам срео исто тако једног македонца

Cemu vredjanje ? Bio sam u sloveniji dosta puta , ljudi me docekali uvek , lepo se proveo , uzivao... To sto ti mislis da su svi protiv tvoje nacije , to ne mora biti nuzno tacno...

Citat: naithanwav poslato Septembar 17, 2020, 20:41:03 POSLE PODNE
Cemu vredjanje ? Bio sam u sloveniji dosta puta , ljudi me docekali uvek , lepo se proveo , uzivao... To sto ti mislis da su svi protiv tvoje nacije , to ne mora biti nuzno tacno...
Nije bilo ništa uvrjedljivo u toj poruci

Jaooo dajte još samo o Kosovu počnite da pričate pa da postanemo društvena mreža ko Facebook jebote, ijaooo majko draga

Citat: daddyDOT poslato Septembar 17, 2020, 20:43:05 POSLE PODNE
Nije bilo ništa uvrjedljivo u toj poruci

Jaooo dajte još samo o Kosovu počnite da pričate pa da postanemo društvena mreža ko Facebook jebote, ijaooo majko draga

Citat: naithanwav poslato Septembar 17, 2020, 20:45:56 POSLE PODNE
Nakon pitanja "Čemu vrijeđanje" nadovezao si se na odgovor koji je tebi uputio vezan za Sloveniju, mislio sam da za taj dio govoriš da je vrijeđao, zato sam reagovao rekoh wtf nije.

Citat: daddyDOT poslato Septembar 17, 2020, 20:47:20 POSLE PODNE
Nakon pitanja "Čemu vrijeđanje" nadovezao si se na odgovor koji je tebi uputio vezan za Sloveniju, mislio sam da za taj dio govoriš da je vrijeđao, zato sam reagovao rekoh wtf nije.

A znas mene  :D 8)