◄ Glavni razgovor #47 ►

Započeo SlavicBeast, Avgust 28, 2020, 23:03:46 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Lyzzi poslato Septembar 17, 2020, 18:51:12 POSLE PODNE
Jeste cirilica najljepse pismo ali gledam znas istoriju pa da se vratimo malo unazad....Ko je uradi cirilicu  eto jedno pitanje bi hteo da ti postavim
У ћирилици постоје 22 симбола из винче то ти је одговор не треба ти више ништ камоли она прича да су нас описменили грци које је дадиља научила старо словенски има још једно лепше писмо зове се глаголитско писмо нажалост сњиме не може да се пише

Citat: SlavicBeast poslato Septembar 17, 2020, 19:26:32 POSLE PODNE
Sta je poenta pisanija?
поента је та да најтан возач вози кола по њиви и покушава да покрене расправу без икаквог достојног аргумента

Slade, Jesi pročitao zadnji pm ?  ;)
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Ja bih rado pročitao što ovaj lik piše da se i ja smijem, ali jebiga ne razumijem ćirilicu.
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Citat: SlavicBeast poslato Septembar 17, 2020, 19:42:03 POSLE PODNE
Iskulirajte, glupa rasprava

Nije ovo glupa rasprava...Nego cekam covek da mi kaze koje grce,posto u prethodnom postu reko da su neki grci opismenili sta nije tacno.Dobro znam ja koje sve radio glagolicu i cirilicu ... Interesujeme njegov odgovor.

Hah, da nisi ti sa Cirilom pokrstavao slovene?
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: SlavicBeast poslato Septembar 17, 2020, 19:46:27 POSLE PODNE
Hah, da nisi ti sa Cirilom pokrstavao slovene?

Nisam,ali gledam i ti neznas,bolje studiraj medicinu a ja cu u sledeci post napisacu koje sve uradio cirilicu i bas da vidim dali on misli da su grci

Citat: Lyzzi poslato Septembar 17, 2020, 19:45:06 POSLE PODNE
Nije ovo glupa rasprava...Nego cekam covek da mi kaze koje grce,posto u prethodnom postu reko da su neki grci opismenili sta nije tacno.Dobro znam ja koje sve radio glagolicu i cirilicu ... Interesujeme njegov odgovor.
А ти не умеш да читаш јел да то писмо се не зове ћирлици већ србска/српска азбука где сам ја то рекао да су нас грци описменили
"не треба ти више ништ камоли она прича да су нас описменили грци које је дадиља научила старо словенски" превод ти је : пусти причу да су нас ћирило и методије описменили пошто по тој причи њих дадиља учи старо словенски .
Citat: SlavicBeast poslato Septembar 17, 2020, 19:42:03 POSLE PODNE
Iskulirajte, glupa rasprava
Лик је први почео ја тражим одговор на прозивку да сам националиста али он га нема зато што је имбецил успут славићу прочитај књигу од милоша милојевића "наши манастири и калуђерство"
Poslednja Izmena: Septembar 17, 2020, 19:54:33 POSLE PODNE od Сараб

Citat: Сараб poslato Septembar 17, 2020, 19:30:16 POSLE PODNE
поента је та да најтан возач вози кола по њиви и покушава да покрене расправу без икаквог достојног аргумента

Citat: Сараб poslato Septembar 17, 2020, 19:51:53 POSLE PODNE
А ти не умеш да читаш јел да то писмо се не зове ћирлици већ србска/српска азбука где сам ја то рекао да су нас грци описменили
"не треба ти више ништ камоли она прича да су нас описменили грци које је дадиља научила старо словенски" превод ти је : пусти причу да су нас ћирило и методије описменили пошто по тој причи њих дадиља учи старо словенски . Лик је први почео ја тражим одговор на прозивку да сам националиста али он га нема зато што је имбецил
Nisam ja napisao Ustasa , nego ti... Nisam ja rekao da je bitno odakle si , nego ti...

Imam svoj stav , kao sto rekoh , ne zelim ljude poput tebe oko mene , sa takvim razmisljanjima... Ustasa , Cetnik , Balija , Siptar - za mene su uvrede. Niko tako ne prica dugo vec , to su normalni ljudi (zavisi od coveka do coveka)... Ruzno je tako nazivati druge ljude samo jer su iz druge drzave.

Poenta je da si ti upravo jos vise potvrdio ko si , kada si moje ime napisao cirilicom , a prezime preveo na Balkasnki jezik...

Drago mi je sto cu uskoro u SLO da zivim , nema osoba poput tebe , ljudi mirni i dobri...

Ovo za njivu necu ni da komentarisem , ocigledno aludiras na to da sam sa sela , ili nesto slicno toga , u prevodu da sam Seljak. Jel to jer nemam emocije prema Drzavi i parcetu Zemlje ? Celi svet je moj , samo je pitanje gde zelim biti... Ende od mene za vek vekova , ne mozes pricat sa nekim o necemu ko ne zna da prihvati drugacije misljenje , mada kako bi to izveo kada jos uvek ljude drugih nacija osudjuje...

Sad vredjas jos nekog ko ne zna Ćirilicu ? Izvini , Srpska Azbuko , nisam te prepoznao , hmm zasto li je svuda "Srpska Ćirilica"...

Dobio si odgovor cak 2x  , to sto ne razumes proste napisane reci , nije moj problem , ocito ti fali malo IQa za to , kao i za znakove iterpukcije  (. , ! ?)...

Ende...
Citat: Galardo poslato Januar 01, 1970, 01:00:00 PRE PODNE
Ako mislis da radis mod od 0 i da uzimas tudje radove i samo krhnuti u mod i ocekivati da radi?
Ako mislis da ne mrdnes kurcem i da pravis "mod" od "0" sa tudjim radovima,molim te,pomozi nama i sebi,radi nesto drugo.
Tebi ovaj forum dodje kao "Ispuni mi zelju" pa da ti za svaki jebeni error/warning neko pomaze i da se jebe oko tebe,a kada ti nesto zatrazi ti mu neces biti u stanju poslati jer ne znas o cemu taj isti prica iako je to nesto osnovno sto bi trebao da znas. Hvala i dovidjenja

Sve okej, ali ovaj Lyzzi, da li je newton ili makenzi, ostaje dilema, ali je fakat da je nepismen do koske :D
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: Lyzzi poslato Septembar 17, 2020, 19:48:35 POSLE PODNE
Nisam,ali gledam i ti neznas,bolje studiraj medicinu a ja cu u sledeci post napisacu koje sve uradio cirilicu i bas da vidim dali on misli da su grci
Edukuj se o redu riječi u rečenici i gramatici pa prosipaj mudrosti o ćirilici. Valjda se kreće od osnova a ti ni osnove savladao nisi  ::)

Ja mislim da cirilicu treba zabraniti na ovom forumu radi postovanja ostalih clanova koji ne razumeju i u cilju sprecavanja ovakvih rasprava :) sto kaze Slade , svi na forumu koriste latinicu samo se jedan pravi pametan i pise drugacije.