◄ Glavni razgovor #47 ►

Započeo SlavicBeast, Avgust 28, 2020, 23:03:46 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Sreca pa ne radim danas
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Citat: Galardo poslato Septembar 16, 2020, 06:24:09 PRE PODNE
Oce to kad se napiješ ko guzica.
Kapi nisam okusio, ne smijem da pijem zbog zdravstvenih problema, al' sam se zato sa drustvom proveo haos. Volim ljude sa kojima mogu bit ozbiljan, da se zajebajem, da se salimo na svoj racun i na tudji.. Majke mi, ljubav za te ljude.
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Moze li neko pogoditi o cemu se radi? Novo na Balkanu

[Filterscript] Simple Treasure Hunt
[Filterscript] Sistem pecanja
[Filterscript] Meditacija
[Filterscript] Molitva
[Include] Alarm
[Include] Posao Taxi

Napokon novi Z, 3.0 twin turbo + manuelac, Nissan se malo opametio

Citat: andr00- poslato Septembar 16, 2020, 14:18:08 POSLE PODNE
Napokon novi Z, 3.0 twin turbo + manuelac, Nissan se malo opametio

Eh dace bog jos 600ks da ima  8)

Inace ziv li si ti  :D :D
Citat: Galardo poslato Januar 01, 1970, 01:00:00 PRE PODNE
Ako mislis da radis mod od 0 i da uzimas tudje radove i samo krhnuti u mod i ocekivati da radi?
Ako mislis da ne mrdnes kurcem i da pravis "mod" od "0" sa tudjim radovima,molim te,pomozi nama i sebi,radi nesto drugo.
Tebi ovaj forum dodje kao "Ispuni mi zelju" pa da ti za svaki jebeni error/warning neko pomaze i da se jebe oko tebe,a kada ti nesto zatrazi ti mu neces biti u stanju poslati jer ne znas o cemu taj isti prica iako je to nesto osnovno sto bi trebao da znas. Hvala i dovidjenja

Citat: Crystal poslato Septembar 16, 2020, 13:21:16 POSLE PODNE
Kapi nisam okusio, ne smijem da pijem zbog zdravstvenih problema, al' sam se zato sa drustvom proveo haos. Volim ljude sa kojima mogu bit ozbiljan, da se zajebajem, da se salimo na svoj racun i na tudji.. Majke mi, ljubav za te ljude.
tako je i kod mene,sad kako je bilo ovo vrijeme karantina i svega,sastajali smo se par puta na vikendici i provodimo 24h,eto sad opet u subotu odosmo  :D

Citat: Göppert poslato Septembar 16, 2020, 14:04:17 POSLE PODNE
Moze li neko pogoditi o cemu se radi? Novo na Balkanu

I, šta mi ne vidimo što ti vidiš ? :D

@SlavicBeast
Poslednja Izmena: Septembar 16, 2020, 15:36:15 POSLE PODNE od Crystal
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Mislim da je Slavic jos vise tu,ali mu je valjda brisan acc pa je zato 00:00  :P (vidim da je datum isti,ali mislim da je i prije toga bio ovdje).

slavic se reg kad mi je rox i da sretan mi rox ;D

Citat: ⚜️Mumi♿️ poslato Septembar 16, 2020, 16:32:26 POSLE PODNE

Auuu pa ima veceras da se zalijes brate moj  :D
Sretan rodjendan ♥

Citat: Galardo poslato Septembar 16, 2020, 16:33:28 POSLE PODNE
Auuu pa ima veceras da se zalijes brate moj  :D
Sretan rodjendan ♥
zalio vec hahaha sto ne znaci da se moze opet zalit ;D
fala bro <3

SR brt , sve naj , da popijes koju bocu vodke , provedes se i privedes nesto  8) ;)
Ako mislis da radis mod od 0 i da uzimas tudje radove i samo krhnuti u mod i ocekivati da radi?
Ako mislis da ne mrdnes kurcem i da pravis "mod" od "0" sa tudjim radovima,molim te,pomozi nama i sebi,radi nesto drugo.
Tebi ovaj forum dodje kao "Ispuni mi zelju" pa da ti za svaki jebeni error/warning neko pomaze i da se jebe oko tebe,a kada ti nesto zatrazi ti mu neces biti u stanju poslati jer ne znas o cemu taj isti prica iako je to nesto osnovno sto bi trebao da znas. Hvala i dovidjenja

Nek je sretan brate ♥
I, da, Slavic se registrovao prije, ovo mu je valjda drugi račun koliko znam. :)
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

VinnyPu na aparatima  :D :D :D